Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, messinia3 said:

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

Ένα ενδιαφέρον link για όσους θέλουν να παρακολουθούν την πορεία της αίτησής τους σε protergia

Τραβάνε πληροφορίες από το ΥΔΕ και από παλιό ιστορικό της Protergia.

Εμένα στο 130 που ήταν προτεργια βγάζει ότι η παροχή δεν εκπροσωπείται από τη προτεργια. 

Στο 140 βγάζει άκυρο.

Στο 150 λέει ότι η αίτηση εγκρίθηκε από το διαχειριστή δικτύου. Εγώ τώρα είναι στον ΗΡΩΝ 15 και η προτεργια στην αίτηση έγραψε 150.

Αλλά όταν ενεργοποιηθεί η παροχή θα είναι 16 όχι 15.

Ελπίζω να μη νομίζουνε ότι η παροχή ενεργοποιήθηκε και να μη στείλουν καθόλου το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Όλα τα χουμε δει με αυτούς. Εγώ υπέγραψα προχτές το απόγευμα και ακόμα δεν το έχουν προωθήσει στον ΔΕΔΔΗΕ. Ενω ο Vassilis παραπισω όπου τον είχαν καθυστερήσει καμία βδομάδα να λάβει τη σύμβαση, μόλις υπέγραψε πήγε το αίτημα ΔΕΔΔΗΕ αμέσως. 

Δε ξέρω τι γίνεται εκεί πέρα... 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 2
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εμένα στο 130 που ήταν προτεργια βγάζει ότι η παροχή δεν εκπροσωπείται από τη προτεργια. 

Στο 140 βγάζει άκυρο.

Στο 150 λέει ότι η αίτηση εγκρίθηκε από το διαχειριστή δικτύου. Εγώ τώρα είναι στον ΗΡΩΝ 15 και η προτεργια στην αίτηση έγραψε 150.

Ελπίζω να μη νομίζουνε ότι η παροχή ενεργοποιήθηκε και να μη στείλουν καθόλου το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Όλα τα χουμε δει με αυτούς. Εγώ υπέγραψα προχτές το απόγευμα και ακόμα δεν το έχουν προωθήσει στον ΔΕΔΔΗΕ. Ενω ο Vassilis παραλαισω όπου τον είχαν καθυστερήσει καμία βδομάδα να λάβει τη σύμβαση, μόλις υπέγραψε πήγε το αίτημα ΔΕΔΔΗΕ αμέσως. 

Εγώ πάντως είχα υπογραφή σύνδεσης στις 06/08,επιτόπια ΔΕΔΔΗΕ 07/08 και συστημική ολοκλήρωση της αλλαγής στις 08/08....fast track διαδικασίες 😂

Δημοσ.
1 hour ago, ^_NikitaS_^ said:

Αν δε θέλεις τον κράχτη πας στο σταθερό. Προσωπικά πήγα protergia μετά από σταθερό δεη. Έχω κόψει τον τουρισμό ή κάθε μήνα να ψάχνω ποιο πρόγραμμα με συμφέρει. Εσύ κρίνεις και πράττεις. Πάντως η διαφορά του 0,091 με το 0,099 του σταθερού είναι για γέλια ώστε να ασχοληθείς με το ανοιχτό. 

1 hour ago, Seldon40 said:

περισσοτερο απο την διαφορα τιμης, ειναι η διαφορα παγιου 5-9,90. οπως και αν θες δεσμευση ή οχι, με την προυποθεση να θελεις να ασχοληθεις παντα, αλλιως αν ειναι να ξεχαστεις προτιμας το σταθερο.

Και εγώ σε αυτά τα δύο ήμουν. Η διαφορά είναι "σημαντική" είναι στο πάγιο. Πιστεύω θα πάω στο μπλε να ησυχάσω και για τον χειμώνα γιατί θα με μένω σε σπίτι με ρεύμα ως μέσο θέρμανσης (και τζάκι) οπότε θέλω κάτι με μικρή kwh και σιγουριά να βγει ο χειμώνας. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Και εγώ σε αυτά τα δύο ήμουν. Η διαφορά είναι "σημαντική" είναι στο πάγιο. Πιστεύω θα πάω στο μπλε να ησυχάσω και για τον χειμώνα γιατί θα με μένω σε σπίτι με ρεύμα ως μέσο θέρμανσης (και τζάκι) οπότε θέλω κάτι με μικρή kwh και σιγουριά να βγει ο χειμώνας. 

Τοτε κλεισε το secure12m με 9,90 και 0,099/kw, φανταζομαι θα εχουν ερθει καμια 10αρια συστασεις οποτε θα παρεις και το 10x5μηνες.

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Στο 140 βγάζει άκυρο.

Ελπίζω να μη νομίζουνε ότι η παροχή ενεργοποιήθηκε και να μη στείλουν καθόλου το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Όλα τα χουμε δει με αυτούς. Εγώ υπέγραψα προχτές το απόγευμα και ακόμα δεν το έχουν προωθήσει στον ΔΕΔΔΗΕ. Ενω ο Vassilis παραπισω όπου τον είχαν καθυστερήσει καμία βδομάδα να λάβει τη σύμβαση, μόλις υπέγραψε πήγε το αίτημα ΔΕΔΔΗΕ αμέσως. 

Εμένα λέει τώρα ότι ενεργοποιήθηκαν και οι 2....καλά σε μια μέρα;

Δημοσ.
9 minutes ago, vassilis211973 said:

Εμένα λέει τώρα ότι ενεργοποιήθηκαν και οι 2....καλά σε μια μέρα;

Είπαμε... η αλλαγή παρόχου γίνεται άμεσα μόλις ο πάροχος καταχωρήσει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Με την ένδειξη που είχαμε δώσει εμείς. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alekout είπε

Σε παρόμοια περίπτωση , δεν συμφέρει να μείνεις κανα μήνα , να φας το 50άρι και μετά με σύσταση να γυρίσεις ; Το συνολικό όφελος δεν είναι 150€ ( αν έχεις κι άλλη παροχή για να κάνεις τη σύσταση ) ;

Ναι, ισχύει αυτό.

Πάντως το πιστωτικό που θα μείνει στον Ήρων δεν χάνεται.

Δημοσ.
4 hours ago, messinia3 said:

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

Ένα ενδιαφέρον link για όσους θέλουν να παρακολουθούν την πορεία της αίτησής τους σε protergia

Πήρα πριν τηλ τη Protergia να ζητήσω επίσπευση και μου λένε "την έχουμε στείλει ήδη την αίτηση".  Τώρα ήρθε και το SMS.

Tελικά σωστά δουλεύει αυτό το μαραφέτι. 👍 Εμφανίζει τη πορεία της αίτησης βάσει του αρ. παροχής που έχουν γράψει στη σύμβαση.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πήρα πριν τηλ τη Protergia να ζητήσω επίσπευση και μου λένε "την έχουμε στείλει ήδη την αίτηση".  Τώρα ήρθε και το SMS.

Tελικά σωστά δουλεύει αυτό το μαραφέτι. 👍 Εμφανίζει τη πορεία της αίτησης βάσει του αρ. παροχής που έχουν γράψει στη σύμβαση.

Ναι ισχύει...το τσέκαρα και σε άλλη παροχή.Ειδες σφαίρα πάνε οι αιτήσεις σε protergia πάλι.Γυρισαν οι εργατικοί πρώην αδειούχοι μάλλον. 😂

• Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα..

Εχω δύο παροχές (σε διαφορετικο ονομα) στο Power Home Smart Night -40% που ληγουν στις 26/08/2025
Θα πρέπει επιλεξω μεχρι την επόμενη εβδομαδα σε ποιον παροχο -  πρόγραμμα  θα παω 

Η πρώτη (κυρια κατοικία) εχει αυξημενη κατανάλωση λογω θέρμανσης με κλιματιστικά 
Η Δευτερη (σπιτι στο χωριό) δεν εχει μεγάλη κατανάλωση  (χρηση θερμανσης -ψυξης τις ημερες των διακοπών)
Παραθέτω και τις καταναλώσεις του προηγουμενου ετους
image.png.6f368ceaf5c3ac77a2f7cc00c3c8cade.pngimage.png.08bdcca6d245bd5f3d8a960ef5ceef4b.png
Τι προτεινετε?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, antykaps είπε

Καλησπέρα..

Εχω δύο παροχές (σε διαφορετικο ονομα) στο Power Home Smart Night -40% που ληγουν στις 26/08/2025
Θα πρέπει επιλεξω μεχρι την επόμενη εβδομαδα σε ποιον παροχο -  πρόγραμμα  θα παω 

Η πρώτη (κυρια κατοικία) εχει αυξημενη κατανάλωση λογω θέρμανσης με κλιματιστικά 
Η Δευτερη (σπιτι στο χωριό) δεν εχει μεγάλη κατανάλωση  (χρηση θερμανσης -ψυξης τις ημερες των διακοπών)
Παραθέτω και τις καταναλώσεις του προηγουμενου ετους
image.png.6f368ceaf5c3ac77a2f7cc00c3c8cade.pngimage.png.08bdcca6d245bd5f3d8a960ef5ceef4b.png
Τι προτεινετε?

Ευχαριστώ

Στην κύρια θα πήγαινα μάλλον προς σταθερό πρόγραμμα.Στο χωριό θα πήγαινα σε κυμαινόμενο με μηδενικό πάγιο και θα το γύρναγα για την περίοδο που παρατηρείται κατανάλωση στο σπίτι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vidrinio είπε

Μέ πήραν τηλ σήμερα από Protergia για νέο συμβόλαιο μετά από όσο καιρό το στέλνουν στο email για υπογραφή;

Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός?

Αφορά ανανέωση η νέα σύμβαση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...