Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NonJim13 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το τμήμα πωλήσεων της Protergia ,προωθώντας μου το μπλε τιμολόγιο διάρκειας ενός έτους, σε σχετική αναφορά στο μπόνους συστάσεων των 50 ευρώ μου ανέφεραν πως το σχετικό πρόγραμμα έχει διακοπεί. Όταν τους απάντησα πως στην εφαρμογή υφίσταται ακόμη η επιλογή της πρόσκλησης ο πωλητής με προώθησε στην προϊσταμένη του, η οποία μου επιβεβαίωσε πως το πρόγραμμα «Bring a Friend» έχει λήξει αρκετούς μήνες, η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί και σε περίπτωση που συνέχιζα τη διαδικασία μέσω πρόσκλησης θα δεχόμουν τηλεφωνική κλήση όπου θα με ενημέρωναν πως δεν είναι εν ισχύ το πρόγραμμα. 

Ερώτηση: 

Υπάρχει κάποιος που να έκανε πρόσφατα χρήση του μπόνους Bring a Friend για να το διασταυρώσει αυτό; Προσωπικά μου φαίνεται κόλπο του τμήματος πωλήσεων για να καταγράψουν την πώληση στο όνομα τους ή κάτι παρεμφερές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

Εγώ που το εκανα με την κοπελα μου προχωρησε, δεν εχω παρει βεβαια ακομα τα 50€ γιατι μολις εκανε και το συμβολαιο. Παντως της ειπαν στο τηλεφωνο οτι πλεον μπορει και αυτη να καλεσει κοσμο για το 50αρι.

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@NonJim13 Σου αράδιασαν ψέματα

15 minutes ago, NonJim13 said:

Προσωπικά μου φαίνεται κόλπο του τμήματος πωλήσεων για να καταγράψουν την πώληση στο όνομα τους ή κάτι παρεμφερές.

Αυτό ακριβώς. Αν ο πωλητής δε πιάνει μηνιαίους στόχους μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Αν ξεπερνάει τους στόχους μπορεί να παίρνει και bonus. Τις συμβάσεις των συστάσεων τις αναλαμβάνει άλλο τμήμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NonJim13 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το τμήμα πωλήσεων της Protergia ,προωθώντας μου το μπλε τιμολόγιο διάρκειας ενός έτους, σε σχετική αναφορά στο μπόνους συστάσεων των 50 ευρώ μου ανέφεραν πως το σχετικό πρόγραμμα έχει διακοπεί. Όταν τους απάντησα πως στην εφαρμογή υφίσταται ακόμη η επιλογή της πρόσκλησης ο πωλητής με προώθησε στην προϊσταμένη του, η οποία μου επιβεβαίωσε πως το πρόγραμμα «Bring a Friend» έχει λήξει αρκετούς μήνες, η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί και σε περίπτωση που συνέχιζα τη διαδικασία μέσω πρόσκλησης θα δεχόμουν τηλεφωνική κλήση όπου θα με ενημέρωναν πως δεν είναι εν ισχύ το πρόγραμμα. 

Ερώτηση: 

Υπάρχει κάποιος που να έκανε πρόσφατα χρήση του μπόνους Bring a Friend για να το διασταυρώσει αυτό; Προσωπικά μου φαίνεται κόλπο του τμήματος πωλήσεων για να καταγράψουν την πώληση στο όνομα τους ή κάτι παρεμφερές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

Εννοείται πως οι πωλητές για να πουλήσουν με δικό τους συμφέρον και τζιτζίκια πεταλωνουν. Αυτό που έκαναν σήμερα, ακριβώς με την ίδια μεθοδολογία το έχουν ξανακάνει, πριν 2 μήνες σε άλλο μέλος και τελικά ήταν μουφα. Αφελώς πήρες τηλ τμήμα πωλήσεων για να ρωτήσεις για προμο που δεν κερδίζουν αυτοί, οπότε σε φλομοσαν στο ψέμα. Συμπλήρωσε φόρμα από σύσταση και θα δεις ότι ισχύει κανονικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προτεργια.... ΤΣΙΡΚΟ.....
- δεν εχουν econtract
- η τηλεφωνικη εξυπηρετηση ειναι ΓΤΠ.....
- 3 με εχουν παρει ως τωρα και οταν ακουν συσταση θα ... με καλεσουν απο το τμημα....
εγω εντωμεταξυ το λινκ της συστασης πατησα....

πειτε μου 1 λογο που μια εταιρεια να μην εχει econtract το 2025....

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, akaloith είπε

- δεν εχουν econtract
- 3 με εχουν παρει ως τωρα και οταν ακουν συσταση θα ... με καλεσουν απο το τμημα....

Πάρε στο τηλέφωνο του τμήματος συστάσεων...ρίξε ένα καλό ξέχεσμα και πες τους αν δεν έχεις λάβει σύμβαση μέχρι αύριο θα πας αλλού...και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους.Ειναι και Αύγουστος. Εγώ σε κατάστημα και μου έβγαλαν την πίστη...ας όψεται όμως η τιμή kwh και τα 50αρικα. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, akaloith είπε

- δεν εχουν econtract

που περνεις τηλ; 2160020517

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akaloith είπε

αυτοι με παιρνουν....

παρε εσυ σε αυτο ειναι μονο για συστασεις και πες τι θα γινει; εχω συμπληρωσει λινκ με συσταση ή θα προχωρησει σημερα ή φευγω για αλλου.

Δημοσ.
1 hour ago, akaloith said:

- δεν εχουν econtract

Δεν είμαι σίγουρος αν εννοείς κάτι άλλο, αλλά αφού στείλεις δικαιολογητικά, το συμβόλαιο αποστέλλεται προς ψηφιακή υπογραφή σε ειδική πλατφόρμα, μπορείς να το κάνεις και από το κινητό, σχηματίζοντας την υπογραφή με το δάχτυλο.

Γενικά εύκολη διαδικασία...

Εννοείς κάτι άλλο εσύ με το econtract;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο λογαριασμό...λογικά αργά ή γρήγορα θα προσαρμοστεί όλο το καρτέλ σε αυτή την πρακτική. 

Υγ.Τραγικο το 0.235 σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής. 

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...