Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..

Ευχαριστώ για την απάντηση σου..

8 ώρες πριν, messinia3 είπε

το γύρναγα για την περίοδο που παρατηρείται κατανάλωση στο σπίτι. 

Τι ενοεις... δεν κατάλαβα

8 ώρες πριν, messinia3 είπε

Στην κύρια θα πήγαινα μάλλον προς σταθερό πρόγραμμα.Στο χωριό θα πήγαινα σε κυμαινόμενο με μηδενικό πάγιο

Έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, antykaps είπε

Έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις

Θα μπορούσες να πας στο μπλε πρωτεργια  value secure 12M 0.099 kwh με 9.9 παγιο με σύσταση και να επωφεληθεις 50 ευρω σε 5 μήνες. Και οταν ενεργοποιηθείς στην πρωτεργια να κάνεις σύσταση στον εαυτο σου και να πάρεις 50 απο την κυρία παροχη σου και 50 σε 5 μήνες και εκεί επιλέγεις κάποιο κίτρινο ή με το μηδενικό πάγιο value lite ή το swift on time deal. Σύνολο δηλ θα επωφεληθεις 150.Το γυρνάς σε περίοδο κατανάλωσης αφορά το εξοχικό που αμα εισαι κίτρινο το πας σε 0 πάγιο 0.163 kwh για Αύγουστο η τιμή εαν δεν κανω λαθος οταν δεν έχεις κατανάλωση και καλοκαιρι πχ το πας στο deal 0.091kwh και 5 παγιο. 

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7tasos7 είπε

Θα μπορούσες να πας στο μπλε πρωτεργια  value secure 12M 0.099 kwh με 9.9 παγιο με σύσταση και να επωφεληθεις 50 ευρω σε 5 μήνες. Και οταν ενεργοποιηθείς στην πρωτεργια να κάνεις σύσταση στον εαυτο σου και να πάρεις 50 απο την κυρία παροχη σου και 50 σε 5 μήνες και εκεί επιλέγεις κάποιο κίτρινο ή με το μηδενικό πάγιο value lite ή το swift on time deal. Σύνολο δηλ θα επωφεληθεις 150.Το γυρνάς σε περίοδο κατανάλωσης αφορά το εξοχικό που αμα εισαι κίτρινο το πας σε 0 πάγιο 0.163 kwh για Αύγουστο η τιμή εαν δεν κανω λαθος οταν δεν έχεις κατανάλωση και καλοκαιρι πχ το πας στο deal 0.091kwh και 5 παγιο. 

πότε πρέπει να κανω αιτηση 
Οι επομενες προγραμματισμένες μετρήσεις ΔΕΔΗΕ είναι 19/08/2025 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, antykaps είπε

πότε πρέπει να κανω αιτηση 
Οι επομενες προγραμματισμένες μετρήσεις ΔΕΔΗΕ είναι 19/08/2025 

Εγω θα έκανα αιτηση 24/25. Να περάσουν αυτοί σίγουρα για να μην καθυστερήσει. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

Ειμαι και εγώ σε παρόμοια περίπτωση... Μπορεί εδώ κάποιος να στείλει κάποια σύσταση για πρωτεργια; υπάρχει κάποιος άλλος τρόπο πχ μέσω τηλ να βρω; επίσης το value secure 12m τι ποινή έχει για σπάσιμο συμβολαίου; ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, smerliao είπε

Ειμαι και εγώ σε παρόμοια περίπτωση... Μπορεί εδώ κάποιος να στείλει κάποια σύσταση για πρωτεργια; υπάρχει κάποιος άλλος τρόπο πχ μέσω τηλ να βρω; επίσης το value secure 12m τι ποινή έχει για σπάσιμο συμβολαίου; ευχαριστώ! 

Μπορείς να δεις εδώ ( από τους όρους του προγράμματος ειναι)

Screenshot_20250809_105506_Firefox.jpg

Επεξ/σία από Gilles27
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, smerliao είπε

Σπάσιμο δεν συμφέρει πολύ προς το τέλος μόνο και για καλή προσφορά που λογικά θα λάβεις και για ανανέωση. Αλλά υποθετικά αυτό. 

Δημοσ.

Συμφορουμιτες καλησπέρα.. λήγει στις 28 το smart night μου..και με γνώμονα ότι πέρασε και ο ΔΕΔΔΗΕ και φαίνεται χθες η μέτρηση σκέφτομαι ένα γρήγορο πέρασμα από ΗΡΩΝ...Θα βρίσκομαι στο σπίτι από 18 και μετά..και δεν θέλω να καθίσω πάρα πολύ λιγότερο από μήνα..γενικα καιω λίγο περι τις 250 το μήνα με air-condition.. Τι προτείνετε?? Κάτι άλλο τουριστικό γρήγορο υπάρχει?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dogtor21 είπε

Συμφορουμιτες καλησπέρα.. λήγει στις 28 το smart night μου..και με γνώμονα ότι πέρασε και ο ΔΕΔΔΗΕ και φαίνεται χθες η μέτρηση σκέφτομαι ένα γρήγορο πέρασμα από ΗΡΩΝ...Θα βρίσκομαι στο σπίτι από 18 και μετά..και δεν θέλω να καθίσω πάρα πολύ λιγότερο από μήνα..γενικα καιω λίγο περι τις 250 το μήνα με air-condition.. Τι προτείνετε?? Κάτι άλλο τουριστικό γρήγορο υπάρχει?

Volton smart... ο πρωτος μηνας δωρεαν στη προμηθεια... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Για fast tract τουριστική διαδρομή econtract Ηρωνας σχεδόν μονόδρομος. 

Όμως ο μήνας που αναφέρεις είναι μεγάλο διάστημα. (Ακριβή τιμή  kwh για Αύγουστο ο Ηρωνας)

Εναλλακτικά volton για το δωρεάν πρώτο μήνα, όπως ήδη αναφέρθηκε. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Α...  που λετε παιδια... μου εκαναν τη τιμη χτες και με πηραν απο το τμημα παπατζηδων της Προτεργιας για να μου πουλησουν τον ζωγραφο - τον Ισπανο, οχι τον Αυστριακο. Με εκεινα και μ αυτα η επιπλεον πληροφορια που δοθηκε ειναι οτι οι επιπλεον ωρες ( μετα την υπερβαση του 5%) θα χρεωνονται με βαση το secure 12m, δλδ 0.099/kwh. Το αναφερω επειδη δεν υπαρχει πουθενα γραμμενο στους ορους. Εξακολουθει και αποτελει cold deal παρ αυτα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

Α...  που λετε παιδια... μου εκαναν τη τιμη χτες και με πηραν απο το τμημα παπατζηδων της Προτεργιας για να μου πουλησουν τον ζωγραφο - τον Ισπανο, οχι τον Αυστριακο. Με εκεινα και μ αυτα η επιπλεον πληροφορια που δοθηκε ειναι οτι οι επιπλεον ωρες ( μετα την υπερβαση του 5%) θα χρεωνονται με βαση το secure 12m, δλδ 0.099/kwh. Το αναφερω επειδη δεν υπαρχει πουθενα γραμμενο στους ορους. Εξακολουθει και αποτελει cold deal παρ αυτα. 

Αυτό στο είπε ο πωλητής η το είδες κάπου να αναγράφεται στους όρους του προγράμματος?

Δημοσ.
2 minutes ago, messinia3 said:

Αυτό στο είπε ο πωλητής η το είδες κάπου να αναγράφεται στους όρους του προγράμματος?

Μπορεί και να ισχύει στη προσκοπική τους τιμή. Αλλά αν ανέβει πολύ η χονδρική θα κάνουν τους κινέζους.

Παρόμοια διαβεβαίωση στη προσκοπική τους τιμή είχαν δώσει πριν το 2021 στους δικαιούχους ΚΟΤ... ότι  δε θα χρεώνεται ρήτρα αναπροσαρμογής στα κυμαινόμενα. Κι όντως όταν ήταν η χονδρική 90-100 που έπρεπε να αρχίσουν να χρεώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής, δε χρέωναν. Όταν πήγε η χονδρική 150+, βάρεσαν στο ψαχνό.

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...