Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπαίνω στο myrae και ενώ βάζω σωστά τον αριθμό παροχής, επιμένει ότι είναι λάθος.

Τι μπορεί να φταίει?

Και εμένα ετσι έγραφε οταν το έβαλα αλλα προχωράει η αίτηση οταν το συμπληρώσεις. Δοκίμασε και με νουμερα οχι copy paste 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Και εμένα ετσι έγραφε οταν το έβαλα αλλα προχωράει η αίτηση οταν το συμπληρώσεις. Δοκίμασε και με νουμερα οχι copy paste 

Ότι σου έγραψε ο φίλος.Μην το κάνεις copy oaste,γράψε τον αριθμό της παροχής σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7tasos7 είπε

Το έκανα αλλά δυστυχώς δεν προχωράει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Μπαίνω στο myrae και ενώ βάζω σωστά τον αριθμό παροχής, επιμένει ότι είναι λάθος.

Τι μπορεί να φταίει?

Μήπως βάζεις περισσότερα νούμερα από ότι πρέπει? Το λέω, γιατί μερικές εταιρείες προσθέτουν καμιά φορά κι ένα μηδενικό στο τέλος της παροχής. Επίσης μπορείς να το τσεκάρεις αν είναι σωστό κι εδώ.

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.. ! Χρόνια πολλά σε όλους να μας προστατεύει η Παναγιά! Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την καταγγελία στην ραευ για το πρόγραμμα που έχω τώρα smart night zenith το οποίο μου λήγει τέλη του μήνα και είδα ότι προτείνετε ανανέωση με  την ίδια προσφορά του 40%. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Καλημέρα παιδιά.. ! Χρόνια πολλά σε

45 λεπτά πριν, theo156 είπε

Καλημέρα, μπορώ να έχω κι εγώ ένα pm για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για ζενιθ;

όλους να μας προστατεύει η Παναγιά! Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την καταγγελία στην ραευ για το πρόγραμμα που έχω τώρα smart night zenith το οποίο μου λήγει τέλη του μήνα και είδα ότι προτείνετε ανανέωση με  την ίδια προσφορά του 40%. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς;

Κάνεις καταγγελία μέσω rae για παράνομη αύξηση του συντελεστή χ απο τον Μάιο έως και τώρα. Τελευταία απαντάνε σχετικά άμεσα και μέσα στις προτάσεις που κάνουν ειναι η ανανέωση με την έκπτωση 40% και αυξάνουν τον συντελεστή χ. Αυτά έχω καταλάβει και στο γραψα όσο συνοπτικά μπορούσα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Κάνεις καταγγελία μέσω rae για παράνομη αύξηση του συντελεστή χ απο τον Μάιο έως και τώρα. Τελευταία απαντάνε σχετικά άμεσα και μέσα στις προτάσεις που κάνουν ειναι η ανανέωση με την έκπτωση 40% και αυξάνουν τον συντελεστή χ. Αυτά έχω καταλάβει και στο γραψα όσο συνοπτικά μπορούσα

Το έχεις κάνει και έγινε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Το έχεις κάνει και έγινε;

Εγώ το έκανα προχθές και αναμένω. Άλλοι το έχουν κάνει είδη και μια μέρα πριν λήξη η σύμβαση τους έρχεται προς υπογραφή η νεα σύμβαση. Θα ενημερώσω οταν λάβω και εγω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Καλημέρα παιδιά.. ! Χρόνια πολλά σε όλους να μας προστατεύει η Παναγιά! Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την καταγγελία στην ραευ για το πρόγραμμα που έχω τώρα smart night zenith το οποίο μου λήγει τέλη του μήνα και είδα ότι προτείνετε ανανέωση με  την ίδια προσφορά του 40%. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς;

Πως ακριβως ειδες οτι προτεινεται η ιδια προσφορά? Και εγω αυτο εχω αλλα δεν με εχουν παρει τηλεφωνο να μου κανιυν προταση ακομα. Σε πηραν εσενα απο την ζενιθ και σου ειπαν να συνεχισεις στο ιδιο?? 

Επεξ/σία από lele322

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...