Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, barbaraa είπε

Είμαι ήδη στην Protergia και λήγει το 6μηνο που είχα. Γύρω στις 350kWh έχω μέση κατανάλωση

Συμφωνω με τον @messinia3, εκτος αν πας ελπε για 40σκλαβενιτη νομιζω με ιδια τιμη με προτεργια, ή ζενιθ το καινουργιο ιδιες τιμες, σε γειτονικο φορουμ εχει επαφη που δινει νομιζω 50ε.

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Ολιγοήμερη ενεργειακή εξόρμηση σε Ηρωνα για το 50αρικο του econtract και επιστροφή στο σταθερό της  protergia  μέσω σύστασης,εάν βαριέσαι μα αςχοληθεις με κυμαινομενα.

φαντάζομαι σε κυμαινόμενο στον Ήρωνα, ε; Και θα είναι εύκολο να φύγω μέσα σε λίγες μέρες; Νόμιζα ότι το 50αρικο θα το έδιναν αν παρέμενα για τουλάχιστον 1-2 μήνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, barbaraa είπε

φαντάζομαι σε κυμαινόμενο στον Ήρωνα, ε; Και θα είναι εύκολο να φύγω μέσα σε λίγες μέρες; Νόμιζα ότι το 50αρικο θα το έδιναν αν παρέμενα για τουλάχιστον 1-2 μήνες

Το 50αρικο του Ηρωνα αποδίδεται στον πρώτο λογαριασμό ανεξαρτήτως διαστήματος παραμονής.Αν δεν έχεις τρελές καταναλώσεις κάτσε κάνα 10ημερο  Αν ο πρώτος σου λογαριαμος είναι και τελικος,όπως στην προκειμένη θα γίνει παράλληλα και εκκαθάριση και δε θα πάρεις τυχόν έκπτωση συνέπειας.(μας είναι αδιαφορο-το θέμα είναι να μην είσαι πλέον πελάτης της protergia ,ώστε να επιστρέψεις εκ νέου με σύσταση)

Και προφανώς μιλάμε για κυμαινόμενο στον Ήρωνα. 

4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Συμφωνω με τον @messinia3, εκτος αν πας ελπε για 40σκλαβενιτη νομιζω με ιδια τιμη με προτεργια, ή ζενιθ το καινουργιο ιδιες τιμες, σε γειτονικο φορουμ εχει επαφη που δινει νομιζω 50ε.

Elpe 50 δωροεπιταγή  Σκλαβενίτη, ζενιθ τα 50 αποδίδονται μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, barbaraa είπε

το 50αρικο δεν εχει οριο, θα πιστωθει στον πρωτο λογαριασμο, αν εισαι σε κυμαινομενο οποτε θελεις φευγεις, δεν εχει ρητρα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

το 50αρικο δεν εχει οριο, θα πιστωθει στον πρωτο λογαριασμο, αν εισαι σε κυμαινομενο οποτε θελεις φευγεις, δεν εχει ρητρα.

@Seldon40 @messinia3 σας ευχαριστώ πολύ!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ηδη κανει αιτηση προς ηρων και εχω αιτηση και προς protergia ετοιμη για υπογραφη
και οι 2 σε κιτρινα
τι γινεται αν τις στειλω και τις 2;;;;
μαλωνουν οι ζενιθ και ηρων προτεργια για το ποιος θα με εχει;;;
πως ακυρωνω οποια δε θελω;

Επεξ/σία από akaloith
  • Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akaloith είπε

εχω ηδη κανει αιτηση προς ηρων και εχω αιτηση και προς protergia ετοιμη για υπογραφη
και οι 2 σε κιτρινα
τι γινεται αν τις στειλω και τις 2;;;;
μαλωνουν οι ζενιθ και ηρων προτεργια για το ποιος θα με εχει;;;
πως ακυρωνω οποια δε θελω;

Έχεις υπογράψει κάπου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Έχεις υπογράψει κάπου?

heron αλλα σε student που δεν ειμαι οποτε η αιτηση εχει κολλησει μαλλον γι αυτο
"Η αίτηση με κωδικό CNT είναι σε εκκρεμότητα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για ενημέρωση."
και εχω την αιτηση της προτεργια στο mail μου να περιμενει για υπογραφες

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akaloith είπε

heron αλλα σε student που δεν ειμαι οποτε η αιτηση εχει κολλησει μαλλον γι αυτο
"Η αίτηση με κωδικό CNT είναι σε εκκρεμότητα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για ενημέρωση."
και εχω την αιτηση της προτεργια στο mail μου να περιμενει για υπογραφες

Σου έχουν στείλει σύμβαση από Ηρωνα για το συναινω και αποδέχομαι η απλά έχει κολλήσει?

Εάν ισχύει το δεύτερο επί της ουσίας δεν έχεις υπογράψει πουθενά. Διάλεξε ότι θεωρείς καλύτερο, αλλά μην υπογράψεις και τα δύο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μπέρδεμα μετά.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EΠIΛOΓH ΣΟΥ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ PROTERGIA! H AITHΣH ΓIA THN ΠAPOXH ---------- KATAXΩPHΘHKE EΠITYXΩΣ, EΣTAΛH ΣTO ΔIAXEIPIΣTH TOY ΔIKTYOY KAI ΠPOBΛEΠETAI NA ENEPΓOΠOIHΘEI MEXPI TIΣ 14/08/2025.

Για να δούμε πότε θα ενεργοποιηθεί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vassilis211973 είπε

EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EΠIΛOΓH ΣΟΥ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ PROTERGIA! H AITHΣH ΓIA THN ΠAPOXH ---------- KATAXΩPHΘHKE EΠITYXΩΣ, EΣTAΛH ΣTO ΔIAXEIPIΣTH TOY ΔIKTYOY KAI ΠPOBΛEΠETAI NA ENEPΓOΠOIHΘEI MEXPI TIΣ 14/08/2025.

Θεωρητικά το πιθανότερο είναι να συμβεί νωρίτερα.Ακομα κι αν αργήσει να ολοκληρωθεί συστημικα λόγω εποχής, εαν έχουν καταχωρηθεί οι ενδείξεις αυτό θα συμβεί με σημερινή ημερομηνία έναρξης εκπροσωπησης. 

Δημοσ.
1 hour ago, vassilis211973 said:

Απο σήμερα είσαι Protergia. Το πότε θα ολοκληρωθεί η αλλαγή συστημικά δεν έχει σημασία... η αλλαγή θα πιάσει με σημερινή ημερομηνία. Κι αύριο το πρωί λογικά θα σκάσει τηλέφωνο από τον προηγούμενο πάροχο για να σε κρατήσει με νέο συμβόλαιο... θα σου πούνε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η αλλαγή και σαχλαμάρες διάφορες.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Σου έχουν στείλει σύμβαση από Ηρωνα για το συναινω και αποδέχομαι η απλά έχει κολλήσει?

Εάν ισχύει το δεύτερο επί της ουσίας δεν έχεις υπογράψει πουθενά. Διάλεξε ότι θεωρείς καλύτερο, αλλά μην υπογράψεις και τα δύο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μπέρδεμα μετά.

ναι εγινε αποδοχη αλλα μετα κολλησε γιατι δεν ειμαι student (υποθετω) και λενε θαααα με παρουν τηλ
προχωρησα και τη προτεργια και ΟΟΟΟΟταν με παρουν απο τον ηρων θα τους πω ευχαριστω δε θελω

ετσι κ αλλιως τον ηρων τον ηθελα για 2-3 μηνες γιατι η kwh τους ειναι ακριβη να τρωγα το 50+20

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, akaloith είπε

ναι εγινε αποδοχη αλλα μετα κολλησε γιατι δεν ειμαι student (υποθετω) και λενε θαααα με παρουν τηλ
προχωρησα και τη προτεργια και ΟΟΟΟΟταν με παρουν απο τον ηρων θα τους πω ευχαριστω δε θελω

ετσι κ αλλιως τον ηρων τον ηθελα για 2-3 μηνες γιατι η kwh τους ειναι ακριβη να τρωγα το 50+20

Εγώ πάντως , όταν προσπάθησα να κάνω student για μεταπτυχιακό φοιτητή σε άλλη πόλη , την άλλη μέρα με πήραν τηλέφωνο ότι δεν δικαιούται και αλλάξαμε πρόγραμμα .

Κι εγώ για τον ίδιο λόγο τον ήθελα .

Επεξ/σία από alekout

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...