Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Πολύ καλή επιλογή ιδιαίτερα για μεγάλες καταναλώσεις και για κάποιον που δε θέλει να ασχολείται διαρκώς, σε συνδιασμο με το 100αρικο βέβαια.

Σύμφωνα με το εξελακι είναι το πιο φτηνό τώρα 

• Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, satgrey είπε

Σύμφωνα με το εξελακι είναι το πιο φτηνό τώρα 

Για τις δικές σου καταναλώσεις προφανώς ☺️

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για τις δικές σου καταναλώσεις προφανώς ☺️

Ναι για τις δικές μου 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ καταναλώση έχω 250 μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και μετά πέφτω στις 150 το μήνα. 

Με βλέπω ή protergia με τα 50 ευρώ η ΕΛΠΕ με win back ( το οποίο δεν έχω καταλάβει αν είναι και για κίτρινα και πως το παίρνεις) 

Παλαιότερα ήμουν Ελιν και μου βγάζει μια συμπάθεια αυτή η εταιρία αλλά δεν βοηθά τώρα με τα promo της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Εγώ καταναλώση έχω 250 μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και μετά πέφτω στις 150 το μήνα. 

Με βλέπω ή protergia με τα 50 ευρώ η ΕΛΠΕ με win back ( το οποίο δεν έχω καταλάβει αν είναι και για κίτρινα και πως το παίρνεις) 

Παλαιότερα ήμουν Ελιν και μου βγάζει μια συμπάθεια αυτή η εταιρία αλλά δεν βοηθά τώρα με τα promo της. 

Το winback της elpe είναι για πρώην πελάτες της που επιστρέφουν.

Μπορείς να το βρεις σε καταστήματα η και τηλεφωνικά μέσω της befon ( κανάλι πώλησης)

Αναφέρει το promo τα κίτρινα που περιλαμβάνονται....γενικά όμως είναι ψιλοφωτια.

Screenshot_20250731_173504_Chrome.jpg

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Πού είναι αυτό το ρημάδι το εξελακι.  To energycost εννοείτε;
Έγινε επιτέλους η σύμβαση με δεδδηε και διαλέγω τώρα πρόγραμμα.

Μέχρι τώρα είχα 200 kwh το μήνα ΜΟ με 4 άτομα σπίτι και 2 wfh με ότι σημαίνει αυτό για καταναλώσεις κτλ. Απο αύριο φέυγει το αέριο και γίνεται αντλία θερμότητας οπότε οι kwh θα ανέβουν και δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού με αέριο.

Το ελπε μαξ φαίνεται πολύ καλό με 0,0880 αλλα 13 ευρώ πάγιο είναι ακραίο. Μόνο για παλιούς πελάτες είναι το 100ρικο; Πώς το παίρνει κανείς; Παίζει να το κάνω negotiate τηλεφωνικά; (δεν ήμουν ποτε στην ελπε)

Αν όχι.. έχετε καμια πρόταση; Πάω για μπλε, χαμηλό πάγιο και συνέπεια και όπως το βλέπω θα είμαι στις 150-200 το μήνα που θα ανεβαίνουν λίγο το χειμώνα λόγω θέρμανσης με την αντλία.

Υπάρχουν και ΦΒ για net metering. Αυτά έχουν να κάνουν με τον εκάστοτε πάροχο ή είναι ξεχωριστή σύμβαση ασχέτως παρόχου;

Δημοσ.

για να βγάλουμε κάπως ανώδυνα τον Αύγουστο τι προτείνετε ?! Βολτον σμαρτ ?! πως ακριβώς λειτουργούν αυτά ?! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, klainmaingr είπε

Πού είναι αυτό το ρημάδι το εξελακι.  To energycost εννοείτε;
Έγινε επιτέλους η σύμβαση με δεδδηε και διαλέγω τώρα πρόγραμμα.

Μέχρι τώρα είχα 200 kwh το μήνα ΜΟ με 4 άτομα σπίτι και 2 wfh με ότι σημαίνει αυτό για καταναλώσεις κτλ. Απο αύριο φέυγει το αέριο και γίνεται αντλία θερμότητας οπότε οι kwh θα ανέβουν και δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού με αέριο.

Το ελπε μαξ φαίνεται πολύ καλό με 0,0880 αλλα 13 ευρώ πάγιο είναι ακραίο. Μόνο για παλιούς πελάτες είναι το 100ρικο; Πώς το παίρνει κανείς; Παίζει να το κάνω negotiate τηλεφωνικά; (δεν ήμουν ποτε στην ελπε)

Αν όχι.. έχετε καμια πρόταση; Πάω για μπλε, χαμηλό πάγιο και συνέπεια και όπως το βλέπω θα είμαι στις 150-200 το μήνα που θα ανεβαίνουν λίγο το χειμώνα λόγω θέρμανσης με την αντλία.

Υπάρχουν και ΦΒ για net metering. Αυτά έχουν να κάνουν με τον εκάστοτε πάροχο ή είναι ξεχωριστή σύμβαση ασχέτως παρόχου;

Μπλε και χαμηλό πάγιο δεν πάνε μαζί. 

Δημοσ.
4 minutes ago, messinia3 said:

Μπλε και χαμηλό πάγιο δεν πάνε μαζί. 

Ναι ΟΚ κάτι reasonable λέω. Προς το παρόν αυτό που κοιτάω είναι προτεργια το σταθερό με 0,099 συνέπεια και 10 ευρώ πάγιο για δέκα μήνες. Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να δώ τίποτα άλλο με τα δεδομένα μου ή αν παίζει κάποιο δωράκι αλλού.

5 minutes ago, mdkamael said:

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Ναι ΟΚ κάτι reasonable λέω. Προς το παρόν αυτό που κοιτάω είναι προτεργια το σταθερό με 0,099 συνέπεια και 10 ευρώ πάγιο για δέκα μήνες. Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να δώ τίποτα άλλο με τα δεδομένα μου ή αν παίζει κάποιο δωράκι αλλού.

Ευχαριστώ!

Αν πας πρωτέργια με σύσταση θα έχεις έκπτωση 10 ευρώ για 5 μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Ευχαριστώ!

Στα σταθερά οι τιμές είναι παρεμφερείς...τα δωρα αυτή τη στιγμή είναι είτε μέσω σύστασης τα 50 σε protergia ,είτε 50+ σε σταθερά της elpedison,είτε 50 με econtract Ήρωνας. 

Protergia και elpedison προκαταβαλουν την έκπτωση συνέπειας.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Δεν ήξερα οτι θα ανοίξω τους ασκούς τους αιόλου στα pm με την ερώτηση μου. αχαχαχαααχαχ

Ε όταν πλέον γράφεις κοιτάω προς protergia....μετά εαν λάβεις λιγότερες από δέκα συστάσεις θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Εδώ κάποιοι στέλνουν και σε μένα που απλά απάντησα.😂

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, mdkamael είπε

για να βγάλουμε κάπως ανώδυνα τον Αύγουστο τι προτείνετε ?! Βολτον σμαρτ ?! πως ακριβώς λειτουργούν αυτά ?! 

Ναι για ένα μήνα το πολύ είναι η καλύτερη λύση Καθόλου ρεύμα πληρώνεις, μόνο τα υπόλοιπα.Διαλεξε με βάσει την κατανάλωση πιο πακέτο σου ταιριάζει.Προσοχη στις 26, 27 μέρες περίπου κάνεις αίτηση για άλλο πάροχο γτι η τιμη μετά τσούζει κι αν είναι δυνατόν πήγαινε από κατάστημα βολτον για να σιγουρευτείς ότι η αλλαγή θα γίνει γρήγορα.

Επίσης τσεκαρε στα σίγουρα ότι ισχύει η προσφορά ο 1ος μήνας δωρεάν.Αλλιως δεν πας.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...