Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitron είπε

Η προωθητικη προσφορά win back της elpedison, με ενημέρωσαν ότι ισχύει μόνο για πελάτες που έφυγαν και ξανα επιστρέφουν στην εταιρία.  Αν γνωρίζει κάτι διαφορετικό καποιος ας ενημερώσει καθότι είμαι κι εγω σε αναζήτηση 

Όπως σε ενημέρωσαν είναι,γι αυτό ονομάζεται win back.

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα φώτα σας γιατί είμαι σε άθλια κατάσταση με Χanax....

Μετά απο απίστευτες καθυστερήσεις στην ενεργοποίηση σύμβασης με την Volton (5/6/2025 υπογράφηκε) αποφάσισα να φύγω για ΔΕΗ. Μόλις πήγα ΔΕΗ (Business Enter),  σήμερα και μετά από 13 ημέρες που ήμουν στην ΔΕΗ με ενεργοποίησαν στην Volton παρά το ότι τους είχα στείλει αίτημα υπαναχώρησης γραπτό από τις 22/7/2025! 
Μιλάμε απίστευτο κωλοχανείο η κατάσταση με το τμήμα εξυπηρέτησης της Volton. Πήρα την ΔΕΗ και τους είπα να μην με χρεώσουν με ρήτρα διακοπής καθώς δεν ευθύνομαι εγώ που με τράβηξαν στην Volton. Με προέτρεψαν να κάνω νέα υπαναχώρηση στην Volton και τους εξήγησα πως εγώ δεν τους ξανακαλώ, είναι δώρο άδωρο! Θα μου ανέβει η πίεση και δουλειά δεν θα γίνει.  Και τους εξήγησα πως η μόνη μου λύση ήταν να υπαναχωρήσω από  την ΔΕΗ και ύστερα να ξανακάνω νέα αίτηση ένταξης στην ΔΕΗ από την αρχή. Και όλο αυτό για τον φόβο τον δικό μου να χρεωθώ ρήτρα διακοπής από την ΔΕΗ. Μου επιβεβαίωσε πως είμαι εντός της προθεσμίας των 14 ημερών και πως θα μπορούσα να υπαναχωρήσω. Το θέμα είναι πως πήρα τηλέφωνο την Volton και παρά το ότι το SMS που έλαβα αναφέρει ως ημερομηνία εκπροσώπησης την 30/7/2025 μου ανέφεραν πως το πιθανότερο είναι η εκπροσώπηση να ξεκινήσει στις 25/7/2025 καθώς τότε πήραν τις αρχικές ενδείξεις από τον ΔΕΔΔΗΕ. Όντως μπήκα τώρα στο MyDEI και γράφουν πως η σύμβασή μου έληξε στις 25/7/2025! Mιλάμε απίστευτη κατάσταση!

Εγώ την αίτηση υπαναχώρησης την έκανα μεν στην 13η μέρα αλλά αν η σύμβασή μου φαίνεται πως έληξε στις 25/7/2025, λέτε να με χρεώσουν με τα 100€ της ρήτρας διακοπής? Δηλαδή φαίνεται στα χαρτιά σαν να υπαναχώρησα από την ΔΕΗ στις 30/7/2025 για μία σύμβαση που έληξε στις ....25/7/2025 !!!!

Update μόλις τώρα, μου απάντησε η ΔΕΗ στο αίτημα υπαναχώρησης:

Αναφορά σε κείμενο

Αγαπητέ κ. ------,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, σας ενημερώνουμε πως το αίτημά σας έχει ολοκληρωθεί.
Για οποιαδήποτε πληροφορία παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Ουφ, σύμφωνα με την απάντηση της ΔΕΗ, αποδέχθηκαν την υπαναχώρησή μου.
Πραγματικά έχω τρελαθεί, αυτά που μου συμβαίνουν δεν έχουν ξαναγίνει.
Λέτε, παρά το ότι μου έγραψαν από την ΔΕΗ πως ολοκλήρωσαν το αίτημα μου, να μου έρθει κεραμίδα στο κεφάλι και στον επόμενο λογαριασμό να δω ρήτρα διακοπής 100€???
Θα τρελαθώ....

Επεξ/σία από IBAGASA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεο διζωνικο σταθερο απο ζενιθ, 9,90 παγιο και 0,139/kw στην κανονικη ζωνη και 0,089/kw στη μειωμενη, αδιαφορο μου φαινεται, εκτος αν καποιος μπορει να σπρωξει πολλες κιλοβατωρες στη μειωμενη ζωνη.

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/digital-product/

18 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι προσφορά είναι αυτή?

20x5μηνες=100 ευρω

14 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Παιδιά τα φώτα σας γιατί είμαι σε άθλια κατάσταση με Χanax....

Μετά απο απίστευτες καθυστερήσεις στην ενεργοποίηση σύμβασης με την Volton (5/6/2025 υπογράφηκε) αποφάσισα να φύγω για ΔΕΗ. Μόλις πήγα ΔΕΗ (Business Enter),  σήμερα και μετά από 13 ημέρες που ήμουν στην ΔΕΗ με ενεργοποίησαν στην Volton παρά το ότι τους είχα στείλει αίτημα υπαναχώρησης γραπτό από τις 22/7/2025! 
Μιλάμε απίστευτο κωλοχανείο η κατάσταση με το τμήμα εξυπηρέτησης της Volton. Πήρα την ΔΕΗ και τους είπα να μην με χρεώσουν με ρήτρα διακοπής καθώς δεν ευθύνομαι εγώ που με τράβηξαν στην Volton. Με προέτρεψαν να κάνω νέα υπαναχώρηση στην Volton και τους εξήγησα πως εγώ δεν τους ξανακαλώ, είναι δώρο άδωρο! Θα μου ανέβει η πίεση και δουλειά δεν θα γίνει.  Και τους εξήγησα πως η μόνη μου λύση ήταν να υπαναχωρήσω από  την ΔΕΗ και ύστερα να ξανακάνω νέα αίτηση ένταξης στην ΔΕΗ από την αρχή. Και όλο αυτό για τον φόβο τον δικό μου να χρεωθώ ρήτρα διακοπής από την ΔΕΗ. Μου επιβεβαίωσε πως είμαι εντός της προθεσμίας των 14 ημερών και πως θα μπορούσα να υπαναχωρήσω. Το θέμα είναι πως πήρα τηλέφωνο την Volton και παρά το ότι το SMS που έλαβα αναφέρει ως ημερομηνία εκπροσώπησης την 30/7/2025 μου ανέφεραν πως το πιθανότερο είναι η εκπροσώπηση να ξεκινήσει στις 25/7/2025 καθώς τότε πήραν τις αρχικές ενδείξεις από τον ΔΕΔΔΗΕ. Όντως μπήκα τώρα στο MyDEI και γράφουν πως η σύμβασή μου έληξε στις 25/7/2025! Mιλάμε απίστευτη κατάσταση!

Εγώ την αίτηση υπαναχώρησης την έκανα μεν στην 13η μέρα αλλά αν η σύμβασή μου φαίνεται πως έληξε στις 25/7/2025, λέτε να με χρεώσουν με τα 100€ της ρήτρας διακοπής? Δηλαδή φαίνεται στα χαρτιά σαν να υπαναχώρησα από την ΔΕΗ στις 30/7/2025 για μία σύμβαση που έληξε στις ....25/7/2025 !!!!

Update μόλις τώρα, μου απάντησε η ΔΕΗ στο αίτημα υπαναχώρησης:

Ουφ, σύμφωνα με την απάντηση της ΔΕΗ, αποδέχθηκαν την υπαναχώρησή μου.
Πραγματικά έχω τρελαθεί, αυτά που μου συμβαίνουν δεν έχουν ξαναγίνει.
Λέτε παρά το ότι ολοκλήρωσαν το αίτημα μου στον επόμενο λογαριασμό να δω ρήτρα διακοπής 100€.
Θα τρελαθώ....

πολυ μπερδεμα ρε αδερφε,αφου εγινε δεκτη η υπαναχωρηση και γυρνας στη βολτον, δεν θα πληρωσεις ρητρα αποχωρησης στη ΔΕΗ. στη βολτον σε ποιο προγραμμα πηγες; εννοω ειναι εμπορικα διαθεσιμο αυτη τη στιγμη ή θα σε χωσουν σε κανενα αλλο;

Το deddieapp ποια μερα αναφερει τις ενδειξεις που εδωσες;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

@IBAGASA Είναι γνωστό ότι η Volton είτε αγνοεί τα αιτήματα υπαναχώρησης, είτε "χάνονται" τα mail γιατί τα κάνουν μπαλάκι από τμήμα σε τμήμα μέχρι να φτάσει στον αρμόδιο υπάλληλο του backoffice.

Εγώ πέρυσι... ήμουν volton free με 1 μήνα (ο τελευταίος από τους 5 δωρεάν μήνες), φεύγω elpedison για επιταγή Σκλαβενίτη... με καλούν από τη διακράτηση στης Volton και μου δίνουν το flat, εννοείται με καινούργια σύμβαση. Κλασικά δε δέχονταν νέες ενδείξεις, προχωράνε την αίτηση με την ένδειξη του τελικού της προηγούμενης εκπροσώπησης. 

Εκεί λοιπόν κόλλησε η αίτηση όπως και σε σένα... με ξέχασαν για καμιά βδομάδα. Έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγαν κάτι ασυναρτησίες ότι θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί ο τελικός της προηγούμενης εκπροσώπησης και μετά θα στείλουν το νέο αίτημα (εννοείται με τη παλιά ένδειξη).

Στέλνω λοιπόν γραπτή υπαναχώρηση στη Volton για το flat και κάνω αίτημα στον ΗΡΩΝ για 50άρικο... γιατί πλησίαζε επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ και δεν ήθελα να πληρώσω κατανάλωση στην Elpedison με 0.20 στο κίτρινο. Μετά από 2 μέρες με παίρνουν τηλέφωνο από τον ΗΡΩΝ και μου λένε ότι σκάλωσε η αίτηση, γιατί λίγο πριν από αυτούς την ίδια μέρα ανέβασε αίτημα εκπροσώπηση η Volton (για το Flat). 

Tελικά ακύρωσα του ΗΡΩΝ προφορικά, και την έκανα ξανά τον επόμενο μήνα. 

Με μπλε δε ρισκάρω ποτέ να κάνω τέτοιες τράμπες.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Το online το σκεφτεσαι; 3,5 παγιο και 0,142/κβ (μηνιαιος ηλεκτρονικος λογαριασμος και παγια εντολη + 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο), αλλιως 12μηνο enter (5 παγιο και 0,145/κβ). Αν οχι σταθερο υποχρεωτικα πηγαινε στο κιτρινο myhome4all. οχι πρασινο θα πληρωσεις πολλα τον Αυγουστο.

ΥΓ. οποιο και να επιλεξεις να ζητησεις να αφαιρεθει το greenpass, πληρωνεις κανα 2ευρω περιπου τον μηνα χωρις λογο.

Καλησπέρα,

Θέλω κι εγώ να αλλάξω από το πράσινο της ΔΕΗ σε κάποιο από τα άλλα προσωρινά μέχρι να δω σε ποιον πάροχο θα καταλήξω. Ποιο από ταπρογράματα της ΔΕΗ δεν έχει 12μηνη δέσμευση; 

Δημοσ.
8 hours ago, Seldon40 said:

εχεις δικιο αλλα εγω που δεν εχω να σου δωσω συσταση σου λεω οτι θα στην προτεινα, αλλα οκ, υπαρχουν κι αλλοι παροχοι με καλες τιμες. Με την καταναλωση που εχεις νομιζω θα προτιμουσες ενα σταθερο; 

πχ βολτον το φλατ ειναι κιτρινο γτ ειναι εξαμηνο, σταθερη τιμη, 9,90 παγιο και 0.099 η κιλοβατωρα.

Επίσης ELPEDISON Reward Ultra, 9,90 παγιο και 0,098 η κιλοβατωρα. 

Για μεγαλες καταναλωσεις θα προτεινα και το ELPEDISON Reward Maximum 12,90 πάγιο αλλα 0,088 η κιλοβατωρα.

Καπου αναφερθηκε εδω οτι η ελπεντισον δινει προμο 100 ευρω αυτο τον καιρο 20x5μηνες. Δεν ξερω αν ειναι απο εξωτερικους συνεργατες. Ας απαντησει καποιος που το ανεφερε τις προηγουμενες μερες. Εσυ που εισαι τωρα;

edit. λαθος νομιζω ειναι για win-back

Μηπως εχεις το excel;

Βασικα αυτο μπορουμε να το βαλουμε στα bookmarks και να το ανοιγουμε, ανανεωνεται Online; Ή θα πρεπει να το κατεβαζουμε καθε φορα;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μηπως εχεις το excel;

Βασικα αυτο μπορουμε να το βαλουμε στα bookmarks και να το ανοιγουμε, ανανεωνεται Online; Ή θα πρεπει να το κατεβαζουμε καθε φορα;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Devil_7 είπε

Καλησπέρα,

Θέλω κι εγώ να αλλάξω από το πράσινο της ΔΕΗ σε κάποιο από τα άλλα προσωρινά μέχρι να δω σε ποιον πάροχο θα καταλήξω. Ποιο από ταπρογράματα της ΔΕΗ δεν έχει 12μηνη δέσμευση; 

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4all/

Κίτρινο της ΔΕΗ ,χωρίς δέσμευση.

Κάνε μια έρευνα αγοράς όμως και φύγε από τη ΔΕΗ το συντομότερο.Κρίμα ειναι, υπάρχουν αρκετά φθηνότερες επιλογές (αν και δεν ανέφερες και τις καταναλώσεις σου)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Το δώρο των 50€ που μου έδωσαν στον πρώτο λογαρασμό λογικά δεν θα μου το πάρουν πίσω? Επίσης την εγγύηση που με χρέωσαν 100€ δεν θα πρέπει να μου την επιστρέψουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Το δώρο των 50€ που μου έδωσαν στον πρώτο λογαρασμό λογικά δεν θα μου το πάρουν πίσω? Επίσης την εγγύηση που με χρέωσαν 100€ δεν θα πρέπει να μου την επιστρέψουν?

Edit:

Η εγγυηση επισστρεφεται (ή συμψηφιζεται στον τελικο λογαριασμο)σε όλους τους παροχους.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, messinia3 είπε

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4all/

Κίτρινο της ΔΕΗ ,χωρίς δέσμευση.

Κάνε μια έρευνα αγοράς όμως και φύγε από τη ΔΕΗ το συντομότερο.Κρίμα ειναι, υπάρχουν αρκετά φθηνότερες επιλογές (αν και δεν ανέφερες και τις καταναλώσεις σου)

Γύρω στις 400 είναι περίπου με τις 100 νυχτερινό. 

Θα αλλάξω παροχο αλλά εκτός ότι δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμα, δεν είναι και στο όνομά μου. Γι'αυτό θέλω προς το παρόν να φύγω άμεσα από το πράσινο. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Devil_7 είπε

Γύρω στις 400 είναι περίπου με τις 100 νυχτερινό. 

Θα αλλάξω παροχο αλλά εκτός ότι δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμα, δεν είναι και στο όνομά μου. Γι'αυτό θέλω προς το παρόν να φύγω άμεσα από το πράσινο. 

Η αλλαγή ονόματος ενημερωτικά μπορεί να γίνει παράλληλα με την αλλαγή παροχου.

Με τις καταναλώσεις που αναφέρεις επισπεύσε τις διαδικασίες. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Η αλλαγή ονόματος ενημερωτικά μπορεί να γίνει παράλληλα με την αλλαγή παροχου.

Με τις καταναλώσεις που αναφέρεις επισπεύσε τις διαδικασίες. 

Μπορώ να κάνω την αλλαγή στο κίτρινο online καθώς εγώ το χειρίζομαι. 

Οπότε θα τη κάνω σήμερα και θα προχωρήσω μετά και στην αλλαγή παροχου. 

Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/7/2025 στις 12:13 ΜΜ, Seldon40 είπε

οπως σου ειπε και ο @messinia3, κανε αλλαγη παροχου πχ ηρων κιτρινο για το 50αρικο και μετα θα σε παρουν για αντιπροσφορα 100 ευρω δωρο. Τοτε αν δεν ψηνεσαι για κυμαινομενο πηγαινε σταθερο Secure12m, με 9,90παγιο και 0,099/κβ, ετσι θα εξασφαλισεις τα 10 απο τα 12 παγια.

Μολις φτασει το αιτημα αλλαγης απο τον δεδδηε θα σε παρουν τηλ. πηγαινε ηρων ωστε και να υπαρξει καθυστερηση να φας το 50αρικο οσο μεινεις στον ηρων.

Και τα παιδια απο πανω σου προτεινουν κιτρινο ωστε να μην χρειαστει να κανεις υπαναχωρηση, και λιγες μερες μπορεις να μεινεις στον αλλον παροχο δεν υπαρχει ρητρα αποχωρησης στα κιτρινα. οποτε οταν σου δωσουν τα 100 υπογραφεις συμβαση στην προτεργια αμεσα, χωρις αλλη διαδικασια.

με πήρα απο τη protergia τελικά για αντιπροσφορά και μου δίνουν τις εξής 2 επιλογές:

100€ δώρο για να πάω στο picasso που έχει σταθερή τιμή 40€/μήνα.

50€ δώρο για να πάω στο σταθερο Secure12m με 9.90€ πάγιο. 

Τι με συμφέρει καλύτερα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...