Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Επίσης τσεκαρε στα σίγουρα ότι ισχύει η προσφορά ο 1ος μήνας δωρεάν.Αλλιως δεν πας.

Έληγε θεωρητικά 31/07 και αυτό? 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ε όταν πλέον γράφεις κοιτάω προς protergia....μετά εαν λάβεις λιγότερες από δέκα συστάσεις θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Εδώ κάποιοι στέλνουν και σε μένα που απλά απάντησα.😂

Επαναλαμβάνω, για πολλοστή φορά, ότι διατυπώσεις όπως "κοιτάω προς την τάδε εταιρία" ΔΕΝ δικαιολογούν το σπαμάρισμα στα προσωπικά μηνύματα των μελών.

Εφόσον δεχτούμε διαμαρτυρία, δηλαδή, από ένα μέλος που κατακλύζεται από συστάσεις ΧΩΡΙΣ να το έχει ζητήσει ΡΗΤΑ στη ροή του νήματος, οι εμπλεκόμενοι θα έχουν θέμα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι και γω κάτοχος του zenith smart night που λήγει 16/8. Έχω κάποιες ερωτήσεις:

1) Αν δεν κάνω κάποια κίνηση μέχρι 16/8, σε ποιο πρόγραμμα αυτομάτως μπαίνω στη ζενίθ;

2) Διαβάζω για το πρόγραμμα με τα 100 ευρώ της elpedison . Ήμουν παλιότερα και διατηρώ λογαριασμό φυσικού αερίου. Υποθέτω ότι δεν απορρίπτομαι από τα 100.

3) Ήρων δεν έχω πάει ποτέ. Δεν έχω πάρει αυτό με τα 50 ευρώ δώρο (δίνεται άμεσα;)

4) Volton smart : 1 μήνας δωρεάν... Είχα μπει vilton πριν ένα χρόνο... μεταξύ elpedison και ζενίθ. Αν πάω, το δικαιούμαι πάλι;

Μ.Ο. κατανάλωσης: 200 και κάτι ψιλά πλην καλοκαιρινών που έφθασα τώρα 350

Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, history είπε

Καλησπέρα, είμαι και γω κάτοχος του zenith smart night που λήγει 16/8. Έχω κάποιες ερωτήσεις:

1) Αν δεν κάνω κάποια κίνηση μέχρι 16/8, σε ποιο πρόγραμμα αυτομάτως μπαίνω στη ζενίθ;

2) Διαβάζω για το πρόγραμμα με τα 100 ευρώ της elpedison . Ήμουν παλιότερα και διατηρώ λογαριασμό φυσικού αερίου. Υποθέτω ότι δεν απορρίπτομαι από τα 100.

3) Ήρων δεν έχω πάει ποτέ. Δεν έχω πάρει αυτό με τα 50 ευρώ δώρο (δίνεται άμεσα;)

4) Volton smart : 1 μήνας δωρεάν... Είχα μπει vilton πριν ένα χρόνο... μεταξύ elpedison και ζενίθ. Αν πάω, το δικαιούμαι πάλι;

1) Εάν θυμάμαι σωστά στο πράσινο έλεγε το μήνυμα 

2)Εαν ησουν παλιοτερα πελάτης τους πιθανότατα εάν πιέσεις θα το λάβεις (υποτίθεται ότι κάποιοι ζητάνε να ήσουν πελάτης το τελευταίο 6μηνο)

3)Μέσω econtract αποδίδεται σαν πίστωση στον πρώτο λογαριασμό το 50ευρω.

4) Ως νέος πελάτης το δικαιούσαι αν ισχύει ακόμα 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, history είπε

1.Στο πράσινο που μάλλον θα είναι φωτια.

2.Ζητα το αν αποφασίσεις και βλέπεις την απάντηση 

3.Στο 1ο λογαριασμό θα σου αφαιρεθεί από το σύνολο του λογαριασμού 

4.Προφανως ναι.Προσοχη  γτι υποτίθεται ληγει 31/7 οποτέ κι εδώ ρωτάς 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psaras33 είπε

Έχουμε κανένα νέο για τη τιμή Αυγούστου στο value swift on time deal από protergia;

τιποτα ακομα, δεν πιστευω να μας κανουν καμια στραβη παλι; λιγο δυσκολο μονο ενα μηνα εχει

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Αν έχεις οφειλή στον τρέχον παροχο, μπορείς να κάνεις αίτηση σε νέο; 

NRG και ΗΡΩΝ που ξέρω ζητάνε τον τελευταίο λογαριασμό για να διαπιστώσουν αν υπάρχει οφειλή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Αν έχεις οφειλή στον τρέχον παροχο, μπορείς να κάνεις αίτηση σε νέο; 

οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα να αλλάξουν πάροχο ακόμα και αν έχουν χρέος, υπό την προϋπόθεση ότι το χρέος δεν υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο όριο.

Το όριο αυτό ανέρχεται σε €150 για οικιακούς καταναλωτές.Εάν το χρέος υπερβαίνει το όριο, ο καταναλωτής οφείλει να το εξοφλήσει ή να έρθει σε συμφωνία διακανονισμού πληρωμής με τον τρέχοντα πάροχο.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, history είπε

Για το 1:

Δεν σού ήρθε email ενημέρωσης?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Για το 1:

Δεν σού ήρθε email ενημέρωσης?

Στέλνουν μνμ?? Ούτε εμενα μου έχει έρθει κατι (λήξη 28/08). Οπότε εστειλα χθές μνμ για να με ενημερωσουν.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, maglor1981 είπε

Στέλνουν μνμ?? Ούτε εμενα μου έχει έρθει κατι (λήξη 28/08). Οπότε εστειλα χθές μνμ για να με ενημερωσουν.

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.Εμενα ληγει αρχες Σεπτεμβριου και ηρθε email προχθες πως θα με παει πρασινο .Κοιταξτε και στα spam.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Καλησπέρα. 

Έγινε σε κανέναν πρόταση ανανέωσης από ζενίθ μετά από το πρόγραμμα με 40% έκπτωση και δωρεάν πάγια ; 

Επίσης το win back της elpedison πως το λάβατε; 

καλημερα εμενα μου στειλαν mail καιμου ειπαν πως με τη ληξη του θα μεταφερθω στο  powe rhome smart ( 5 ευρωπαγιοκαι 0,2055κιλοβατωρα) 🤣

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...