Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Πώς βάζω πάγια στην Πρωτέργια; Δε βρίσκω πουθενά το κουμπάκι...

Βάζεις το RF του λογαριασμού σου στην τράπεζά σου (στις πάγιες εντολές). Μετά απο 2-3 ημέρες θα είναι ΟΚ

• Like 1
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Πρέπει πρώτα να σου έρθει ο 1ος λογαριασμός. Με το RF του λογαριασμού μπορείς να κάνεις πάγια εντολή στην τράπεζά σου μέσω e-banking. Εγώ έτσι τουλαχιστον το έκανα, έβαλα και όριο στην πάγια 10 ευρώ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, ήρθε κανονικά και 2ος και 3ος λογαριασμός (πληρώνω πολύ πριν τη λήξη του λογαριασμού για να μην πάει να πάρει χρήματα μέσω της πάγιας) 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την προτέργια.

Ενεργοποιήθηκα 16/5. Στις 15/6 βγαίνει έναντι από 16/05–15/06.

Στις 15/7 βγαίνει εκκαθαριστικός για 16/5-22/5.

Μετρήσεις έχει πάρει ο δεδδηε 11/6 και 9/7 και μου είπε ότι τις έστειλε στην προτέργια 2 μέρες μετά. Η προτέργια ισχυρίζεται ότι την μέτρηση 11/6 την έλαβε απ τον δεδδηε στις 22/7 (40 μέρες μετά) και γι αυτό δεν είναι μέσα στο λογαριασμό. Και μου λένε ότι στις 15/8 θα βγει εκκαθαριστικός περιόδου 22/5-12/6. Δηλαδή τον Αύγουστο θα πάρω εκκαθαριστικό για μέτρηση από Μάιο-Ιούνιο. Άνοιξα ένα αίτημα ραε πριν 1 βδομάδα και έβαλα και τον δεδδηε μέσα αλλά καμία απάντηση ακόμα. Τόσο πολύ καθυστερεί σε όλα;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Εγώ τους πήρα τηλέφωνο, μου υπαγόρευσαν το RF (δεν είναι ανάγκη να έχει βγει λογαρισμός) και έβαλα πάγια μέσω e-banking.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Panas50 είπε

Εγώ τους πήρα τηλέφωνο, μου υπαγόρευσαν το RF (δεν είναι ανάγκη να έχει βγει λογαρισμός) και έβαλα πάγια μέσω e-banking.

Γτ τοση βιασυνη; αφου μονοι τους σου λενε, μετα την εκδοση του πρωτου λογαριασμου. και ειναι καλυτερα να το εχεις γραμμενο παρα να γινει κανενα λαθος με τα προφορικα και να πληρωσεις λογαριασμο αλλου.

Δημοσ.

Εάν με ενδιαφέρουν  μόνο τα έξτρα δώρα, κουπόνια, ταξίδια, μηδενικά πάγια κλπ και όχι η τιμή ρεύματος,  υπάρχει κάποιος πίνακας συγκριτικός των παρόχων?  Γιατί οσους πίνακες εγω βρει ασχολούνται μόνο με την τιμή KWh.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kounga είπε

Εάν με ενδιαφέρουν  μόνο τα έξτρα δώρα, κουπόνια, ταξίδια, μηδενικά πάγια κλπ και όχι η τιμή ρεύματος,  υπάρχει κάποιος πίνακας συγκριτικός των παρόχων?  Γιατί οσους πίνακες εγω βρει ασχολούνται μόνο με την τιμή KWh.

Μήπως θες να μας πεις και τι ψάχνεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kounga είπε

ολα αυτα εχουν λιγοστεψει, πολυ λιγα εξτρα δωρα υπαρχουν, ασε που τις περισσοτερες φορες αφορουν σταθερα προγράμματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ολα αυτα εχουν λιγοστεψει, πολυ λιγα εξτρα δωρα υπαρχουν, ασε που τις περισσοτερες φορες αφορουν σταθερα προγράμματα.

Ε οκ μην τα ισοπεδώνουμε όλα...ακόμα για μηδενικές καταναλώσεις υπαρχουν επιλογές, σε  Ήρωνα, σε Elpedison, σε Protergia...απλά δεν είναι πλέον οπως παλαιότερα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μήπως θες να μας πεις και τι ψάχνεις?

Ok αν δεν ηταν σαφές...

Μιλω για φορητότητα, τωρα ειμαι Ηρων.  Λογω ΦΒ στο πρόγραμμα του ΔΕΔΔΗΕ δεν πληρώνω ρεύμα.   Για αυτο μ ενδιαφερουν μονο τα δώρα και τα μηδενικά πάγια.   Αφορμή ήταν τηλεφώνημα απο πωλητή που μου έδινε   ...κουπόνια για σουπερμάρκετ για να παω στην εταιρεία του.  Μόλις του ειπα οτι εχω ΦΒ το έκλεισε!

Γι αυτό ειπα να δω πινακα τι δινουν όλοι οι πάροχοι...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kounga είπε

Ok αν δεν ηταν σαφές...

Μιλω για φορητότητα, τωρα ειμαι Ηρων.  Λογω ΦΒ στο πρόγραμμα του ΔΕΔΔΗΕ δεν πληρώνω ρεύμα.   Για αυτο μ ενδιαφερουν μονο τα δώρα και τα μηδενικά πάγια.   Αφορμή ήταν τηλεφώνημα απο πωλητή που μου έδινε   ...κουπόνια για σουπερμάρκετ για να παω στην εταιρεία του.  Μόλις του ειπα οτι εχω ΦΒ το έκλεισε!

Γι αυτό ειπα να δω πινακα τι δινουν όλοι οι πάροχοι...

Νομιζω οτι ειναι συγκεκριμενα τα προγραμματα για φβ. καθε εταιρια εχει και καποιο προγραμμα για φβ, και δεν ξερω αν δινουν δωρα για τετοια προγραμματα. δηλαδη μπορεις να πας σε οποιο προγραμμα θελεις; μπορεις να φυγεις απο ηρων ή εισαι δεσμευμενος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, g-e-o said:

Βοηθήστε λίγο παιδιά.. Νοίκιασα σπίτι στην κόρη μου πέρασε Πάτρα. Το σπίτι αυτή τη στιγμή έχει ρεύμα από εταιρία που δεν γνωρίζω. Το μισθωτήριο ξεκινάει από 1η Αυγούστου, κ πρέπει να γυρίσω κ το ρεύμα μέχρι τότε στο όνομα μου. Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή την ένδειξη του μετρητή. Το σπίτι θα κατοικηθει από 1η Οκτωβρίου, άρα έως τότε δεν θα υπάρχει κατανάλωση. 

Πως μου προτείνετε να κινηθώ; 

Κατ'αρχας συγχαρητηρια.

Ηρων μέσω econtract για 50 ευρώ στο yellow free. Το student δίνει έξτρα 20 ευρώ αλλά δε ξέρω αν μπορείτε να το πάρετε από τώρα, δεν είναι ακόμα φοιτήτρια.

Εννοείται τελη Σεπτεμβρίου θα ψάξεις για άλλο πάροχο / πρόγραμμα.

Για ένδειξη δε μπορείς να πάρεις τον ιδιοκτήτη τηλέφωνο να σου πει; Η να βγάλει φωτο; Σε περίπτωση ψηφιακού... η ημερήσια είναι η 1.8.1 και η νυχτερινή η 1.8.2.

Αν και δε χρειάζεται καν η ένδειξη στην αλλαγή παρόχου γιατί πάντα παίρνει ο ΔΕΔΔΗΕ επιτόπια. Αλλιώς θα υπήρχαν θέματα αμφισβήτησης από τον προηγούμενο ένοικο. Κι εννοείται για να πάρει ο ΔΕΔΔΗΕ επιτόπια πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στο μετρητή. Άμα βρούνε κλειστή εξώπορτα και δεν ανοίξει κανείς, μετά χαιρετίσματα.

Και λογαριασμό παρόχου κανονικά δε πρέπει να ζητήσουν άμα δε γνωρίζεις. Αρκεί ο 9ψηφιος αριθμός παροχής που αναγράφεται στο μισθωτηριο της ΑΑΔΕ.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, στις 31/7 πρόκειται να μπω σε ένα διαμέρισμα το οποίο αδειάζει στις 30/7.Θελώ να μπω στο διαμέρισμα χωρίς να διακοπεί το ρεύμα για να γίνουν εργασίες,τι πρέπει να κάνω;

Ο ένοικος που είναι μέσα τώρα έχει κοινωνικό τιμολόγιο στη ΔΕΗ (δεν δικαιούμαι εγώ ).Πρεπει να πάω και γω στη ΔΕΗ κάνοντας αλλαγή  ονόματος για να μην κοπεί το ρεύμα ή μπορώ να πάω και σε άλλο πάροχο ;

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν έχει να μου προτείνεται και κάποιο πρόγραμμα για μέση μηνιαία κατανάλωση γύρω στις 300!

Επεξ/σία από Aristos96
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Aristos96 είπε

Καλησπέρα, στις 31/7 πρόκειται να μπω σε ένα διαμέρισμα το οποίο αδειάζει στις 30/7.Θελώ να μπω στο διαμέρισμα χωρίς να διακοπεί το ρεύμα για να γίνουν εργασίες,τι πρέπει να κάνω;

Ο ένοικος που είναι μέσα τώρα έχει κοινωνικό τιμολόγιο στη ΔΕΗ (δεν δικαιούμαι εγώ ).Πρεπει να πάω και γω στη ΔΕΗ κάνοντας αλλαγή  ονόματος για να μην κοπεί το ρεύμα ή μπορώ να πάω και σε άλλο πάροχο ;

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν έχει να μου προτείνεται και κάποιο πρόγραμμα για μέση μηνιαία κατανάλωση γύρω στις 300!

Κάνεις απευθείας αίτημα σε νέο πάροχο της επιλογής σου το συντομότερο δυνατόν. Θα πρέπει να έχεις λοπον ενοικιοστάσιο και προηγούμενο λογαριασμό ενέργειας του διαμερίσματος .Δε χρειάζεται προφανώς να πας ΔΕΗ. Με τις καταναλώσεις που αναφέρεις θα πρέπει να μας πεις και έαν σε ενδιαφέρει για σταθερό ή για κυμαινόμενο πρόγραμμα. Το ότι ο προηγούμενος ένοικος είχε ΚΟΤ είναι αδιάφορο.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κάνεις απευθείας αίτημα σε νέο πάροχο της επιλογής σου το συντομότερο δυνατόν.Δε χρειάζεται προφανώς να πας ΔΕΗ. Με τις καταναλώσεις που αναφέρεις θα πρέπει να μας πεις και έαν σε ενδιαφέρει για σταθερό ή για κυμαινόμενο πρόγραμμα. Το ότι ο προηγούμενος ένοικος είχε ΚΟΤ είναι αδιάφορο.

Αυτός που θα αφήσει το σπίτι θέλει να κάνει αύριο διακοπή.αν εγώ κάνω σήμερα αίτημα θα το κόψουν το ρεύμα ;

Με ενδιαφέρει κυμαινόμενο!

Επεξ/σία από Aristos96

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...