Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 9/2/2025 στις 11:09 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Αυτό μπορεί να γίνει.

Πρό 20 χρόνια ΔΕΝ γινόταν...

Στο κοινόχρηστο σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις πάγια εντολή γιατί προκύπτουν αλλά .

Οπότε αμέσως αμέσως προκύπτει μπέρδεμα με τις εγγυήσεις προηγούμενου και νυν παρόχου 

Μπορεί με την συναίνεση των υπολοίπων 

Έχω κάνει σε 2 διαφορετικές κοινόχρηστες παροχές αλλαγή παρόχου και δεν μου ζήτησαν κάτι παραπάνω εκτός από υπογραφή συναίνεσης των υπολοίπων.

Βέβαια ΔΕΝ υπήρχαν οφειλές .

Επιστρέφω μιας και δεν ειχα προσέξει την απάντηση τότε και τώρα τα ξανακοιτάω.

Λέτε πως για κοινόχρηστη παροχή μπορεί να γίνει αλλαγή παρόχου και αρκεί η συναίνεση των υπολοίπων.

Οπότε κατά την αίτηση στον νέο πάροχο ποια ειναι τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν;

Το χαρτί με την συναίνεση των υπολοίπων αρκεί να αναφέρει ονοματεπώνυμο ιδιοκτητών και υπογραφή;

Παίζει κάπου ρόλο το όνομα στο οποίο είναι τώρα η παροχή; είναι το όνομα ενός (πολύ) παλιού ιδιοκτήτη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lucanis είπε

@Seldon40 Ναι εννοείται.Εχω αυτόνομο αέριο.

Επειδη ψηνεσαι για να κλεισεις μεγαλο διαστημα εχεις δει τα 24μηνα συνδυαστικα της ελινοιλ; δεν ξερω αν σου κανουν κλικ; παρεπιπτοντως δεν εχω ιδεα απο αεριο (μην σε παρω στο λαιμο μου) απλως το αναφερω.

ρευμα: 4,90 παγιο και 0,1099/kw

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-bluenow12-18-24/

αεριο: 7,90 παγιο και 0,0359/kwh

https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-fixed-12-18-24m-autonomo/

• Like 1
Δημοσ.

Για το φυσικό αέριο μόλις είδα στο site της ΔΕΗ ότι είμαι σε κυμαινόμενο προιόν και ότι λήγει τέλος του 2025 το συμβόλαιο.
Αρα προς το παρόν ασχολούμαι μόνο με το ρεύμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lucanis είπε

Για το φυσικό αέριο μόλις είδα στο site της ΔΕΗ ότι είμαι σε κυμαινόμενο προιόν και ότι λήγει τέλος του 2025 το συμβόλαιο.

Ε τοτε αφου ψηνεσαι να κλεισεις μεγαλο χρονικο διαστημα, τραβα ηρων αλλα μη σου φαει το 50αρικο το pricefox, κανε e-contract απο την σελιδα του ηρων, εχει δωρο εγγραφης 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lucanis είπε

Αφού είσαι σε κυμαινόμενο δεν φεύγεις όποτε θέλεις?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, geomrk είπε

ενδιαφερόμαι για το  Ελίν Power On! Home Zero. Παίζει στην Ελίν κανας κωδικος απο συσταση απο άλλον πελατη;;

Δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, messinia3 είπε

Είτε κάνεις αίτηση σε κυμαινόμενο άλλου παρόχου και ευελπιστείς ότι θα σε καλέσουν για αντιπροσφορά δίνοντας σου τα 100 ευρώ δώρο από protergia , είτε κοιτάς και για αντίστοιχες επιλογές σταθερών σε αλλους παρόχους και αναλόγως των καταναλώσεών σου. Π.χ. Αυτο το διάστημα σε elpedison παιζει promo 50 ευρώ δωροεπιταγή Σκλαβενίτη.

Σ' ευχαριστώ. 

Η Eunice σαν εταιρεία είναι αξιόπιστη; Από άποψη επικοινωνίας; Μου τη βγάζει πρώτη στα διαφορα σενάρια καταναλώσεων

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, barbaraa είπε

Σ' ευχαριστώ. 

Η Eunice σαν εταιρεία είναι αξιόπιστη; Από άποψη επικοινωνίας; Μου τη βγάζει πρώτη στα διαφορα σενάρια καταναλώσεων

Δεν έχει αναφερθεί κάτι ιδιαίτερα αρνητικό για αυτήν, αλλά δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό πελατών επίσης. 

Σταθερό κοιτάς η κυμαινόμενο πρόγραμμα?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δεν έχει αναφερθεί κάτι ιδιαίτερα αρνητικό για αυτήν, αλλά δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό πελατών επίσης. 

Σταθερό κοιτάς η κυμαινόμενο πρόγραμμα?

Σταθερό με ενδιαφέρει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, barbaraa είπε

Σταθερό με ενδιαφέρει

Τι καταναλωση εχεις; κανε μια συγκριση και με το σταθερο προτεργια, ελπεντισον, ζενιθ το καινουργιο. αν βαλεις και τη συσταση που θα παρεις στην προτεργια (50ε) δεν θα βρεις ιδιαιτερη διαφορα στο 12μηνο, ας εχει 7 παγιο (δηλ. τα 3 ευρω διαφορα του παγιου ειναι 36 το χρονο).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Τι καταναλωση εχεις; κανε μια συγκριση και με το σταθερο προτεργια, ελπεντισον, ζενιθ το καινουργιο. αν βαλεις και τη συσταση που θα παρεις στην προτεργια (50ε) δεν θα βρεις ιδιαιτερη διαφορα στο 12μηνο, ας εχει 7 παγιο (δηλ. τα 3 ευρω διαφορα του παγιου ειναι 36 το χρονο).

Είμαι ήδη στην Protergia και λήγει το 6μηνο που είχα. Γύρω στις 350kWh έχω μέση κατανάλωση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, barbaraa είπε

Είμαι ήδη στην Protergia και λήγει το 6μηνο που είχα. Γύρω στις 350kWh έχω μέση κατανάλωση

Ολιγοήμερη ενεργειακή εξόρμηση σε Ηρωνα για το 50αρικο του econtract και επιστροφή στο σταθερό της  protergia  μέσω σύστασης,εάν βαριέσαι μα αςχοληθεις με κυμαινομενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...