Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα!

Είμαι στο zenith power home smart night  απο το Νοέμβριο,  με 40% έκπτωση συνέπειας (φτανει κάπου 0.095 η kWh) και δωρεάν πάγια (δεν ξέρω μέχρι πότε ειναι δωρεάν τα πάγια μου ομως η αν κάποια στιγμή θα σταματήσουν)

Αξίζει κάπου ή μετάβαση τώρα?

Ήθελα να πάω βολτον για κανα δύο μήνες (προσπαθω ν αποφασισω μεταξύ yellow simple και green ειδικό που δινουν 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο ),  ίσα ίσα να παρω την εμφάνιση δωρο που παίρνουν οι κάτοχοι διαρκειας της ΑΕΚ, και μετά να πάω αλλού για πιο φτηνά, λογικα απο Σεπτεμβριο

Τα πάγια είναι για 12 μήνες οπότε γνώμη μου μην αλλάξεις έως τότε Στο ίδιο είμαι κι εγώ.

• Like 6
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, favou2000 είπε

Τα πάγια είναι για 12 μήνες οπότε γνώμη μου μην αλλάξεις έως τότε Στο ίδιο είμαι κι εγώ.

Συμφωνώ με το φίλο. Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο δυνατό promo,δε βλέπω κάποιο λόγο να μην το εξαντλήσεις. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Συμφωνώ με το φίλο. Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο δυνατό promo,δε βλέπω κάποιο λόγο να μην το εξαντλήσεις. 

Ένα μήνα ακόμα έχω μετά παίρνω σακίδιο και sleeping bang για Ήρων βολτον και τελικό λιμάνι μάλλον πρωτεργια 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Κι από ο,τι καταλαβαίνω η καλύτερη επιλογή τώρα είναι της Πρωτεργεια, θα περιμένω κι αρχές Αυγούστου μήπως βγει τίποτα άλλο, αλλιώς με βλέπω προς τα εκεί.

Γενικα παντως το deal της προτεργια που ειναι ο κραχτης τους, εχει την καλυτερη τιμη και με χαμηλο παγιο. Απλως θελει να αφιερωνεις 5-10 λεπτα καθε πρωτη του μηνα να ενημερωνεσαι αν εχει αλλαξει κατι και χρειαστει εσωτερικη αλλαγη.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Γενικα παντως το deal της προτεργια που ειναι ο κραχτης τους, εχει την καλυτερη τιμη και με χαμηλο παγιο. Απλως θελει να αφιερωνεις 5-10 λεπτα καθε πρωτη του μηνα να ενημερωνεσαι αν εχει αλλαξει κατι και χρειαστει εσωτερικη αλλαγη.

Σε κυμαινόμενο είναι από τα καλύτερα προγράμματα που κυκλοφορούν...αρκεί να παρακολουθείς όπως είπες σε μηνιαία βάση...σε σταθερά και αναλόγως την κατανάλωση υπάρχουν περισσότερες επιλογές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

αναλόγως την κατανάλωση υπάρχουν περισσότερες επιλογές. 

Εχω κανει πολλες δοκιμες και με μικρες καταναλωσεις και με πολυ μεγάλες και παντα πρωτο βγαινει. Απο 185kw (γτ για μικροτερες συμφερει το φοιτητικο και κατω απο 60kw το lite) μεχρι 1500kw, βγαινει πρωτο. 

Ενταξει για κατω απο 60 υπαρχουν κι αλλα εκτος απο το lite, οσα γενικα εχουν μηδενικο παγιο.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Εχω κανει πολλες δοκιμες και με μικρες καταναλωσεις και με πολυ μεγάλες και παντα πρωτο βγαινει. Απο 185kw (γτ για μικροτερες συμφερει το φοιτητικο και κατω απο 60kw το lite) μεχρι 1500kw, βγαινει πρωτο. 

Σε σταθερά προγράμματα εννοούσα 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ξεκινάμε με 2 νέους φοιτητες σε 2 διαφορετικες πόλεις.

1ος.  Διαμέρισμα ρετιρέ δίχωρο 60τμ με ένα κλιματιστικό (μάπα που μάλλον θα το αλλάξω).  Χωρίς κεντρική θέρμανση. Με παλιά κουφώματα

2ος Διαμέρισμα πρώτου ορόφου 50τμ, δίχωρο και αυτό,  χωρίς πυλωτές από κάτω με 2 κλιματιστικά και κεντρική θέρμανση υποχρεωτική χωρίς ωρομέτρηση και με καλή μόνωση.

Για την ώρα και στο σπίτι που μένει όλη η οικογένεια είμαι με σταθερό τιμολόγια πάντα λόγω αντλίας θερμότητας και πολύτεκνης οικογένειας (καταναλώσεις από 600 ΚW το καλοκαίρι ως 1000 ΚW το χειμώνα.

Στις επόμενες μέρες πρέπει να μπω σε πρόγραμμα και και για τα 2 φοιτητικά και να αλλάξω το όνομα στον λογαριασμό από τους ιδιοκτήτες σε εμας.  

Δεν βρίσκω και καπου το link με τις τιμές ανα μήνα για καθε πάροχο

Με χαρά να ακούσω τη γνωμη σας.  Ευχαριστω.

Επεξ/σία από lademporas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, lademporas είπε

Καλημέρα ξεκινάμε με 2 νέους φοιτητες σε 2 διαφορετικες πόλεις.

1ος.  Διαμέρισμα ρετιρέ δίχωρο 60τμ με ένα κλιματιστικό (μάπα που μάλλον θα το αλλάξω).  Χωρίς κεντρική θέρμανση. Με παλιά κουφώματα

2ος Διαμέρισμα πρώτου ορόφου 50τμ, δίχωρο και αυτό,  χωρίς πυλωτές από κάτω με 2 κλιματιστικά και κεντρική θέρμανση υποχρεωτική χωρίς ωρομέτρηση και με καλή μόνωση.

Για την ώρα και στο σπίτι που μένει όλη η οικογένεια είμαι με σταθερό τιμολόγια πάντα λόγω αντλίας θερμότητας και πολύτεκνης οικογένειας (καταναλώσεις από 600 ΚW το καλοκαίρι ως 1000 ΚW το χειμώνα.

Στις επόμενες μέρες πρέπει να μπω σε πρόγραμμα και και για τα 2 φοιτητικά και να αλλάξω το όνομα στον λογαριασμό από τους ιδιοκτήτες σε εμας.  

Με χαρά να ακούσω τη γνωμη σας.  Ευχαριστω.

Tα φοιτητικα με καταναλωσεις χαμηλες φανταζομαι, μηπως να δεις προτεργια 115kw 9,90/μηνα, δεν πιστευω να ξεφυγουν πολυ, αλλα και 150kw να καψουν παλι θα συμφερει.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-student/

Γτ προτεινω προτεργια; με δυο παροχες που εχεις ειναι 150 ευρω απο συστασεις. Θα παρεις συσταση μονο για την πρωτη παροχη και οταν ενεργοποιηθει θα δωσεις εσυ συσταση στην αλλη, ετσι αυτη η παροχη που περνει συσταση θα παρει 10x5 μηνες=50 συνολο και η παροχη που δινει συσταση 50 εφαπαξ. Πιστευω με 2 παροχες που εχεις ειναι το πιο συμφερον.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, δεν μας λες αν κάποιο από αυτά έχει ηλιακό.

Θα τα έβαζα προσωρινά στο Protergia Value Lite που έχει μηδενικό πάγιο με σύσταση από εδώ για να πάρουν δώρο 10€ για πέντε μήνες και από Σεπτέμβρη ή όποτε αρχίσουν να έχουν καταναλώσεις θα έκανα εσωτερική αλλαγή ( ένα τηλεφώνημα είναι) στο Protergia Οικιακό Value Student (δεν χρειάζεται πάσο) αν έχουν κατανάλωση μέχρι 150 έως 180 kw ή στο Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal αν νομίζεις ότι θα έχουν υψηλότερες.

Αν δεν είσαι στην προτέρια για να τα καλέσεις εσύ ζητάς μία πρόσκληση από δω.

Αν έχεις χρόνο μπορείς να πας αρχικά το ένα στην προτέρια και στη συνέχεια όταν ενεργοποιηθεί να κάνεις μία σύσταση και στο άλλο για να πάρεις επιπλέον δώρο 50 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Καλημέρα, δεν μας λες αν κάποιο από αυτά έχει ηλιακό.

Θα τα έβαζα προσωρινά στο Protergia Value Lite που έχει μηδενικό πάγιο με σύσταση από εδώ για να πάρουν δώρο 10€ για πέντε μήνες και από Σεπτέμβρη ή όποτε αρχίσουν να έχουν καταναλώσεις θα έκανα εσωτερική αλλαγή ( ένα τηλεφώνημα είναι) στο Protergia Οικιακό Value Student (δεν χρειάζεται πάσο) αν έχουν κατανάλωση μέχρι 150 έως 180 kw ή στο Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal αν νομίζεις ότι θα έχουν υψηλότερες.

Αν δεν είσαι στην προτέρια για να τα καλέσεις εσύ ζητάς μία πρόσκληση από δω.

Αν έχεις χρόνο μπορείς να πας αρχικά το ένα στην προτέρια και στη συνέχεια όταν ενεργοποιηθεί να κάνεις μία σύσταση και στο άλλο για να πάρεις επιπλέον δώρο 50 ευρώ.

Με τρεις υπό διαχείριση παροχές εννοείται ότι μεταφέρει αρχικά έστω μία στην protergia (εάν δεν είναι ήδη) και μόλις ενεργοποιηθεί συστήνει τις υπολοιπες δύο ώστε να επωφεληθεί από τα 50ρικα των συστάσεων.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά από 01/08 θα μπω σε καινούριο σπίτι χωρίς να ξέρω τι κατανάλωση έχει, σκέφτομαι να κάνω κυμαινόμενο και συγκεκριμένα από αυτά που κοίταξα αυτή τη στιγμή το καλύτερο προς το παρών είναι το Protergia Home Value Swift OnTime Deal. Απλα θα έχω τον νου μου κάθε μήνα να τσεκάρω για τυχόν αλλαγές. Υπάρχει κανείς που μπορεί να μου κάνει σύσταση ; Ευχαριστώ πολύ! 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sofiapapaschoina είπε

Καλησπέρα παιδιά από 01/08 θα μπω σε καινούριο σπίτι χωρίς να ξέρω τι κατανάλωση έχει, σκέφτομαι να κάνω κυμαινόμενο και συγκεκριμένα από αυτά που κοίταξα αυτή τη στιγμή το καλύτερο προς το παρών είναι το Protergia Home Value Swift OnTime Deal. Απλα θα έχω τον νου μου κάθε μήνα να τσεκάρω για τυχόν αλλαγές. Υπάρχει κανείς που μπορεί να μου κάνει σύσταση ; Ευχαριστώ πολύ! 

Καλημέρα,

Από κυμαινόμενα προγράμματα και με δεδομένο ότι δεν έχεις εικόνα των καταναλώσεών σου το swift on time deals της protergia είναι μία καλή επιλογή. Όπως γράφεις θα πρέπει να αφιερώνεις 5 λεπτάκια κάθε μήνα για τυχόν αλλαγές. Ιουλίο ξεκίνησε αυτό, λογικά θα διαρκέσει κάποιο διάστημα ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, tony4444 είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ  Δώρο 7 πάγια κατά την διάρκεια της σύμβασης τα οποία αφορούν τον 1ο, 2ο, 3ο, 9ο, 10ο,11ο, και 12ο μήνα της σύμβασης.

Ναι, το διάβασα αυτό αλλά σε ευχαριστώ που το ανέφερες.

Με τιμή κιλοβατώρας στα 13 λεπτά δε νομίζω να καθήσω πάνω από 1-2 μήνες πριν πάω σε άλλο πάροχο, οπότε δε με απασχολεί αυτό. :-( 

Περισσότερο να πάρω τα €50 μετρητά και να φανώ νέος πελάτης στην Protergia για άλλα 5Χ€10 μέχρι τέλος του χρόνου. Μετά έχει ο Θεός. :-) 

Επεξ/σία από Geoponer
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...