Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι ισχύει...απλά ανά 3-4 μήνες αλλάζουν όνομα στο φθηνό τους κίτρινο κράχτη. Στο χρόνο περίπου που έχουν την ίδια τιμή έχουν αλλάξει 3 ή 4 (δε θυμάμαι) φορές ονομασία στο φθηνό τους κίτρινο. Εάν δεν το πάρεις χαμπάρι να αλλάξεις εγκαίρως θα το καταλάβεις όταν θα σου έρθει λογαριασμός.

Λίγοτερο από 6μηνο.

Απλά τα κίτρινα της elpe αυτή τη στιγμή είναι φωτιά με τις καταναλώσεις του φίλου.

Σε σταθερό παρατηρώ πως ελπε προτεργια και ήρων έχουν αυτη τη στιγμή τις πιο ανταγωνιστικες τιμές πάντως 0,88 με τιμή συνέπειας η ελπε ο ηρων 0.945 και η προτεργια 0.099 το θέμα είναι ποια έχει τη μεγαλύτερη φερεγγυότητα απο τις 3 

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lewnidas7 είπε

Σε σταθερό παρατηρώ πως ελπε προτεργια και ήρων έχουν αυτη τη στιγμή τις πιο ανταγωνιστικες τιμές πάντως 0,88 με τιμή συνέπειας η ελπε ο ηρων 0.945 και η προτεργια 0.099 το θέμα είναι ποια έχει τη μεγαλύτερη φερεγγυότητα απο τις 3 

Σαν εταιρείες όλες πάνω κάτω τα ίδια είναι απο θέμα φερεγγυότητας. Elpedison και protergia προκαταβάλουν την έκπτωση συνέπειας. Για έμένα elpedison έχει ένα κλικ καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών σε σχέση με τους άλλους δύο. Elpedison έχει διάφορα προγάμματα για σταθερό, δες ποιο σε βολεύει, αλλά μην κοιτάς μόνο τη μειωμένη τιμή και δες και το πάγιο αντίστοιχα.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σαν εταιρείες όλες πάνω κάτω τα ίδια είναι απο θέμα φερεγγυότητας. Elpedison και protergia προκαταβάλουν την έκπτωση συνέπειας. Για έμένα elpedison έχει ένα κλικ καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών σε σχέση με τους άλλους δύο. Elpedison έχει διάφορα προγάμματα για σταθερό, δες ποιο σε βολεύει, αλλά μην κοιτάς μόνο τη μειωμένη τιμή και δες και το πάγιο αντίστοιχα.

Σαν σύνολο ο ήρων έχει το πιο συμφέρον πακέτο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, lewnidas7 είπε

Σαν σύνολο ο ήρων έχει το πιο συμφέρον πακέτο 

Ο καθένας έχει την άποψή του.Ρίξε μόνο μία ματιά στην έκπτωση συνέπειας του.

Για να συγκρίνεις ένα σταθερό πρόγραμμα με ένα άλλο υπολόγισε τις χρεώσεις του καθενός σε ετήσια βάση (μαζί με τα όποια δώρα). Θεωρώ δύσκολο να βγαίνει πιο οικονομικό του Ήρωνα παντως.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ο καθένας έχει την άποψή του.Ρίξε μόνο μία ματιά στην έκπτωση συνέπειας του.

Για να συγκρίνεις ένα σταθερό πρόγραμμα με ένα άλλο υπολόγισε τις χρεώσεις του καθενός σε ετήσια βάση (μαζί με τα όποια δώρα). Θεωρώ δύσκολο να βγαίνει πιο οικονομικό του Ήρωνα παντως.

Θα τα μελετήσω ξανά σας ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας αν έχετε και κάποιο κίτρινο να προτείνετε θα το ακούσω 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lewnidas7 είπε

οπως λεει ο @messinia3, protergia και elpedison προκαταβαλλουν την συνεπεια, και η ελπε εχει διαφορα σταθερα για χαμηλη μεση και αυξημενη καταναλωση, αναλογα που εισαι επελεξε το καταλληλο.

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Έγινε σε κανέναν πρόταση ανανέωσης από ζενίθ μετά από το πρόγραμμα με 40% έκπτωση και δωρεάν πάγια ; 

Επίσης το win back της elpedison πως το λάβατε; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

εχουν πει οτι το δινει η befon

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CHRISpros είπε

Καλησπέρα. 

Έγινε σε κανέναν πρόταση ανανέωσης από ζενίθ μετά από το πρόγραμμα με 40% έκπτωση και δωρεάν πάγια ; 

Συνήθως η προταση που κάνει η ζενιθ για ανανέωση αυτό το διάστημα (πλην σταθερού) είναι το power home safe 2.0

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-save/

Δημοσ.

Εγώ είμαι στην Ζενίθ στο 40 % και δεν μου έκαναν καμία πρόταση. 

Σήμερα πήγα στην Ελπε και έκανα συμβόλαιο μπλε reward maximum 

με 100 ευρώ δώρο 5 μήνες επί 20.

Το πάγο μου βγαίνει περίπου 4.5 από 12.90, νομίζω είναι το καλύτερο που υπάρχει τώρα για αυτούς που ήταν πριν στην Ελπε 

• Like 1
Δημοσ.

Αχ έκλεισε και ο μήνας με τη ζενιθαρα ... 0 πάγιο, 0,086/0.080 ευρώ  για τη kwh - τιμες που δε θα ξαναδουμε αλλη φορα θαρρω στα τιμολογια....

4 λεπτά πριν, satgrey είπε

Το πάγο μου βγαίνει περίπου 4.5 από 12.90, νομίζω είναι το καλύτερο που υπάρχει τώρα για αυτούς που ήταν πριν στην Ελπε 

το 100αρικο είναι για υφιστάμενους πελάτες που τη κοπάνησαν ?! 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, satgrey είπε

Πολύ καλή επιλογή ιδιαίτερα για μεγάλες καταναλώσεις και για κάποιον που δε θέλει να ασχολείται διαρκώς, σε συνδιασμο με το 100αρικο βέβαια.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mdkamael είπε

το 100αρικο είναι για υφιστάμενους πελάτες που τη κοπάνησαν ?! 

Είναι για πελάτες που επιστρέφουν από αλλο παροχο στην elpedison.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...