Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Πήγα protergia πριν 6-7 μήνες με σύσταση. Αν φύγω για κάνα μήνα, μετά μπορώ να επιστρέψω με σύσταση για τα 50€ δώρο ή υπάρχει κάποιος περιορισμός;

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι κι εγώ. Είμαι στο Protergia Οικιακό Ρεύμα Value Swift OnTime Deal | Protergia και τελειώνει το €10 του BoF με τον επόμενο λογαριασμό. Με πήραν προχθές από Ζενίθ να μου προτείνουν το Power Home Save- Κίτρινο τιμολόγιο: Ρεύμα με κυμαινόμενη τιμή και προνομιακή τιμή στη ζώνη με μειωμένη χρέωση | ZeniΘ με 7 πάγια δώρο και €50 δώρο στην τράπεζα (IBAN) με ενεργοποίηση πάγιας εντολής μέσω λογαριασμού (και προφανώς μηδενική εγγύηση).

Έχει λίγο τσιμπημένη τιμή kWh (€0,13 αντί του €0,09 της Protergia), αλλά σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή για 1-2 μήνες και μετά να επιστρέψω Protergia με σύσταση για τα 5 Χ €10.

Επεξ/σία από Geoponer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

όχι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. Αρκεί η παροχή σου όταν θα χρησιμοποιήσεις τη σύσταση να βρίσκεται σε άλλο πάροχο. (θα πρέπει δηλαδή να φαίνεσαι ανενεργός στην protergia.

Μπορείς να ξαναπάρεις το δώρο 5*10 ?

Είχα διαβάσει ΕΔΩ στο φόρουμ ότι δεν γίνεται 2' φιρσ

Δημοσ.
8 minutes ago, GREGORYMO said:

Μπορείς να ξαναπάρεις το δώρο 5*10 ?

Είχα διαβάσει ΕΔΩ στο φόρουμ ότι δεν γίνεται 2' φιρσ

50άρια δε μπορείς να πάρεις αν έχεις συμπληρώσει 500.

5x10 μπορείς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lexotamilf είπε

Πρώτος λογαριασμός σε μπλε προτεργια με 5 πάγια δώρο και έχουν χρεώσει πάγιο.

Αρχίζεις τα καντήλια ή δεν αρχίζεις;

Γτ να μην χρεωσουν πάγιο; δεν εχεις δωρο παγια. εχεις πιστωση μειον 10 για 5 μηνες. Δες την δευτερη σελιδα του λογαριασμου στη αναλυση χρεωσης προμηθειας, εχεις πιστωση 10 ευρω;

Άλλες Χρεώσεις Βάσει Όρων Συμβολαίου 
BAF Promo (1/5): -10,00 €

1 ώρα πριν, mikepaltri είπε

Πήγα protergia πριν 6-7 μήνες με σύσταση. Αν φύγω για κάνα μήνα, μετά μπορώ να επιστρέψω με σύσταση για τα 50€ δώρο ή υπάρχει κάποιος περιορισμός;

δεν εχεις προβλημα, αρκει οταν παρεις την συσταση να μην εισαι πελατης προτεργια ωστε να παρεις το 10χ5

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι για μεταπήδηση από Γ1Ν της ΔΕΗ σε protergia value secure 12M. Παράκληση να μου στείλετε καμία σύσταση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tolaras1820 είπε

Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι για μεταπήδηση από Γ1Ν της ΔΕΗ σε protergia value secure 12M. Παράκληση να μου στείλετε καμία σύσταση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Προφανώς και όπως και να έχει καλό θα ήταν να βρεις κάτι οικονομικότερο από το πράσινο της ΔΕΗ.

Δημοσ.

Το συμβόλαιο μου με τη Ζενίθ, (PoweR Home Night) τελειώνει 27/8.

Θέλω να το εξαντλήσω, πότε να φύγω, γύρω στον 15Αυγουστο;

Κι από ο,τι καταλαβαίνω η καλύτερη επιλογή τώρα είναι της Πρωτεργεια, θα περιμένω κι αρχές Αυγούστου μήπως βγει τίποτα άλλο, αλλιώς με βλέπω προς τα εκεί.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είμαι στο zenith power home smart night  απο το Νοέμβριο,  με 40% έκπτωση συνέπειας (φτανει κάπου 0.095 η kWh) και δωρεάν πάγια (δεν ξέρω μέχρι πότε ειναι δωρεάν τα πάγια μου ομως η αν κάποια στιγμή θα σταματήσουν)

Αξίζει κάπου ή μετάβαση τώρα?

Ήθελα να πάω βολτον για κανα δύο μήνες (προσπαθω ν αποφασισω μεταξύ yellow simple και green ειδικό που δινουν 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο ),  ίσα ίσα να παρω την εμφάνιση δωρο που παίρνουν οι κάτοχοι διαρκειας της ΑΕΚ, και μετά να πάω αλλού για πιο φτηνά, λογικα απο Σεπτεμβριο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα!

Είμαι στο zenith power home smart night  απο το Νοέμβριο,  με 40% έκπτωση συνέπειας (φτανει κάπου 0.095 η kWh) και δωρεάν πάγια (δεν ξέρω μέχρι πότε ειναι δωρεάν τα πάγια μου ομως η αν κάποια στιγμή θα σταματήσουν)

Ήθελα να πάω βολτον για κανα δύο μήνες (προσπαθω ν αποφασισω μεταξύ yellow simple και green ειδικό που δινουν 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο ),  ίσα ίσα να παρω την εμφάνιση δωρο που παίρνουν οι κάτοχοι διαρκειας της ΑΕΚ, και μετά να πάω αλλού για πιο φτηνά, λογικα απο Σεπτεμβριο

Απο οτι λενε εδω οσοι ηταν σε αυτο το προγραμμα, δεν νομιζω να βρεις καλυτερη λυση αυτη την περιοδο. 

Οσο για τα προγραμματα βολτον που αναφερεις δεν ειναι 50 στον πρωτο λογαριασμο, δες λιγο τους ορους νομιζω ειναι 10Χ5 μηνες και εχουν πανακριβη τιμη ανα κιλοβατωρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Geoponer είπε

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι κι εγώ. Είμαι στο Protergia Οικιακό Ρεύμα Value Swift OnTime Deal | Protergia και τελειώνει το €10 του BoF με τον επόμενο λογαριασμό. Με πήραν προχθές από Ζενίθ να μου προτείνουν το Power Home Save- Κίτρινο τιμολόγιο: Ρεύμα με κυμαινόμενη τιμή και προνομιακή τιμή στη ζώνη με μειωμένη χρέωση | ZeniΘ με 7 πάγια δώρο και €50 δώρο στην τράπεζα (IBAN) με ενεργοποίηση πάγιας εντολής μέσω λογαριασμού (και προφανώς μηδενική εγγύηση).

Έχει λίγο τσιμπημένη τιμή kWh (€0,13 αντί του €0,09 της Protergia), αλλά σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή για 1-2 μήνες και μετά να επιστρέψω Protergia με σύσταση για τα 5 Χ €10.

ΠΡΟΣΟΧΗ  Δώρο 7 πάγια κατά την διάρκεια της σύμβασης τα οποία αφορούν τον 1ο, 2ο, 3ο, 9ο, 10ο,11ο, και 12ο μήνα της σύμβασης.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα!

Είσαι σε ενα απο τα καλύτερα προγράμματα την τρέχουσα περίοδο. Αμα σε παίρνει για τα δώρα και εμφάνιση να πάς Νοέμβρη θα το έκανα τότε. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ σήμερα έφυγα από το πράσινο της δεη και πήγα στο μπλε της nrg με ενιαία τιμή 0,088 για τους πρώτους 3 μήνες και 0,099 για τους επόμενους 9 με παγιο 9,90 και μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή πληρωμής λογαριασμών. Παρότι έχω διπλό μετρητή η κοροϊδία τους δεν παλεύεται. Δηλαδή στις 2-4 τα ξημερώματα τι να κάνω? Η στις 11:00 με 15:00 τις καθημερινές που δεν ειναι κανένας σπίτι? Στους μέχρι τώρα λογαριασμούς το οικονομικό τρομάρα τους , ήταν σε κιλοβατώρες λιγότερο απο το 1/3. Καθίστε δεητζιδες να δίνετε δώρο το ant+.

• Like 1
Δημοσ.

Προσέξτε γιατί άκουσα έναν ενεργειακό επιθεωρητή να λέει ότι υπάρχον ψιλά γράμματα όπου αν καθυστερήσεις να πληρώσεις λογαριασμό διπλασιάζεται!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, lucanis είπε

Προσέξτε γιατί άκουσα έναν ενεργειακό επιθεωρητή να λέει ότι υπάρχον ψιλά γράμματα όπου αν καθυστερήσεις να πληρώσεις λογαριασμό διπλασιάζεται!!!

Τι ψιλα γράμματα; χοντρα γραμματα ειναι οταν εχει εκπτωση συνέπειας 45%, που συνήθως τετοια εχουν τα περισσοτερα προγράμματα, καποια και παραπανω.

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...