Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, NonJim13 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το τμήμα πωλήσεων της Protergia ,προωθώντας μου το μπλε τιμολόγιο διάρκειας ενός έτους, σε σχετική αναφορά στο μπόνους συστάσεων των 50 ευρώ μου ανέφεραν πως το σχετικό πρόγραμμα έχει διακοπεί. Όταν τους απάντησα πως στην εφαρμογή υφίσταται ακόμη η επιλογή της πρόσκλησης ο πωλητής με προώθησε στην προϊσταμένη του, η οποία μου επιβεβαίωσε πως το πρόγραμμα «Bring a Friend» έχει λήξει αρκετούς μήνες, η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί και σε περίπτωση που συνέχιζα τη διαδικασία μέσω πρόσκλησης θα δεχόμουν τηλεφωνική κλήση όπου θα με ενημέρωναν πως δεν είναι εν ισχύ το πρόγραμμα. 

Ερώτηση: 

Υπάρχει κάποιος που να έκανε πρόσφατα χρήση του μπόνους Bring a Friend για να το διασταυρώσει αυτό; Προσωπικά μου φαίνεται κόλπο του τμήματος πωλήσεων για να καταγράψουν την πώληση στο όνομα τους ή κάτι παρεμφερές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

Σίγουρα γιατί σήμερα με καλέσανε με σύσταση και κάναμε συμβόλαιο. Φυσικά και ισχύει ακόμα το bring a friend

Επεξ/σία από konstantinost24
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akaloith είπε

προτεργια.... ΤΣΙΡΚΟ.....
- δεν εχουν econtract
- η τηλεφωνικη εξυπηρετηση ειναι ΓΤΠ.....
- 3 με εχουν παρει ως τωρα και οταν ακουν συσταση θα ... με καλεσουν απο το τμημα....
εγω εντωμεταξυ το λινκ της συστασης πατησα....

πειτε μου 1 λογο που μια εταιρεια να μην εχει econtract το 2025....

Αλλες 12 εταιρείες είναι...

3 ώρες πριν, mdkamael είπε

Τωρα σε οποιον φανει χρησιμο καλως... θα το αφησω εδω πςρ αυτα....

https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-elpedison-sa

Δεν το έχω καταλάβει....

Είναι καλύτερη από την προσφορά της Εθνικής που δίνει 5% ?

Δημοσ.

Έχει και ο ηρων πρόγραμμα συστασεων που δεν το γράφει στο site του αλλά μου το έχουν πει από το τμήμα πωλήσεων τους και το έχω κάνει και ισχύει. Δίνουν 50€ στον 1ο λογαριασμο του πελάτη που ήρθε με σύσταση και 20€ στον επόμενο λογαριασμό του πελάτη που συστησε τον πελάτη αφού έχει ολοκληρωθεί η εκπροσωπηση της παροχής. Ισχύει για αιτήσεις Αποκλειστικά με το τηλέφωνο του τμήματος πωλήσεων του ηρων τα κεντρικά και μέσω καταστημάτων ηρων. Κατά την αίτηση ζητάνε το αφμ αυτόυ που σε συστήνει χωρίς να έχει κάνει κάτι αυτός που σε συστήνει και καταχωρούν την σύσταση. Το συμβόλαιο που στελνουνε είναι του προγράμματος που επέλεξε ο πελάτης με την λέξη bonus.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Έχει και ο ηρων πρόγραμμα συστασεων που δεν το γράφει στο site του αλλά μου το έχουν πει από το τμήμα πωλήσεων τους και το έχω κάνει και ισχύει. Δίνουν 50€ στον 1ο λογαριασμο του πελάτη που ήρθε με σύσταση και 20€ στον επόμενο λογαριασμό του πελάτη που συστησε τον πελάτη αφού έχει ολοκληρωθεί η εκπροσωπηση της παροχής. Ισχύει για αιτήσεις Αποκλειστικά με το τηλέφωνο του τμήματος πωλήσεων του ηρων τα κεντρικά και μέσω καταστημάτων ηρων. Κατά την αίτηση ζητάνε το αφμ αυτόυ που σε συστήνει χωρίς να έχει κάνει κάτι αυτός που σε συστήνει και καταχωρούν την σύσταση. Το συμβόλαιο που στελνουνε είναι του προγράμματος που επέλεξε ο πελάτης με την λέξη bonus.

Επίσης θα πρέπει να είναι για πρώτη φορά πελάτης. Έτσι μου είχαν πει στο παρελθόν 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Επίσης θα πρέπει να είναι για πρώτη φορά πελάτης. Έτσι μου είχαν πει στο παρελθόν 

Πάντως ενώ εμείς είχαμε επιστρέψει πριν κάποιες ημέρες με το winback του Ηρων και ο φίλος πριν κάποιους μήνες είχε την παροχή του αυτή για ένα διάστημα στον ηρων. Δεν μου είπαν κάτι τέτοιο και μας το κάνανε κανονικότατα 

Δημοσ.
2 hours ago, definitio said:

Δεν είμαι σίγουρος αν εννοείς κάτι άλλο, αλλά αφού στείλεις δικαιολογητικά, το συμβόλαιο αποστέλλεται προς ψηφιακή υπογραφή σε ειδική πλατφόρμα, μπορείς να το κάνεις και από το κινητό, σχηματίζοντας την υπογραφή με το δάχτυλο.

Γενικά εύκολη διαδικασία...

Εννοείς κάτι άλλο εσύ με το econtract;

Aφού στείλεις τα δικαιολογητικά, περιμένεις να γίνει έλεγχος, να πάρουν τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν προφορικά τα στοιχεία, να ενημερώσουν για τις τιμές του προγράμματος και μετά στέλνουν το συμβόλαιο για υπογραφή. Ελέγξτε κι εκεί για σε πολλούς κατά καιρούς έχουν γράψει λάθος τον αριθμό παροχής (μάλλον άλλου πελάτη).

2 hours ago, messinia3 said:

Έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο λογαριασμό...λογικά αργά ή γρήγορα θα προσαρμοστεί όλο το καρτέλ σε αυτή την πρακτική. 

Υγ.Τραγικο το 0.235 σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής. 

Επιπλέον σε περίπτωση που φύγεις στο τέλος της σύμβασης, υπάρχει πιθανότητα στον τελικό να βαρέσουν 0.23. 

2 hours ago, history said:

Επανέρχομαι με τις εξής ερωτήσεις:

1) Ο ένας μήνας δωρεάν από την Volton στο smart ισχύει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας; Αν κάνω κάποια κίνηση αύριο, θα επωφεληθω της προσφοράς, ακόμη κι αν η μετάβαση στη volton γίνει την άλλη εβδομάδα, οπότε μπορεί και να έχει σταματήσει η προσφορά;

2) Η τιμολόγηση μου γίνεται γύρω στις 22 Αυγούστου... Παίζει κάποιο ρόλο;

3) Να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά/τηλεφωνικά και ας καθυστερήσει λίγο παραπάνω η μετάβαση, αφού ισχύει το smart night της zenith μέχρι 16/8, ή μέσω καταστήματος;

Η επιλογή της Volton γίνεται για τουριστικούς λόγους...

Μετά ένα πέρασμα από Ήρωνα για τα 50 που δεν έχω συνάψει ποτέ σύμβαση...

Και μετά βλέπουμε....

1) Αν κάνεις τώρα αίτηση και η αλλαγή γίνει σε 1 βδομάδα (ή ακόμα χειρότερα μετά το 15Αύγουστο),  θα έχεις φουσκωμένη καταναλωση στον επόμενο εκκαθαριστικό σε μικρή χρονική περίοδο. Πχ κάνεις αίτηση τώρα με ένδειξη 10000kw και ξεκινάει η εκπροσώπηση στις 13/8. Έρχεται μετά ο ΔΕΔΔΗΕ πχ στις 30/8 για προγραμματισμένη επιτόπια. Θα φαίνεται πως έκαψες από 13/8 ως 30/8 τη διαφορά Eπιτόπιας - 10000kw.

Στο πακέτο των 550kw έχεις δώρο περίπου 18kw τη μέρα. Οτιδήποτε παραπάνω το πληρώνεις.

Γι'αυτό λοιπόν κάνε αίτηση σε κατάστημα, όχι με άλλο τρόπο.

2) Μη κάνεις αίτηση πριν οριακά πριν τις 22/8. Ή θα κάνεις τώρα, ή μετά την επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ. Αν κάνεις αίτηση 18/8... προλαβαίνεις μεν να ολοκληρώσεις την αλλαγή μέχρι 19/8 ή 20/8 αλλά αν έρθει νωρίτερα ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια θα κολλήσει η αίτηση σου λόγω μικρότερης ένδειξης.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aφού στείλεις τα δικαιολογητικά, περιμένεις να γίνει έλεγχος, να πάρουν τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν προφορικά τα στοιχεία, να ενημερώσουν για τις τιμές του προγράμματος και μετά στέλνουν το συμβόλαιο για υπογραφή. Ελέγξτε κι εκεί για σε πολλούς κατά καιρούς έχουν γράψει λάθος τον αριθμό παροχής (μάλλον άλλου πελάτη).

Επιπλέον σε περίπτωση που φύγεις στο τέλος της σύμβασης, υπάρχει πιθανότητα στον τελικό να βαρέσουν 0.23. 

1) Αν κάνεις τώρα αίτηση και η αλλαγή γίνει σε 1 βδομάδα (ή ακόμα χειρότερα μετά το 15Αύγουστο),  θα έχεις φουσκωμένη καταναλωση στον επόμενο εκκαθαριστικό σε μικρή χρονική περίοδο. Πχ κάνεις αίτηση τώρα με ένδειξη 10000kw και ξεκινάει η εκπροσώπηση στις 13/8. Έρχεται μετά ο ΔΕΔΔΗΕ πχ στις 30/8 για προγραμματισμένη επιτόπια. Θα φαίνεται πως έκαψες από 13/8 ως 30/8 τη διαφορά Eπιτόπιας - 10000kw.

Στο πακέτο των 550kw έχεις δώρο περίπου 18kw τη μέρα. Οτιδήποτε παραπάνω το πληρώνεις.

Γι'αυτό λοιπόν κάνε αίτηση σε κατάστημα, όχι με άλλο τρόπο.

2) Μη κάνεις αίτηση πριν οριακά πριν τις 22/8. Ή θα κάνεις τώρα, ή μετά την επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ. Αν κάνεις αίτηση 18/8... προλαβαίνεις μεν να ολοκληρώσεις την αλλαγή μέχρι 19/8 ή 20/8 αλλά αν έρθει νωρίτερα ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια θα κολλήσει η αίτηση σου λόγω μικρότερης ένδειξης.

Καταρχάς, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου...να πω την αλήθεια, λίγο μπερδεύτηκα... κρατάω να κάνω την αίτηση μετά την καταμέτρηση του Δεδδηε... 

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, ekrepali said:

Αφού είχα στείλει εγώ τα δικαιολογητικά, τον περασμένο Δεκέμβρη, δεν θυμάμαι να είχα λάβει ξανά τηλεφώνημα, απλώς μου έστειλαν το συμβόλαιο κάποια στιγμή...
...χρειάστηκε αλλαγή κάπου, τη πρώτη φορά το ζήτησα εγώ για κάτι προσωπικά στοιχεία νομίζω, τη δεύτερη αυτοί κάτι ήθελαν να γραφεί καθαρότερα για τα στοιχεία του προγράμματος, όχι ως προς τις τιμές κτλ...έτσι τράβηξε λίγο παραπάνω, αλλά δεν θυμαμαι προφορική επαλήθευση...

...ίσως επειδή γινόταν ο χαμός τότε κι είχε μεγάλες καθυστερήσεις; Δεν ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ποια εταιρια ειναι καλύτερη για μετάβαση απο ΔΕΗ? Δινουν τιποτα δωρακια περα απο το 🖐️ στον ποπό?

Εχω ΚΟΤ-Β και τελευταιος λογαριασμος ιουλιου 89€ με 433kwh. (Πρασινο Γ1)

Εβαλα μεσω ορο 400 το μηνα και βγαζει τα μισα αποτι πληρωνω, φανταζομαι ειναι χωρις δημοτικα τελη, φπα, και την εκπτωση απο ΚΟΤ σωστα?

Screenshot_22.png

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Καλησπέρα, ποια εταιρια ειναι καλύτερη για μετάβαση απο ΔΕΗ? Δινουν τιποτα δωρακια περα απο το 🖐️ στον ποπό?

Εχω ΚΟΤ-Β και τελευταιος λογαριασμος ιουλιου 89€ με 433kwh. 

Εβαλα μεσω ορο 400 το μηνα και βγαζει τα μισα αποτι πληρωνω, φανταζομαι ειναι χωρις δημοτικα τελη, φπα, και την εκπτωση απο ΚΟΤ σωστα?

Screenshot_22.png

Εδω βλεπεις μονο την χρεωση προμηθειας (παγιο+καταναλωση), ουτε ρυθμιζομενες ουτε δημοτικα τελη ερτ κλπ.

Εσενα ο λογαριασμος απο 89 ευρω ποσα ειναι η χρεωση προμηθειας; 

Βεβαια σε αυτο που βλεπεις θα πρεπει να αφαιρεσεις 400kw x 0,045 (ΚΟΤ-Β)= 18 ευρω.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εδω βλεπεις μονο την χρεωση προμηθειας (παγιο+καταναλωση), ουτε ρυθμιζομενες ουτε δημοτικα τελη ερτ κλπ.

Εσενα ο λογαριασμος απο 89 ευρω ποσα ειναι η χρεωση προμηθειας; 

Χρεωση προμηθειας 53,01€ . Οπως το υπολογίζω χονδρικά κανα 100€ το χρονο διαφορα απο ΔΕΗ. Αλλα ειμαι σε πρασινο τωρα. Μηπως συμφερει να βαλω μπλε απο ΔΕΗ που δινει και -50€ στον πρώτο λογαριασμό? 

@Seldon40Τωρα ειδα το edit στην απαντηση σου. Τι κανω τοσο καιρο στην ΔΕΗ? εδω μιλαμε για ενα 25€ διαφορα το μηνα πανω κατω η τα υπολογισα λαθος? 

Screenshot_23.png

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Να ρωτήσω, για αλλαγή σε Elpedison στέλνουν τα συμβόλαια για υπογραφή με κουριερ ή όλα γίνονται online? Θέλω να κάνω αλλαγή αλλά δε θα είμαι σπίτι και είναι πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, DreamAxe είπε

Να ρωτήσω, για αλλαγή σε Elpedison στέλνουν τα συμβόλαια για υπογραφή με κουριερ ή όλα γίνονται online? Θέλω να κάνω αλλαγή αλλά δε θα είμαι σπίτι και είναι πρόβλημα

ολα ηλεκτρονικα γινονται πλεον.

36 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Χρεωση προμηθειας 53,01€ . Οπως το υπολογίζω χονδρικά κανα 100€ το χρονο διαφορα απο ΔΕΗ. Αλλα ειμαι σε πρασινο τωρα. Μηπως συμφερει να βαλω μπλε απο ΔΕΗ που δινει και -50€ στον πρώτο λογαριασμό? 

Screenshot_23.png

Δεν νομιζω να ειναι μονο 100 τον χρονο η διαφορα.

π.χ. eunice με 427kw που ειχες αυτο τον μηνα, θα ειχες χρεωση προμηθειας: 7+ (427x0,098)=48,85 - 19,22 (κοτ)= 29,63 δηλ. 23 ευρω για ενα μηνα (edit λαθος εγραψα 13). Για 12 μηνες χονδρικα 156. Αναλογως και που θα πηγαινες, το 50αρικο της ΔΕΗ ειναι λιγο γιατι ειναι ακριβη η κιλοβατωρα 0,142. Απο το πρασινο που εισαι σιγουρα ειναι καλυτερο.

Παντως αν πας σε εναλλακτικο παροχο να προσεξεις δυο πραγματα. Η εκπτωση συνεπειας να αποδιδεται προκαταβολικα (nrg και ηρων αποδιδουν στον επομενο λογαριασμο) και επειδη εχεις ΚΟΤ (δεν εχω και δεν ξερω) να αποδιδεται καθε μηνα (πχ προτεργια εχει αναφερθει αποδιδει στους εκκαθαριστικους την εκπτωση)

36 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

@Seldon40Τωρα ειδα το edit στην απαντηση σου. Τι κανω τοσο καιρο στην ΔΕΗ? εδω μιλαμε για ενα 25€ διαφορα το μηνα πανω κατω η τα υπολογισα λαθος? 

Screenshot_23.png

Εχεις δικιο, εκανα λαθος υπολογισμο, ειναι πανω απο 23 τον μηνα η διαφορα. Για να μην σε παρω στο λαιμο μου ομως θα θελα να απαντησουν συμφορουμιτες που ειναι σε ΚΟΤ-Β, ποιοι παροχοι αποδιδουν την εκπτωση του κοτ καθε μηνα; η προτεργια παντως οχι, η ελπεντισον;

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...