Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

απο price fox παιρνεις καποιο δωρο?γιατι με e contract παιρνεις 50 ευρω σιγουρα και δεν ξερω εαν παιζει κατι και για αεριο.

Τι εννοείς e-contract;
Επίσης αυτές οι προσκλήσεις που έχω λάβει με pm για protergia τι ρόλο παίζουν;
Ενας μου λέει στο pm ότι αν δώσω πάγια εντολή πληρωμής κάτι κερδίζω (δεν θυμάμαι καν τι έλεγε).
Παίζει ρόλο δηλαδή ακόμα και ο αν δώσεις πάγια εντολή για την πληρωμή λογαριασμών;

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lucanis είπε

Τι εννοείς e-contract;
Επίσης αυτές οι προσκλήσεις που έχω λάβει με pm για protergia τι ρόλο παίζουν;
Ενας μου λέει στο pm ότι αν δώσω πάγια εντολή πληρωμής κάτι κερδίζω (δεν θυμάμαι καν τι έλεγε).
Παίζει ρόλο δηλαδή ακόμα και ο αν δώσεις πάγια εντολή για την πληρωμή λογαριασμών;

Με το λινκ της προτεργια αν συμπληρωσεις την φορμα θα παρεις 10ευρω χ 5μηνες, συνολικα 50 ευρω, δωρο

Εαν κανεις την αιτηση στον Ηρων απο την σελιδα του, θα σου δωσουν 50 ευρω πιστωτικο στον πρωτο λογαριασμο.

Οποτε αν αποφασισες ηρων μην χασεις το 50αρικο, ειναι δωρο εγγραφης.

https://my.heron.gr/e-contract/whats-new?_gl=1*3s7u6c*_gcl_aw*R0NMLjE3NTIxNTg3NjguQ2p3S0NBand5YjNEQmhCbEVpd0FxWkxlNUZSRkRaUjZJaWctN200cERBS0psbnRsWllaVlJLeU1XOFpvLVF1RTZ3RC16WFBrYS1seDNob0NpQ2NRQXZEX0J3RQ..*_gcl_au*NDQ1Njg5NzgzLjE3NTQ1NTcxNjc.

Η παγια εντολη δεν εχει να κανει με το λογαριασμο αλλα με το αν θα πληρωσεις εγγυηση ή οχι.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lucanis είπε

Τι εννοείς e-contract;

στον ηρων εαν κανεις αιτηση απο το site τους παιρνεις 50 ευρω δωρο στον πρωτο λογαριασμο.Η παγια εντολη σε ολους τους παροχους ειναι για να μην πληρωσεις εγγυηση.Η συσταση για πρωτεργια που δεχεσαι κατα ριπας ειναι εαν πας πρωτεργια παιρνεις εκτωση 10 ευρω σε 5 λογαριασμους και εχεις δικαιωμα να κανεις και εσυ εως 10 συστασεις και να επωφεληθεις 50 ευρω την καθε συσταση για ηλεκτρικο ρευμα ακομα και σε δικια σου αλλη παροχη.

Δημοσ.
16 minutes ago, lucanis said:

Ισχύει.
Επίσης έλεγε ο Αυτιάς μια μέρα σε ένα κανάλι ότι οι βόριες χώρες έχουν καλύτερες τιμές στο ρεύμα επειδή έχουν πετάξει καλώδιο μεταξύ τους.

Έχουν καλύτερες διασυνδέσεις από εμάς αυτό είναι βέβαιο. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Γτ τους τρεις πρώτους μήνες έχει 0.088/κβ, ενώ τους υπόλοιπους 0.099 όπως και η προτεργια. Και η nrg αποδίδει την έκπτωση στον επόμενο. Μην σοκαριστείς πάλι 🤣

Έχει και η ελπεντισον ένα ultra 9.90 πάγιο και 0.098/κβ. Η έκπτωση προκαταβολικά.

Τι κατανάλωση έχεις περίπου;

2239 ρεύμα το χρόνο
4882 φυσικό αέριο το χρόνο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lucanis είπε

Γενικά λέτε να περιμένω ακόμα λίγο να βγουν και άλλα προγράμματα ή είναι καλή εποχή για να αλλάξω πάροχο;

Εισαι σε πολυ ακριβο τιμολογιο.Δεν ξερω και τι kwh καις αλλα εγω θα φευγα κατευθειαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

Εισαι σε πολυ ακριβο τιμολογιο.Δεν ξερω και τι kwh καις αλλα εγω θα φευγα κατευθειαν.

10 ευρώ το μήνα θα κερδίσω (στο συνδυαστικό ρεύμα + αέριο) πάντως λέει το pricefox οπότε δεν είναι και τρομερές οι διαφορές.
Απλά αν αυξηθεί η τιμή του ρεύματος θα αυξηθεί και το μηνιαίο κέρδος.

Επεξ/σία από lucanis
Δημοσ.

2239 ρεύμα το χρόνο

Χαμηλη καταναλωση εχεις παντως σε ρευμα, ουτε 200 το μηνα.

10 ευρώ το μήνα θα κερδίσω (στο συνδυαστικό ρεύμα + αέριο) πάντως λέει το pricefox οπότε δεν είναι και τρομερές οι διαφορές.

Τα συνδιαστικα παντως απο οτι εχει αναφερθει εδω μεσα, γτ εγω δεν εχω αεριο για να ξερω, δεν συμφερουν γενικως

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Χαμηλη καταναλωση εχεις παντως σε ρευμα, ουτε 200 το μηνα.

Ναι έχω και αρκετές καλές συσκευές αλλά και νυχτερινό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lucanis είπε

Ναι έχω και αρκετές καλές συσκευές αλλά και νυχτερινό.

Απο το νυχτερινο μην περιμενεις και πολλα δηλ για διζωνικο τιμολογιο. ο μεσος ορος των κιλοβατωρων σου ειναι 186/μηνα, συνηθως εισαι στο μεσο ορο ή εχεις και ανεβοκατεβασματα πχ. καλοκαιρι περισσοτερη;

Δημοσ.

@Seldon40 Στο σκέτο ρεύμα πιο φθηνό βλέπω το nrg fixed on time advanced promo.

1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Απο το νυχτερινο μην περιμενεις και πολλα δηλ για διζωνικο τιμολογιο. ο μεσος ορος των κιλοβατωρων σου ειναι 186/μηνα, συνηθως εισαι στο μεσο ορο ή εχεις και ανεβοκατεβασματα πχ. καλοκαιρι περισσοτερη;

Καλά ναι αφού αν αλλάξω θα έχω πιο φθηνή κιλοβατώρα από αυτήν που έχω τώρα νυχτερινό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Seldon40 Στο σκέτο ρεύμα πιο φθηνό βλέπω το nrg fixed on time advanced promo.

εικονικο ειναι (μην τρομαξεις δεν ειναι εγκληματικη οργανωση) γτ τους τρεις πρωτους μηνες χρεωνουν 0.088 και τους υπολοιποις 0,099.

Εγω στη θεση σου θα επελεγα σταθερο ή προτεργια ή ελπεντισον για την προκαταβολικη εκπτωση συνεπειας.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

@Seldon40 Εικονικό δεν είναι αφού με αυτήν την τρίμηνη εξτρά έκπτωση μειώνεται ο μηνιαίος μέσος όρος.
Εγώ επιμένω να γλυκοκοιτάζω προς ΗΡΩΝ πάντως λόγω του 18μηνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, lucanis είπε

@Seldon40 Εικονικό δεν είναι αφού με αυτήν την τρίμηνη εξτρά έκπτωση μειώνεται ο μηνιαίος μέσος όρος.
Εγώ επιμένω να γλυκοκοιτάζω προς ΗΡΩΝ πάντως λόγω του 18μηνου.

Εικονικο εντος εισαγωγικων γιατι με 50αρικο απο Ηρων ή με 10Χ5 απο συσταση προτεργιας υπολειπετε για 200kw/μηνα (τα 50αρικα που λεω ειναι εκτος του υπολογισμου). Εγω ημουνα ηρων 6μηνο, δεν ειχα κανενα θεμα, τιμολογηση, εξυπηρετηση, app, λογαριασμοι ολα οκ, αν σε ψηνει το 18μηνο πηγαινε ανετα.

@lucanis μια ερωτηση επειδη ρωτας και για συνδιαστικα, αυτονομο αεριο εχεις;

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...