Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

με πήρα απο τη protergia τελικά για αντιπροσφορά και μου δίνουν τις εξής 2 επιλογές:

100€ δώρο για να πάω στο picasso που έχει σταθερή τιμή 40€/μήνα.

50€ δώρο για να πάω στο σταθερο Secure12m με 9.90€ πάγιο. 

Τι με συμφέρει καλύτερα; 

picasso μακρια απο οτι ακουω κοντα στα 0.145 βγαινει η kwh

• Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

με πήρα απο τη protergia τελικά για αντιπροσφορά και μου δίνουν τις εξής 2 επιλογές:

Τι με συμφέρει καλύτερα; 

Εάν αυτό που ήθελες ήταν ξανά σταθερό προφανώς και αποδέχεσαι το 50ρικό και προχωράς...εγώ θα πίεζα λίγο παραπάνω για να λάβω 100 στο secure 12m.

Μακριά από προγράμματα αλχημείες τύπου picasso. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

Τι με συμφέρει καλύτερα; 

οχι πικασο μακρυα, καλυτερα στο secure, ας δινει λιγοτερα, το πικασο 100 θα σου δωσουν και θα σου φαει πολλαπλασια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Εάν αυτό που ήθελες ήταν ξανά σταθερό προφανώς και αποδέχεσαι το 50ρικό και προχωράς...εγώ θα πίεζα λίγο παραπάνω για να λάβω 100 στο secure 12m.

Μακριά από προγράμματα αλχημείες τύπου picasso. 

θα δοκιμασω να τους πιεσω οταν ξαναμιλησω, αν και σε μια πρωτη κουβεντα μου το απεκλεισε το 100αρικο για το 12μηνο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmallen3 είπε

θα δοκιμασω να τους πιεσω οταν ξαναμιλησω, αν και σε μια πρωτη κουβεντα μου το απεκλεισε το 100αρικο για το 12μηνο...

πιεσε λιγο περισσοτερο, πες το πικασο δεν με ενδιαφερει με τπτ, αλλα και τα 50 για το secure ειναι λιγα, 50 περνω και ηρων γτ να κανω υπαναχωρηση; αν δωσετε 100 υπογραφω αμεσως, αλλιως δεν κανω υπαναχωρηση, κλπ μπλα-μπλα

• Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας παιδιά !! 

Σε 20 μέρες περίπου λήγει το φανταστικό smart night , βλέπετε όλα τα καλά τελειώνουν κάποτε.... 

Με κατανάλωση 300 kw περίπου στο σπίτι και 100 kw στο φοιτητικό των παιδιών είμαι σε αναζήτηση παρόχου η προγράμματος . 

Τι προτείνετε ?? 

Υ. Γ Ήμουν πέρυσι στην elpedison, είδα την ανάρτηση πιο πάνω για μια προσφορά winback , δεν βρίσκω όμως κάτι . 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό μεσημέρι !!! 

Δημοσ.
On 24/07/2025 at 21:10, messinia3 said:

Δυστυχώς το smart night με το 45% έκπτωση τελειώνει για όλους...όσους είχαν βρει την ησυχία τους ένα χρόνο τώρα.

Ax και βαχ  λεω. Εχω 1 μηνα ακομα και μετα  τελος.

Τι παιζει τωρα για περιπου 400 kWh το μηνα;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, polhs είπε

Καλημέρα σε όλους σας παιδιά !! 

Σε 20 μέρες περίπου λήγει το φανταστικό smart night , βλέπετε όλα τα καλά τελειώνουν κάποτε.... 

Με κατανάλωση 300 kw περίπου στο σπίτι και 100 kw στο φοιτητικό των παιδιών είμαι σε αναζήτηση παρόχου η προγράμματος . 

Τι προτείνετε ?? 

Υ. Γ Ήμουν πέρυσι στην elpedison, είδα την ανάρτηση πιο πάνω για μια προσφορά winback , δεν βρίσκω όμως κάτι . 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό μεσημέρι !!! 

Απο οτι ειπαν ειναι απο εξωτερικους συνεργατες, οχι απο την εταιρια. πιστευω θα απαντησουν οσοι εχουν γνωση του θεματος.

Αν δεν βγαλεις ακρη με το winback, ριξε και μια ματια στην προτεργια, με δυο παροχες ειναι 150 απο συστασεις, δηλ, περνεις μια συσταση και μετα την δευτερη παροχη την συστηνεις εσυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα μπορείς να κοιτάς τιμές προσφορές σε συμφέρει κίτρινο. Αμα δεν μπορείς κάποιο μπλε γιατι οι καταναλώσεις σου δεν σου αφήνουν περιθώριο να ξεχάστεις σε κάποιο κίτρινο. Κοίτα το εξελ και συνηπολογισε προσφορές τους να δεις τι βγαίνει πιο οικονομικό. https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η elpedison δινει 50+40 ευρώ για αιτήσεις σε σταθερό μέχρι σήμερα.

Ακόμα δεν έχω βρει κάτι για διατήρηση τιμών από protergia.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, messinia3 said:

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4all/

Κίτρινο της ΔΕΗ ,χωρίς δέσμευση.

Κάνε μια έρευνα αγοράς όμως και φύγε από τη ΔΕΗ το συντομότερο.Κρίμα ειναι, υπάρχουν αρκετά φθηνότερες επιλογές (αν και δεν ανέφερες και τις καταναλώσεις σου)

Η ΔΕΗ λεει οτι θα βγαλει προσφορα για συνδιαστικο ιντερνετ μαζι με ρευμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Η ΔΕΗ λεει οτι θα βγαλει προσφορα για συνδιαστικο ιντερνετ μαζι με ρευμα.

Μακάρι, έαν κινηθεί σε ανταγωνιστικό πλαίσιο όμως (να είχε και τηλεφωνία -έχω συναγερμό)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Για τουρισμο το excel λεει για τα προγραμματα volton smart, αλλα φαινονται να εμπεριεχουν αρκετο ρισκο. Εκτος αν κατσεις μονο για κανα τριμηνο;

Δημοσ.
1 minute ago, ekrepali said:

30 μέρες ακριβώς

Δυσκολο αυτο να γινει.. Κανεις αιτηση και περιμενεις 15 ημερες για να γινει η μεταφορα σε αλλη εταιρια, οποτε θα πρεπει να κατσω 15 ημερες και να ξεκινησω ηδη να ψαχνω για αλλη εταιρια. Δεν αξιζει τη βαβουρα.

Επιστροφή της εγγύησης αν η πληρωμή γίνεται με πάγια τραπεζική εντολή

Αλλιως ποτε γινεται η επιστροφη της εγγυησης; Κατα την διακοπη;

Στα μηνιαιαι και ετησια προγραμματα η καταταξη με ποια στηλη γινεται; Δεν βγαζω ακρη. Παντως οχι συμφωνα με το ποσο που εξοικονομεις.

Επισης δεν ισχυει πλεον η δωροεπιταγη στον βασιλοπουλο για το Fysiko Aerio Home Fixed Super Plus 12M

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...