Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, polhs είπε

Ενημερωτικά σχετικά με τα 100€ από την elpedison . 

Μίλησα μαζί τους πριν λίγο , τα 100€ ισχύουν για πελάτες που έχουν φύγει το τελευταίο τρίμηνο , οπότε προσωπικά δεν με πιάνει . 

Τι κάνω λοιπόν ?? 

Μιλάμε για κατανάλωση 300 kw η μία παροχή και 150 kw περίπου η άλλη . 

Πηγαίνω protergia στο κίτρινο value swift on time την μια και στο student την αλλη ??                                                                     Με σύσταση αν ισχύει 

Κάθε άλλη πρόταση δεκτή !! 

Ευχαριστώ προκαταβολικά , καλήμερα και καλή εβδομάδα !! 

ναι απλα σε συμφερει να πας την μια με συσταση και μετα να κανεις εσυ συσταση στην αλλη δικια σου.

• Thanks 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι στην protergia στο παλιό πρόγραμμα που ήταν  για 6 μήνες 0,085 και δωσανε 2 μήνες παράταση  μόλις μου ήρθε mail ότι δίνουν άλλους 2 μήνες παράταση έχει έρθει σε άλλον κάτι τέτοιο 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, iordanis78 είπε

Είμαι στην protergia στο παλιό πρόγραμμα που ήταν  για 6 μήνες 0,085 και δωσανε 2 μήνες παράταση  μόλις μου ήρθε mail ότι δίνουν άλλους 2 μήνες παράταση έχει έρθει σε άλλον κάτι τέτοιο 

Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις 2μηνης παράτασης ήδη και από άλλα μέλη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις 2μηνης παράτασης ήδη και από άλλα μέλη.

6 Αυγούστου τελείωνε και το εχτρα δίμηνο και σήμερα μου το στείλει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iordanis78 είπε

6 Αυγούστου τελείωνε και το εχτρα δίμηνο και σήμερα μου το στείλει 

Δλδ δύο δίμηνα παράτασης συνολικά;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Α....μιλάς για άλλους 2 μήνες δηλαδή? Ωραία κίνηση η Protergia.

Ναι. Σήμερα το πρωί έσκασε μειλ

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο την προτεργια για το πότε να δώσω ΕΝΔΕΙΞΗ κι μου είπαν : δώσε 05 με 10 Αυγούστου και θα τιμολογηθεί με ημερομηνία 15 του μήνα.

ΥΓ. Στην πολυκατοικία υπάρχει άλλη παροχή που τιμολογειται 05 του μήνα 

Δημοσ.

Ερώτηση. Αν κάποιος έρθει προτεργια με σύσταση και τσιμπήσει αυτός που του έκανε τη σύσταση τα 50ευρω και αποχωρήσει μετα, μπορεί να του ξαναγίνει σύσταση και ξανά μανα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ερώτηση. Αν κάποιος έρθει προτεργια με σύσταση και τσιμπήσει αυτός που του έκανε τη σύσταση τα 50ευρω και αποχωρήσει μετα, μπορεί να του ξαναγίνει σύσταση και ξανά μανα?

Τέτοιου είδους υπερβολές ...έχουν τα σύνηθη αποτελέσματα. Μία παροχή μπορεί να ξαναλάβει σύσταση, αλλά καλό είναι να μεσολαβεί ένα επαρκές διάστημα μέχρις ότου αυτό επαναληφθεί.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τέτοιου είδους υπερβολές ...έχουν τα σύνηθη αποτελέσματα. Μία παροχή μπορεί να ξαναλάβει σύσταση, αλλά καλό είναι να μεσολαβεί ένα επαρκές διάστημα μέχρις ότου αυτό επαναληφθεί.

Ναι συμφωνώ. Απλά ήθελα να ξέρω αν μπορεί να συμβεί.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, skylouros είπε

Αυτή την δουλειά θα κάνει?

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...