Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thanos678 είπε

στην εγγυηση εγραφε το ποσο της εγγυησης του προηγουμενου παροχου 60€ και οχι 0.

Εμένα  στο συμβόλαιο που υπεγραψα, εγγύηση έγραφε 0€.

Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός πριν λίγες ημέρες χωρίς εγγύηση.

Δεν παίρνεις και γραπτώς την απάντηση τούς για παν ενδεχόμενο;

• Thanks 1
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, thanos678 said:

Οταν εκανα αιτηση στη protergia τους ειπα οτι θελω να βαλω παγια εντολη. Μου εστειλαν τη συμβαση αλλα στην εγγυηση εγραφε το ποσο της εγγυησης του προηγουμενου παροχου 60€ και οχι 0. Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι γραφουν 60€ αλλα δε θα με χρεωσουν επειδη εχω δηλωσει παγια.

Ισχυει αυτο ή θα μου τα χρεωσουν αυτα τα 60€ ?

ενεργοποιείς τη πάγια μόλις εκδοθεί ο 1ος λογαριασμός. η πάγια όμως εκτελείται από τον 2ο λογαριασμό και μετά. ο 1ος πληρώνεται με μετρητά / κάρτα. 

Στον 1ο λογαριασμό δεν υπάρχει εγγύηση. Στον 2ο δεν υπάρχει εγγύηση αν έχεις ήδη ενεργοποιήσει τη πάγια. 

Αν πληρώσεις εκπροθεσμα ένα λογαριασμό ή αν δεν αφήσεις λεφτά στη τράπεζα για να εκτελεστεί η πάγια, θα χρεωθείς στον επόμενο την έκπτωση συνέπειας που σου έχουν προκαταβάλει συν την εγγύηση.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Στη συμβαση το ''Παγια εντολη εξοφλησης μεσω τραπεζικου λογαριασμου'' ειναι τικαρισμενο. Οποτε μολις εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος τον πληρωνω εμπροθεσμα, κανω παγια με το RF και ειμαι οκ.

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Στη συμβαση το ''Παγια εντολη εξοφλησης μεσω τραπεζικου λογαριασμου'' ειναι τικαρισμενο. Οποτε μολις εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος τον πληρωνω εμπροθεσμα, κανω παγια με το RF και ειμαι οκ.

Eισαι οκ τοτε. οπως ακριβως το λες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια συσταση για protergia αν ειναι ευκολο. 

edit Ελαβα αρκετες ευχαριστω ολους

Επεξ/σία από renetto
Δημοσ.

Σε συγγενη μου (προτεργια) ηρθε ο προηγουμενος λογαριασμος με 100kw και ο τωρινος 840Kw

Συνηθως εχει 300-350

Υποτιθεται περναει καθε μηνα ο ΔΕΔΗΕ 

Τι εχει συμβει ?

Αυτο που νομιζω ειναι οτι κανανε λαθος τον προηγουμενο μηνα και τα βαλανε ολα τωρα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Σε συγγενη μου (προτεργια) ηρθε ο προηγουμενος λογαριασμος με 100kw και ο τωρινος 840Kw

Συνηθως εχει 300-350

Υποτιθεται περναει καθε μηνα ο ΔΕΔΗΕ 

Τι εχει συμβει ?

Αυτο που νομιζω ειναι οτι κανανε λαθος τον προηγουμενο μηνα και τα βαλανε ολα τωρα

Αρχικά κοιτάς τις καταναλώσεις του και τα διαστήματα καταναλωσης. Μετά εάν δεν καταλάβεις τι έχει συμβεί ανέβασε λογαριασμό χωρίς προσωπικά στοιχεία. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αρχικά κοιτάς τις καταναλώσεις του και τα διαστήματα καταναλωσης. Μετά εάν δεν καταλάβεις τι έχει συμβεί ανέβασε λογαριασμό χωρίς προσωπικά στοιχεία. 

image.png.9c8bae280a50773f11f1dd7d737a5944.png

image.png.4d841a3dcc145ef3dd69f2e4c22f4dc7.png

δεν ειναι λογικο να εκαψε τον ενα μηνα 100 και τον αλλο 836

Δημοσ.
1 minute ago, adi32 said:

Να μη μετρησαν το προηγούμενο μηνα?

Just now, sndev said:

Να μη μετρησαν το προηγούμενο μηνα?

Ας πάει στο ρολοι να δει τι γραφει αν είναι κοντα οι kwh τις έκαψε. Είτε τώρα είτε πριν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά είναι μεγάλη.Αν είναι βέβαιος ότι δε γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση αρχικά έλεγξε μέσω app του ΔΕΔΔΗΕ ότι οι μετρήσεις είναι αυτές που αναγράφονται και έπειτα ας ζητήσει έλεγχο του μετρητή του.

Υγ.Εννοειται ότι τσεκάρει πρώτα το μετρητή μήπως απλά ο εργολάβος καταμετρητης που πήγε έκανε λάθος κάνα ψηφίο στην ένδειξη που έδωσε και περαστηκε στο ΔΕΔΔΗΕ.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

το πιο πιθανο να κανανε λαθος 

Τις μετρησεις ΔΕΔΗΕ τις βλεπεις και στο pc ή μονο στο κινητο?

Εγώ το έχω στο κινητό....μπορεί να ρωτήσει και τηλεφωνικά στο ΔΕΔΔΗΕ πάντως.

Το θέμα είναι ότι εάν οι μετρήσεις τώρα είναι σωστές,μήπως είχε γίνει λάθος στην καταμετρηση Ιουνίου?(του είχαν βάλει λιγότερες από τις πραγματικές)

Δηλαδή αντί για 100 kwh εκεί είχε π.χ. 400 kwh?Γιατί εάν τώρα η κατανάλωση είναι σωστή δύσκολα θα ασχοληθούν για διόρθωση από το ΔΕΔΔΗΕ πλέον. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα είμαι στο Γ1/Γ1Ν της ΔΕΗ και κοιτάω τα σταθερά της NRG (fixed on time και fixed on time advanced promo) αξίζει η αλλαγή; Η κατανάλωση το 4μηνο περίπου στις 1000-1100 Kwh.

Επεξ/σία από kaykis27
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kaykis27 είπε

Καλησπέρα είμαι στο Γ1/Γ1Ν της ΔΕΗ και κοιτάω τα σταθερά της NRG (fixed on time και fixed on time advanced promo) αξίζει η αλλαγή; Η κατανάλωση το 4μηνο περίπου στις 1000-1100 Kwh.

Καλησπέρα έχε υπόψη σου ότι η nrg αποδίδει την έκπτωση συνέπειας στον επόμενο λογαριασμό. 

Edit: δεδομένου ότι οι καταναλώσεις σου δεν είναι υψηλές μήπως να δεις και κλειδωμένο κυμαινόμενο?

Αρκεί να έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς 10 λεπτακια κάθε αρχή του μήνα. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kaykis27 είπε

Δες και προτεργια (9.90 κ 0,099), ζενιθ (9,90 κ 0.099), ελπεντισον ultra (9.90 κ 0,098). Γτ ειδικα nrg;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...