Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Είμαι Ήρων από 20 Ιουνίου και ΑΚΟΜΑ να εκδώσει 1' λογαριασμό.

νωρις ειναι ακομα, μην βιαζεσαι, Σεπτεμβριο να περιμενεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...θέλω να πιστεύω ότι δεν έχεις ξεμείνει σε κάνα κίτρινο φωτιά για το 50αρικο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

για χαμηλες καταναλωσεις Protergia Value Lite ή rotergia Οικιακό Value Swift OnTime;

• ποσο χαμηλες; ενδεικτικα, 80kw Swift, 40kw lite
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στον ΗΡΩΝ πας για ένα λογαριασμό... τελικό και μόνο 😜

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Seldon40 said:
  • ποσο χαμηλες; ενδεικτικα, 80kw Swift, 40kw lite

για ενα ατομο χωρις κλιματιστικα κλπ. Δεν εχω ιδεα τι καταναλωση θα υπαρχει. Αυτη τη στιγμη ειναι ΗΡΩΝ αλλα δεν κατοικειται το σπιτι οποτε δεν υπαρχει ενδεικτική καταναλωση

Επεξ/σία από jimmysss!
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmysss! είπε

για ενα ατομο χωρις κλιματιστικα κλπ. Δεν εχω ιδεα τι καταναλωση θα υπαρχει

οσο και χαμηλη να ειναι, δεν φανταζομαι κατω απο 70kw, δεν ειναι και κλειστο σπιτι, οποτε καλυτερα το swift on time deal. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα. Βλέπω ότι το excel δεν περιλαμβάνει πια σύγκριση για επαγγελματικές παροχές.

Τι προτείνετε στην παρούσα φάση για επαγγελματικό τιμολόγιο Γ22 ? Είμαι εδώ και πάρα πολύ καιρό ELPEDISON Smart for business (ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ) αλλά το τελευταίο 2μηνο οι λογαριασμοί ανέβηκαν πολύ (γίνεται και χρήση κλιματιστικού, βέβαια).

Ενδεικτικά, τους τελευταίους 2 μήνες είχα κατανάλωση περίπου 600 kWh ανά μήνα. Στον τελευταίο λογαριασμό (κατανάλωση 02/07/2025 - 31/07/2025είχα χρέωση  0,15906 €/kWh !!

Και γενικά, υπάρχει κάποιο site που να συγκρίνει αξιόπιστα όλες τις τιμές επαγγελματικών παροχών ? Το energycost.gr δεν ξεχωρίζει δυστυχώς Γ21 και Γ22 στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από iparou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/
Η αίτησή σας εγκρίθηκε από τον Διαχειριστή του Δικτύου

δε τους αρεσαν οι ενδειξεις 2/8 και μετα απο δικη μου αποδοχη (μεσω viber) πηραν τις ενδειξεις δεδδηε 7/8, δε πολυκαταλαβα γιατι δε τις πηραν αυτοματα αφου ηταν πιο προσφατες
τι ακολουθει;

οσο για το protergia smart meter
απ οτι καταλαβα υπαρχουν διαθεσιμοι απο ακυρωσεις ΑΛΛΑ θελει 2,5 θεσεις στο πινακα ελευθερες οποτε πολλοι τρωνε ακυρο
εγω ετσι κ αλλιως τρωω ακυρο λογο παλιου πινακα

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
2 hours ago, vassilis211973 said:

Παίρνουν από ζενίθ και δεν το σηκώνω.Ας με σκεφτόσασταν πιο νωρίς.Τώρα φιλούρες.

Ο ΗΡΩΝ βάζει bot να καλεί. Άμα δε το σηκώσεις ή άμα το κλείσεις... ξαναπαίρνουν. Άμα το σηκώσεις, σε βάζουν σε αναμονή για να μιλήσεις σε εκπρόσωπο! Άμα το κλείσεις όσο είσαι στην αναμονή, ξαναπαίρνουν. Άμα το έχεις κλειστό, μπορεί όταν το ανοίξεις να βρεις καμιά 200ριά κλήσεις. 😄 

• Haha 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ο ΗΡΩΝ βάζει bot να καλεί. Άμα δε το σηκώσεις ή άμα το κλείσεις... ξαναπαίρνουν. Άμα το σηκώσεις, σε βάζουν σε αναμονή για να μιλήσεις σε εκπρόσωπο! Άμα το κλείσεις όσο είσαι στην αναμονή, ξαναπαίρνουν. Άμα το έχεις κλειστό, μπορεί όταν το ανοίξεις να βρεις καμιά 200ριά κλήσεις. 😄 

Καλή φάση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...