Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 minutes ago, DreamAxe said:

Να ρωτήσω, για αλλαγή σε Elpedison στέλνουν τα συμβόλαια για υπογραφή με κουριερ ή όλα γίνονται online? Θέλω να κάνω αλλαγή αλλά δε θα είμαι σπίτι και είναι πρόβλημα

Hλεκτρονικά... στέλνουν ένα προσωποποιημένο link, πατάς αποδέχομαι ή κάτι τέτοιο... και μπαίνουν αυτομάτως υπογραφές στο PDF. Eνημερώνεται αυτόματα η Elpedison ότι ολοκλήρωσες τη διαδικασία.

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια εβδομάδα έχω κάνει αίτηση από σύσταση έχω στείλει τα πάντα και ακόμα να μου στείλουν συμβόλαια να υπογράψω από protergia.....οέο οέο με το Μυτιληναίο;😜

Επεξ/σία από vassilis211973
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vassilis211973 είπε

Mια εβδομάδα έχω κάνει αίτηση από σύσταση έχω στείλει τα πάντα και ακόμα να μου στείλουν συμβόλαια να υπογράψω από protergia.....όσο όρο με το Μυτιληναίο;😜

πάρε τηλέφωνο 2160020517

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vassilis211973 είπε

Πήρα παντού και περιμένω...😂

Αν χρειαστεί να ξανακαλέσεις να είσαι πιο πιστευτός ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία😂

Δημοσ.

Καποιος με ΚΟΤ για ζενιθ ή ελπεντισον να επιβεβαιωσει, η εκπτωση κοτ μπαινει καθε μηνα ή στον εκκαθαριστικο οπως η προτεργια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Καποιος με ΚΟΤ για ζενιθ ή ελπεντισον να επιβεβαιωσει, η εκπτωση κοτ μπαινει καθε μηνα ή στον εκκαθαριστικο οπως η προτεργια;

Η Ζενίθ και η Elpedison βάζουν έκπτωση ΚΟΤ και στους έναντι λογαριασμούς.

Επεξ/σία από Sancho
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ποιοι παροχοι αποδιδουν την εκπτωση του κοτ καθε μηνα; η προτεργια παντως οχι

Είμαι από τέλη μαϊου στην προτεργια. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός. Έχω μηνιαία καταμέτρηση.

Μου έβαλαν την έκπτωση Κοτ β, και μου έκανε εντύπωση ότι έβαλαν και για τις 380 kwhs , ενώ στην ΔΕΗ που ήμουν μου έβαζαν μόνο για 350 όταν τις ξεπερνουσα, ενώ δεν ξεπερνούσα το όριο των 1400 στο τετράμηνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Είμαι από τέλη μαϊου στην προτεργια. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός. Έχω μηνιαία καταμέτρηση.

Μου έβαλαν την έκπτωση Κοτ β, και μου έκανε εντύπωση ότι έβαλαν και για τις 380 kwhs , ενώ στην ΔΕΗ που ήμουν μου έβαζαν μόνο για 350 όταν τις ξεπερνουσα, ενώ δεν ξεπερνούσα το όριο των 1400 στο τετράμηνο.

Ειχε ανεφερθει οτι σε 4μηνες καταμετρησεις δεν την εβαζε, γιαυτο ρωτησα. Στις μηνιαιες σιγουρα την βαζει.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

33 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ειχε ανεφερθει οτι σε 4μηνες καταμετρησεις δεν την εβαζε, γιαυτο ρωτησα. Στις μηνιαιες σιγουρα την βαζει.

4-Μηνιαία καταμέτρηση εδώ.

Κανονικά βάζουν σε όλους τους έναντι την έκπτωση ΚΟΤ και η ΕΛΠεντισον και ο ΗΡΩΝ και η ΔΕΗ και η Volton.

Η Protergia κάνει αυτό το περίεργο και, πραγματικά, δε θα με εξέπληττε αν ήταν ο μόνος πάροχος στην Ελλάδα που το κάνει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, moutrosl είπε

Καλησπέρα, μπορώ να αλλάξω πάροχο αν δεν έχει εκδοθεί ακόμη λογαριασμός από τον τωρινό;

Ναι μπορείς, θα δώσεις τον τελευταίο λογαριασμό του προηγούμενου παροχου σου.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, moutrosl είπε

Καλησπέρα, μπορώ να αλλάξω πάροχο αν δεν έχει εκδοθεί ακόμη λογαριασμός από τον τωρινό;

αλλαζεις με τον τελευταιο που εχει εκδοθει, εγω αλλαξα παροχο και εκδοθηκαν αλλοι δυο μετα απο τον παλιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, moutrosl είπε

Ναι μπορείς, αρκεί στον τωρινό σου πάροχο να είσαι σε κίτρινο να μην έχεις φάουλ πρόωρης αποχώρησης. Το έκανα εγώ από NRG σε Protergia.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Ναι μπορείς, αρκεί στον τωρινό σου πάροχο να είσαι σε κίτρινο να μην έχεις φάουλ πρόωρης αποχώρησης. Το έκανα εγώ από NRG σε Protergia.

Παροχο μπορείς να αλλάξεις ακομα και εάν υπάρχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. (Ασχέτως εάν είναι η όχι ασύμφορο)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...