Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, theo156 είπε

Καλησπέρα, πως προέκυψε το ενδεχόμενο παράτασης στο smart night της Ζενιθ;

Έχει δώσει κάποιες διφορούμενες απαντήσεις αναφορικα με το ενδεχομενο ανανεωσης του προγραμματος smart night η ζενιθ σε πελατες μέσω myrae, με αφορμή μια καταχρηστική αλλαγή συντελεστή που ανακάλυψε ο @doomnx

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Καλησπέρα, στις περιπτώσεις που το ρολόι βρίσκεται μέσα στο σπίτι, κ δεν μπορεί να γίνει καταμέτρηση τι γίνεται; Ξέρω ότι περνούν κ αφήνουν χαρτί. Το θέμα είναι, ότι το σπίτι είναι φοιτητικό, κάτι που σημαίνει, ότι τις πρωινές ώρες που θα περνούν, δεν θα είναι ποτέ κανείς σπίτι, αφού θα πρέπει να είναι στη σχολή.. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έχει δώσει κάποιες διφορούμενες απαντήσεις αναφορικα με το ενδεχομενο ανανεωσης του προγραμματος smart night η ζενιθ σε πελατες μέσω myrae, με αφορμή μια καταχρηστική αλλαγή συντελεστή που ανακάλυψε ο @doomnx

θα πέσει της κατανάλωσης το κάγκελο άπαξ και περάσει :P 

• Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Καλησπέρα, στις περιπτώσεις που το ρολόι βρίσκεται μέσα στο σπίτι, κ δεν μπορεί να γίνει καταμέτρηση τι γίνεται; Ξέρω ότι περνούν κ αφήνουν χαρτί. Το θέμα είναι, ότι το σπίτι είναι φοιτητικό, κάτι που σημαίνει, ότι τις πρωινές ώρες που θα περνούν, δεν θα είναι ποτέ κανείς σπίτι, αφού θα πρέπει να είναι στη σχολή.. 

Ή αφήνεις χαρτί με την μέτρηση στην εξοπορτα ή καλείς μετά στον δεδδηε μα δώσεις την μέτρηση τηλεφωνικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, g-e-o είπε

αθώε πατερα φοιτητή/φοιτήτριας αχχχχχχχχχ ... αν είσαι Προτεργια δες αν μπορεί να κανείς αίτηση για τον νέο μετρητή - αυτόν με τηλεμετρηση τέλος πάντων. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

αθώε πατερα φοιτητή/φοιτήτριας αχχχχχχχχχ ... αν είσαι Προτεργια δες αν μπορεί να κανείς αίτηση για τον νέο μετρητή 

Ωωω.. Τι λες τώρα.. Δεν ήξερα πως γίνεται αυτό, κ επίσης δεν ξέρω πως το κάνουμε.. Προτεργια είμαι.. 

Επεξ/σία από g-e-o
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Ωωω.. Τι λες τώρα.. Δεν ήξερα πως γίνεται αυτό, κ επίσης δεν ξέρω πως το κάνουμε.. Προτεργια είμαι.. 

για τσέκαρε το smart meters της εταιρίας  https://www.protergia.gr/articles/ζήσε-έξυπνα-με-την-υπηρεσία-smart-meters-από-τη-protergia/#:~:text=Σε μια εποχή που η ενέργεια δεν,σπίτι%2C παύει να είναι κάτι αφηρημένο και αν το έκανε κανείς απ εδώ μέσα και ξέρει περισσότερα, ας μας δώσει τα φώτα του. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mdkamael είπε

για τσέκαρε το smart meters της εταιρίας. Αν το έκανε κανείς απ εδώ μέσα και ξέρει περισσότερα, ας μας δώσει τα φώτα του. 

https://www.protergia.gr/spiti/energeiakes-luseis/protergia-smart-meters/

Εγω το εκανα απο τους πρωτους, δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι μπορει να αντικαταστησει την μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ, το γνωριζεις εσυ; ή απλως το αναφερεις ετσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, g-e-o είπε

Μπορεί να δώσει τηλεφωνικά τη μέτρηση στο ΔΕΔΔΗΕ την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη η καταμετρηση και να ξεμπερδεύει...

https://deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/

ο μετρητής της protergia που αναφέρθηκε πως θα ενημερώνει το ΔΕΔΔΗΕ?

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

https://www.protergia.gr/spiti/energeiakes-luseis/protergia-smart-meters/

Εγω το εκανα απο τους πρωτους, δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι μπορει να αντικαταστησει την μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ, το γνωριζεις εσυ; ή απλως το αναφερεις ετσι;

μπορεί να τη συμπληρώνει στο δεδδηε app από την ένδειξη του μετρητή την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη να γίνει η καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ  ... 

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μπορεί να δώσει τηλεφωνικά τη μέτρηση στο ΔΕΔΔΗΕ την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη η καταμετρηση και να ξεμπερδεύει...

https://deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/

ο μετρητής της protergia που αναφέρθηκε πως θα ενημερώνει το ΔΕΔΔΗΕ?

δε θα ενημερώνει ο μετρητής απλά θα μοπρει ανά πάσα στιγμή ο χρήστης να ξέρει την ένδειξη και να την συμπληρώσει όπως είπες τηλεφωνικα/είτε από το app του deddie. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, g-e-o είπε

Ξερω δυο περιπτωσεις γνωστων μου,

ο ενας ειχε σπιτι στο χωριο που πηγαινε ελαχιστες φορες μεσα στον χρονο, το ρολοι για καποια χρονια οπως εσυ ηταν μεσα στο σπιτι, και ξερω οτι την ημερομηνια που αναγραφεται στον λογαριασμο οτι μπορεις να δωσεις ενδειξεις, τις εδινε τηλεφωνικα στον ΔΕΔΔΗΕ ή στο deddieapp, και εβγαινε εκκαθαριστικος παντα.

Και δευτερη περιπτωση που το σπιτι ειναι απομακρυσμενο εξω απο το χωριο και δεν πηγαινει ποτε ο ΔΕΔΔΗΕ, δινει ακομη με τον ιδιο τροπο και παλι το δεχεται ο ΔΕΔΔΗΕ, και καθε λογαριασμος ειναι μαλιστα εκκαθαριστικος.

Αν δεν παρει μετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ για οποιονδηποτε λογο και δεν δωσεις εσυ ενδειξεις θα εκδοθει λογαριασμος εναντι με "εκτιμηση δεδδηε".

46 λεπτά πριν, mdkamael είπε

μπορεί να τη συμπληρώνει στο δεδδηε app από την ένδειξη του μετρητή την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη να γίνει η καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ  ... 

δεν δειχνει ενδειξεις, μονο την καταναλωση ανα ωρα/ημερα/εβδομαδα/μηνα, ο smart meter ειναι περισσοτερο για δικη σου ενημερωση και εξυπηρετηση να δεις τι εκαψες κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

δεν δειχνει ενδειξεις, μονο την καταναλωση ανα ωρα/ημερα/εβδομαδα/μηνα, ο smart meter ειναι περισσοτερο για δικη σου ενημερωση και εξυπηρετηση να δεις τι εκαψες κλπ

Τιποτα δλδ που δεν το κανεις ηδη με ενα shelly κ HA integration... μαλιστα. Καταλαβα. Κριμα αν δεν το εμπλουτισαν. Η δυνατοτητα υπαρχει.

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.

Ενημερωτικά σχετικά με τα 100€ από την elpedison . 

Μίλησα μαζί τους πριν λίγο , τα 100€ ισχύουν για πελάτες που έχουν φύγει το τελευταίο τρίμηνο , οπότε προσωπικά δεν με πιάνει . 

Τι κάνω λοιπόν ?? 

Μιλάμε για κατανάλωση 300 kw η μία παροχή και 150 kw περίπου η άλλη . 

Πηγαίνω protergia στο κίτρινο value swift on time την μια και στο student την αλλη ??                                                                     Με σύσταση αν ισχύει 

Κάθε άλλη πρόταση δεκτή !! 

Ευχαριστώ προκαταβολικά , καλήμερα και καλή εβδομάδα !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...