Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, polhs είπε

Ενημερωτικά σχετικά με τα 100€ από την elpedison . 

Μίλησα μαζί τους πριν λίγο , τα 100€ ισχύουν για πελάτες που έχουν φύγει το τελευταίο τρίμηνο , οπότε προσωπικά δεν με πιάνει . 

Τι κάνω λοιπόν ?? 

Μιλάμε για κατανάλωση 300 kw η μία παροχή και 150 kw περίπου η άλλη . 

Πηγαίνω protergia στο κίτρινο value swift on time την μια και στο student την αλλη ??                                                                     Με σύσταση αν ισχύει 

Κάθε άλλη πρόταση δεκτή !! 

Ευχαριστώ προκαταβολικά , καλήμερα και καλή εβδομάδα !! 

Εγώ πάντως έκανα την προηγούμενη εβδομάδα και μου τα έδωσαν τα 100 ευρώ και μαζί το home repair. 

Σημείωση εγώ ήμουν το Μάιο του 2024 οπότε δεν ισχύει αυτό που λένε. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, satgrey είπε

Εγώ πάντως έκανα την προηγούμενη εβδομάδα και μου τα έδωσαν τα 100 ευρώ και μαζί το home repair. 

Σημείωση εγώ ήμουν το Μάιο του 2024 οπότε δεν ισχύει αυτό που λένε. 

Μέχρι την Παρασκευή έδιναν κανονικά το win back και απο befon και σε καταστήματα σε πελάτες που απλά ήταν παλαιότερα στην elpedison. (Μονο για σταθερά προγράμματα όμως)

Πλέον τους έχουν βάλει αυστηρότερους περιορισμούς τύπου για πελάτες το τελευταίο τρίμηνο.

Μένει να δούμε εάν θα επανέλθει με διερυμενα κριτήρια. 

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Με μέσο όρο 450 kwh (300 ημερήσιες και 150 νυχτερινές) προς τα που πάμε; Eunice που λέει το sheet?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Είμαι στη ζενιθ με το Power Home Smart Night, με την έκπτωση του 40%. Το πρόγραμμα πρόκειται να λήξει σε μια εβδομάδα και ψάχνομαι. Έχω περίπου 500 μηνιαιες kwh (80-20 ημερησιο/νυχτερινό).  Πάω για προτεργια?  Έχουμε συσταση;

Επεξ/σία από Maverickj13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δύο απορίες.

1. Οι συστάσεις της Protergia έχουν κάποιο όριο; Δεν μου ακούγεται λογικό, αν πχ φέρω 10 άτομα στην Protergia να πάρω 500€ έκπτωση.

2. Το εξοχικό είναι στη ΔΕΗ και έχει μηδέν καταναλώσεις σχεδόν όλο το χρόνο. Ενδεικτικά για τον Ιούνιο είχα 50 κιλοβατώρες και ο λογαριασμός συνολικά ήρθε 30€ (10€ το ρεύμα) τα οποία είναι πολλά για κλειστό σπίτι θεωρώ. Υπάρχει κάποιο φθηνότερο πρόγραμμα σε εναλλακτικό; Επίσης, μπορώ εγώ να κάνω σύσταση στον εαυτό μου 😝  για να κερδίσω το 50€;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Μπορείς να συστήσεις έως 10 παροχές να ενεργοποιηθούν από άλλο πάροχο. Τώρα τα 30€ καλά δείχνουν, αν λάβεις υπόψη και τις υπόλοιπες χρεώσεις ρυθμιζόμενες-δήμου και ερτ. Είναι πολλά δυστυχώς που τιμολογούνται στο λογαριασμό.

2. Μπορείς να συστήσεις και τον εαυτό σου ναι. Γενικά επίλεξε για την παροχή αυτή πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο αν δεν κάνει κατανάλωση, καθώς και κανένα δώρο όπως η σύσταση ή το econtract του ΗΡΩΝ, είτε συνδυαστικά για να βγάλεις το έτος με τα δύο αυτά.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zus είπε

Δύο απορίες.

1. Οι συστάσεις της Protergia έχουν κάποιο όριο; Δεν μου ακούγεται λογικό, αν πχ φέρω 10 άτομα στην Protergia να πάρω 500€ έκπτωση.

2. Το εξοχικό είναι στη ΔΕΗ και έχει μηδέν καταναλώσεις σχεδόν όλο το χρόνο. Ενδεικτικά για τον Ιούνιο είχα 50 κιλοβατώρες και ο λογαριασμός συνολικά ήρθε 30€ (10€ το ρεύμα) τα οποία είναι πολλά για κλειστό σπίτι θεωρώ. Υπάρχει κάποιο φθηνότερο πρόγραμμα σε εναλλακτικό; Επίσης, μπορώ εγώ να κάνω σύσταση στον εαυτό μου 😝  για να κερδίσω το 50€;

ετσι λειτουργει με 10 συστασεις παιρνεις 500.Τωρα αμα δεν εχεις καταναλωση και τα εξαργυρωνεις θα σε πιστωτικος.Θα σε συμφερε καιποιο με 0 παγιο εχει και η πρωτεργια τετοιο .και μπορεις να κανεις και στον εαυτο σου αρκει να εχεις ενεργοποιηθει πρωτα εσυ.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος ελάχιστος χρόνος παραμονής στη Protergia πριν μπορέσεις να στείλεις συστάσεις ο ίδιος;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, purif είπε

Υπάρχει κάποιος ελάχιστος χρόνος παραμονής στη Protergia πριν μπορέσεις να στείλεις συστάσεις ο ίδιος;

Όχι,μπορείς να στείλεις από τη στιγμή που θα έχεις πρόσβαση στο protergia app.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Δύο απορίες.

1. Ναι παίρνεις έως 500 ευρώ.

2. Με τόσο μικρή κατανάλωση στο εξοχικό, ένα καλό σενάριο θα ήταν το εξής:
Στην μόνιμη κατοικία σου με σύσταση πηγαίνεις Protergia και κάνεις σύσταση στον εαυτό σου για το εξοχικό (φυσικά για το εξοχικό επιλέγεις πρόγραμμα με 0 πάγιο).
Έτσι έχεις 5x10+50=100 ευρώ δώρο για τη μόνιμη κατοικία σου και 5x10 ευρώ για το εξοχικό. Από εκεί και πέρα ότι επιπλέον σύσταση δίνεις, μετράς +50ευρώ για την παροχή από την οποία δίνεις την σύσταση 😉

Δημοσ.

Πάντως μην βασίζετε οτι θα καταφερετε να στείλετε συστάσεις απο εδω μεσα όταν επιλεξετε προτεργεια, είναι δυσκολο να πετύχετε καποιον και να προλαβετε. Εγω τουλάχιστον δεν τα καταφερα αν και μπαινω 5 6 φορές τη μερα 2 μηνες τωρα . (Και δεν εχω και γνωστούς). 

Καντε τον υπολογισμό σας χωρίς αυτο το ενδεχόμενο και αν τύχει θεωρήστε το σαν μπόνους οδι σαν στάνταρ.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

Πάντως μην βασίζετε οτι θα καταφερετε να στείλετε συστάσεις απο εδω μεσα όταν επιλεξετε προτεργεια, είναι δυσκολο να πετύχετε καποιον και να προλαβετε. Εγω τουλάχιστον δεν τα καταφερα αν και μπαινω 5 6 φορές τη μερα 2 μηνες τωρα . (Και δεν εχω και γνωστούς). 

Καντε τον υπολογισμό σας χωρίς αυτο το ενδεχόμενο και αν τύχει θεωρήστε το σαν μπόνους οδι σαν στάνταρ.

Πολύ σωστό αυτό. Κάποιοι τυχεροί προλάβαμε και στείλαμε πριν ξεσπάσει ο τόσος χαμός. Πλέον όλοι έχουν απόθεμα σε συστάσεις και η ζήτηση είναι μικρή. Οπότε καλό είναι να σκεφτεί ο καθένας τι τον συμφέρει χωρίς τις συστάσεις σίγουρες. Εκτός αν έχει δεύτερη παροχή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πολύ σωστό αυτό. Κάποιοι τυχεροί προλάβαμε και στείλαμε πριν ξεσπάσει ο τόσος χαμός. Πλέον όλοι έχουν απόθεμα σε συστάσεις και η ζήτηση είναι μικρή. Οπότε καλό είναι να σκεφτεί ο καθένας τι τον συμφέρει χωρίς τις συστάσεις σίγουρες. Εκτός αν έχει δεύτερη παροχή.

Εγώ θα προσθέσω ότι μέλη με διαχρονική συνεισφορά στο forum προτιμώνται (τουλάχιστον από  τη δική μου πλευρά)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το τμήμα πωλήσεων της Protergia ,προωθώντας μου το μπλε τιμολόγιο διάρκειας ενός έτους, σε σχετική αναφορά στο μπόνους συστάσεων των 50 ευρώ μου ανέφεραν πως το σχετικό πρόγραμμα έχει διακοπεί. Όταν τους απάντησα πως στην εφαρμογή υφίσταται ακόμη η επιλογή της πρόσκλησης ο πωλητής με προώθησε στην προϊσταμένη του, η οποία μου επιβεβαίωσε πως το πρόγραμμα «Bring a Friend» έχει λήξει αρκετούς μήνες, η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί και σε περίπτωση που συνέχιζα τη διαδικασία μέσω πρόσκλησης θα δεχόμουν τηλεφωνική κλήση όπου θα με ενημέρωναν πως δεν είναι εν ισχύ το πρόγραμμα. 

Ερώτηση: 

Υπάρχει κάποιος που να έκανε πρόσφατα χρήση του μπόνους Bring a Friend για να το διασταυρώσει αυτό; Προσωπικά μου φαίνεται κόλπο του τμήματος πωλήσεων για να καταγράψουν την πώληση στο όνομα τους ή κάτι παρεμφερές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NonJim13 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το τμήμα πωλήσεων της Protergia ,προωθώντας μου το μπλε τιμολόγιο διάρκειας ενός έτους, σε σχετική αναφορά στο μπόνους συστάσεων των 50 ευρώ μου ανέφεραν πως το σχετικό πρόγραμμα έχει διακοπεί. Όταν τους απάντησα πως στην εφαρμογή υφίσταται ακόμη η επιλογή της πρόσκλησης ο πωλητής με προώθησε στην προϊσταμένη του, η οποία μου επιβεβαίωσε πως το πρόγραμμα «Bring a Friend» έχει λήξει αρκετούς μήνες, η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί και σε περίπτωση που συνέχιζα τη διαδικασία μέσω πρόσκλησης θα δεχόμουν τηλεφωνική κλήση όπου θα με ενημέρωναν πως δεν είναι εν ισχύ το πρόγραμμα. 

Ερώτηση: 

Υπάρχει κάποιος που να έκανε πρόσφατα χρήση του μπόνους Bring a Friend για να το διασταυρώσει αυτό; Προσωπικά μου φαίνεται κόλπο του τμήματος πωλήσεων για να καταγράψουν την πώληση στο όνομα τους ή κάτι παρεμφερές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

προηγουμενη βδομαδα μου ενεργοποιηθηκε μια συσταση για 50 ευρω και προχθες εκανα συσταση στον αδερφο μου και δουλεψε κανονικα σαν αυξων αριθμος.Απλα δεν μιλησα με τον αδερφο μου να δωτι του πανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...