Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Υγ.Τραγικο το 0.235 σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής. 

Δεν το συζητω εχει ξεφυγει η αρχικη τιμη. Η αληθεια ειναι οτι η ασυνεπεια πληρωνεται παρα πολυ ακριβα πλεον.

4 λεπτά πριν, mdkamael είπε

... άντε και σύντομα τιμή άνευ έκπτωση συνέπειας στα 0.39 ευρώ. Τινετουτοιρε ?! 

Δεν αργει και το 0,39. Το θεμα ειναι οτι οσοι ειναι εκ πεποιθησεως ασυνεπεις παραμενουν ΔΕΗ αν και εκει τωρα τελευταια κατι εχει αλλαξει ή θα αλλαξει, δεν ασχοληθηκα.

Αν ομως καταλαθος καποιος δεν πληρωσει εμπροθεσμα λογαριασμο αστα να πανε. Θα τραβαει τα μαλλια του.

Δημοσ.
Στις 31/7/2025 στις 7:03 ΜΜ, history είπε

Καλησπέρα, είμαι και γω κάτοχος του zenith smart night που λήγει 16/8. Έχω κάποιες ερωτήσεις:

1) Αν δεν κάνω κάποια κίνηση μέχρι 16/8, σε ποιο πρόγραμμα αυτομάτως μπαίνω στη ζενίθ;

2) Διαβάζω για το πρόγραμμα με τα 100 ευρώ της elpedison . Ήμουν παλιότερα και διατηρώ λογαριασμό φυσικού αερίου. Υποθέτω ότι δεν απορρίπτομαι από τα 100.

3) Ήρων δεν έχω πάει ποτέ. Δεν έχω πάρει αυτό με τα 50 ευρώ δώρο (δίνεται άμεσα;)

4) Volton smart : 1 μήνας δωρεάν... Είχα μπει vilton πριν ένα χρόνο... μεταξύ elpedison και ζενίθ. Αν πάω, το δικαιούμαι πάλι;

Μ.Ο. κατανάλωσης: 200 και κάτι ψιλά πλην καλοκαιρινών που έφθασα τώρα 350

Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη 

Επανέρχομαι με τις εξής ερωτήσεις:

1) Ο ένας μήνας δωρεάν από την Volton στο smart ισχύει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας; Αν κάνω κάποια κίνηση αύριο, θα επωφεληθω της προσφοράς, ακόμη κι αν η μετάβαση στη volton γίνει την άλλη εβδομάδα, οπότε μπορεί και να έχει σταματήσει η προσφορά;

2) Η τιμολόγηση μου γίνεται γύρω στις 22 Αυγούστου... Παίζει κάποιο ρόλο;

3) Να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά/τηλεφωνικά και ας καθυστερήσει λίγο παραπάνω η μετάβαση, αφού ισχύει το smart night της zenith μέχρι 16/8, ή μέσω καταστήματος;

Η επιλογή της Volton γίνεται για τουριστικούς λόγους...

Μετά ένα πέρασμα από Ήρωνα για τα 50 που δεν έχω συνάψει ποτέ σύμβαση...

Και μετά βλέπουμε....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, history είπε

1) Ο ένας μήνας δωρεάν από την Volton στο smart ισχύει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας; Αν κάνω κάποια κίνηση αύριο, θα επωφεληθω της προσφοράς, ακόμη κι αν η μετάβαση στη volton γίνει την άλλη εβδομάδα, οπότε μπορεί και να έχει σταματήσει η προσφορά;

3) Να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά/τηλεφωνικά και ας καθυστερήσει λίγο παραπάνω η μετάβαση, αφού ισχύει το smart night της zenith μέχρι 16/8, ή μέσω καταστήματος;

Και μετά βλέπουμε....

Για volton και για να μη μπλέξεις άσχημα...πήγαινε και κάνε την αίτηση σε κατάστημα εάν μπορείς. 

Σου είπε κάποιος ότι σταματάει η προσφορά με το δωρεάν μήνα όμως?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, history είπε

Και μετά βλέπουμε....

έχουμε ιδέα τι εννοούν με τον έναν μήνα δώρο στη Volton ακριβως ?! εννοουν και τις ρυθμιζομενες χρεωσεις ( εκτος τελη και ερτ ) ? ή μονο τη χρεωση προμηθειας ?!

edit - Το λεει στους ορους εινια μονο προμηθεια ... και ισχυει εως 31.08.2025 η προσφορα 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

έχουμε ιδέα τι εννοούν με τον έναν μήνα δώρο στη Volton ακριβως ?! εννοουν και τις ρυθμιζομενες χρεωσεις ( εκτος τελη και ερτ ) ? ή μονο τη χρεωση προμηθειας ?! 

Μόνο η χρέωση προμήθειας είναι δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

μονο χρεωση προμηθειας, το λενε καθαρα.

Η Volton προσφέρει για κάθε νέα παροχή εκάστου Πελάτη, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος εντύπου, δώρο τη χρέωση προμήθειας του τιμολογιακού πακέτου που θα επιλέξει ο Πελάτης στο πλαίσιο του εμπορικού προγράμματος «Volton Smart» (εφεξής το «Δώρο») για τον πρώτο μήνα κατανάλωσης.

https://volton.gr/wp-content/uploads/2025/08/ΕΟ_SMART-ΔΩΡΟ-1ος-ΜΗΝΑΣ_08.2025.pdf

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άρα δλδ ας πούμε επιλέγουμε το smart 450 με 72 ευρώ κ θελουμε να παίξουμε τουρισμό με το δώρο ...

θα πάει 72 + ( Δημοτικά Τέλη και 3,06ευρω ΕΡΤ ) - (1,35 * ΜΤΑΜ + 0,03 €/ kWh )Χ kwh  για τον υποτιθέμενο  δωρεάν μήνα  ? 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mdkamael είπε

άρα δλδ ας πούμε επιλέγουμε το smart 450 με 72 ευρώ κ θελουμε να παίξουμε τουρισμό με το δώρο ...

θα πάει 72 + ( Δημοτικά Τέλη και 3,06ευρω ΕΡΤ ) - (1,35 * ΜΤΑΜ + 0,03 €/ kWh ) για τον υποτιθέμενο  δωρεάν μήνα  ? 

Τον πρώτο μήνα πληρώνεις μόνο δημοτικά τέλη  και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Και η ΕΡΤ είναι δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mdkamael είπε

θα πάει 72 + ( Δημοτικά Τέλη και 3,06ευρω ΕΡΤ ) - (1,35 * ΜΤΑΜ + 0,03 €/ kWh )Χ kwh  για τον υποτιθέμενο  δωρεάν μήνα  ? 

Τις ρυθμιζόμενες ξέχασες. Δώρο θα είναι μόνο η χρέωση προμηθειας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τις ρυθμιζόμενες ξέχασες. Δώρο θα είναι μόνο η χρέωση προμηθειας

α μάλιστα άρα δεν είναι εντός των τιμών που αναγράφονται στα πακέτα οι ρυθμιζόμενες ... θεώρησα ότι συμπεριλαμβάνουν στα 26 , 42 , 57 , 72 , 88 ευρω  κ αυτές - λάθος μου :P

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για volton και για να μη μπλέξεις άσχημα...πήγαινε και κάνε την αίτηση σε κατάστημα εάν μπορείς. 

Σου είπε κάποιος ότι σταματάει η προσφορά με το δωρεάν μήνα όμως?

Είχα την εντύπωση ότι το είχα διαβάσει σε προηγούμενο post... Αλλά, όπως γράφει παρακάτω ένας συμφορουμιτης ισχύει μέχρι 31/8... Οπότε μου λύνει τα χέρια, γιατί θα το κάνω, αφού λήξει το πρόγραμμα της zenith και με δεδομένο ότι δεν θα έχω κατανάλωση λόγω διακοπών αυτές τις μέρες...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπηρχε ναι, τον Μαρτιο που ημουν ηρων το θυμαμαι, ειχα μιλησει με την εξυπηρετηση τοτε (δεν ξερω αν επεσα σε καποιον που δεν ηξερε τι μου ελεγε), αλλα στην ουσια αν το ειχα καταλαβει καλα, ηταν μια η αλλη, γιατι αυτο το εκανες μεσα απο το account σου και επαιρνες τα 50, αλλα δεν επαιρνες εξτρα τα κλασικα 50 του econtract που παιρνει μια παροχη που ερχεται, ετσι μου ειχε πει. Αν κανω λαθος με αυτα που λεω, συγγνωμη, ετσι το ειχα καταλαβει

Επεξ/σία από tgeorg14
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...