Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lazarnik είπε

Μόνος σου την έκανες; 

Τι εννοείς?

Είμαι στο ζενίθ smart night.

ΚΑΠΟΙΟΙ λένε ότι όσοι έκαναν καταγγελία για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού, τούς κράτησαν στο ίδιο πρόγραμμα με την έκπτωση του 40%.

Μπορώ να κάνω καταγγελία?

Στην ραε?

Και τι περίπου αναφέρω?

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς?

Είμαι στο ζενίθ smart night.

ΚΑΠΟΙΟΙ λένε ότι όσοι έκαναν καταγγελία για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού, τούς κράτησαν στο ίδιο πρόγραμμα με την έκπτωση του 40%.

Μπορώ να κάνω καταγγελία?

Στην ραε?

Και τι περίπου αναφέρω?

Ισχύει. Έγινε καταγγελία από ορισμένους λόγω αλλαγής συντελεστή Χ από ζενίθ και τους προταθηκε μέσω myrae ανανέωση του smart night με τους ίδιους όρους. 

Υγ.Οσοι έχετε παραμείνει ακόμα στο πρόγραμμα και θέλετε να ανανεώσετε για ένα ακόμα έτος... βιαστειτε και ψαχτειτε. 😉

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ισχύει. Έγινε καταγγελία από ορισμένους λόγω αλλαγής συντελεστή Χ από ζενίθ και τους προταθηκε μέσω myrae ανανέωση του smart night με τους ίδιους όρους. 

Λές να προλαβαίνω?

Το δικό μου λήγει 04 Σεπτεμβρίου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Λές να προλαβαίνω?

Όσοι δεν έχουν αποχωρήσει ήδη προφανώς και προλαβαίνουν.Απο τη  στιγμή που προσφέρει ανανέωση με τους ίδιους όρους είναι υποχρεωμένη να το κάνει σε όλους. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Λές να προλαβαίνω?

Προλαβαίνεις πήγαινε στο δίπλα φρμ κάνε copypaste το αίτημα στην ραε  θα βρεις εκεί πληροφορίες 

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Προλαβαίνεις πήγαινε στο δίπλα φρμ κάνε copypaste το αίτημα στην ραε  θα βρεις εκεί πληροφορίες 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Καλημέρα.. και Χρόνια Πολλά..!!!

Δώστε περισσότερες πληροφορίες...  μηπως και μεινουμε στο ιδιο προγραμμα
ΥΓ. Ποιο ειναι το διπλανο forum  (αν επιτρεπετε)
Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, antykaps είπε

Καλημέρα.. και Χρόνια Πολλά..!!!

Δώστε περισσότερες πληροφορίες...  μηπως και μεινουμε στο ιδιο προγραμμα
ΥΓ. Ποιο ειναι το διπλανο forum  (αν επιτρεπετε)
Ευχαριστώ

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ.

Εχω μια καινουργια παροχη σε μονοκατοικια που εφαγα μια πιστολια απο κιτρινο τιμολογιο της ΔΕΗ. 1000kwh σε ενα μηνα και δεν προβλεπεται πολυ διαφορετικα η κατασταση στην συνεχεια.
Προτεινετε το μπλε της Protergia ? Νομιζω οτι ειναι το φθηνοτερο για τετοιες καταναλωσεις, και παρολο το 10€ πάγιο, συμφερει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Προτεινετε το μπλε της Protergia ? Νομιζω οτι ειναι το φθηνοτερο για τετοιες καταναλωσεις, και παρολο το 10€ πάγιο, συμφερει.

Για τις καταναλώσεις σου, ναι το μπλε της Protergia είναι καλύτερο και δεν ασχολείσαι για 12 μήνες. Σε κίτρινο όμως η επιλογή του Deal της  Protergia (5 ευρώ πάγιο και 9λεπτα/KWh) θα ήταν χρυσή επιλογή αν είχες τη δυνατότητα να ασχολείσαι 5-10 λεπτά κάθε τέλος του μήνα για την ενημέρωσή σου της τιμής του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1J4t είπε

Για τις καταναλώσεις σου, ναι το μπλε της Protergia είναι καλύτερο και δεν ασχολείσαι για 12 μήνες. Σε κίτρινο όμως η επιλογή του Deal της  Protergia (5 ευρώ πάγιο και 9λεπτα/KWh) θα ήταν χρυσή επιλογή αν είχες τη δυνατότητα να ασχολείσαι 5-10 λεπτά κάθε τέλος του μήνα για την ενημέρωσή σου της τιμής του.

και τι θα γινει αν ενημερωθω? για να αλλαξω παροχο ?

1 ώρα πριν, 1J4t είπε

Σε κίτρινο όμως η επιλογή του Deal της  Protergia (5 ευρώ πάγιο και 9λεπτα/KWh)

δηλαδη η protergia πουλαει 9λεπτα + φπα αυτο που πουλαει η ΔΕΗ 16 και μετα 21 λεπτα + ΦΠΑ ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε

και τι θα γινει αν ενημερωθω? για να αλλαξω παροχο ?

Την συγκεκριμένη τιμή η Protergia την είχε κρατήσει αν και σε κίτρινο, 6 μήνες σταθερή. Μετά τους 6 μήνες άλλαξε το όνομα του προγράμματος (φυσικά πάλι κίτρινο) με την ίδια τιμή. Κι εγώ ήμουν στο προηγούμενο όπως και πολλοί άλλοι. Μόλις είδαμε το νέο όνομα με την ίδια τιμή, με ένα τηλέφωνο μόνο αλλάζεις εσωτερικά στο νέο πρόγραμμα. Αν αλλάξει τόσο δραματικά η τιμή και δεν υπάρχει κάτι καλό στην Protergia, τότε θα πάμε σε κάποιο άλλο ανταγωνιστικό που θα υπάρχει την αντίστοιχη περίοδο. Άλλωστε κίτρινο είναι το πρόγραμμα, αλλάζουμε χωρίς να έχουμε να πληρώσουμε κάποια ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

19 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

δηλαδη η protergia πουλαει 9λεπτα + φπα αυτο που πουλαει η ΔΕΗ 16 και μετα 21 λεπτα + ΦΠΑ ?

Ακριβώς. Κι εγώ είχα πάθει σοκ όταν το κατάλαβα. Και σου μιλώ ως πυλώνας παλιά της ΔΕΗ τα άπειρα χρόνια σταθερά στο ορθόδοξο πράσινο της ΔΕΗ, που δεν ήθελα να ακούσω για εναλλακτικό πάροχο.

2 ώρες πριν, Vstromrider είπε

1000kwh σε ενα μηνα

Με αυτή την κατανάλωση θα χαμογελάς κάθε φορά που θα βλέπεις τον λογαριασμό ρεύματος με αλλαγή σε νέο πάροχο, σε σχέση με τον λογαριασμό της ΔΕΗ που παίρνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...