Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Πιστευω εκανες πολυ καλη επιλογη, τι δωρο εδωσαν;

Ναι, έκανα την αλλαγή πάνω που άλλαξαν οι χρεώσεις. 

Μου έδωσαν €70 στον πρώτο λογαριασμό, μέχρι εξάντλησης του ποσού. Καθόλου άσχημο για κίτρινο τιμολόγιο.

Αλλιώς θα είχα εκ νέου τα €50 από το Bring a Friend.

Επεξ/σία από Geoponer
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, k0stas1 said:

Καλησπέρα, Ισχύουν και για τον Αύγουστο τα 50€ δώρο με σύσταση στο Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal; Αν ναι, θα ήθελα να μου στείλει κάποιος μια σύσταση, ευχαριστώ! 

Έλαβα σύσταση. Ευχαριστώ πολύ.

Και εδώ εάν έχει κανείς καμιά σύσταση!

Υγ: νταξ μόλις ελαβα σύσταση. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από CptBill
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάλι δε πρόλαβα να στείλω! Μια όταν πάω για βουτιά, μια όταν παίρνω την μεσημεριανή σιέστα μετά τα τσίπουρα, ε τι θα γίνει; 

Μήπως ο επόμενος που θα ζητήσει σύσταση να μου στείλει να πάρω την 1η μου ρε παιδιά;;; 

😄😄😄😄😄

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hountalass είπε

Πάλι δε πρόλαβα να στείλω! Μια όταν πάω για βουτιά, μια όταν παίρνω την μεσημεριανή σιέστα μετά τα τσίπουρα, ε τι θα γίνει; 

Μήπως ο επόμενος που θα ζητήσει σύσταση να μου στείλει να πάρω την 1η μου ρε παιδιά;;; 

😄😄😄😄😄

Η ζήτηση έχει πέσει, 1-2 συστάσεις τη μέρα ενώ όσοι είμαστε προτέργια πρέπει να μαστε πάνω από 200 άτομα στο φορουμ. Και μιλάμε για 50Ε δώρο χωρίς να ιδρώσεις καθόλου! Δεν είναι περίεργο που κάποιοι...έχουν στήσει καρτέρι! Βάλε 200Χ10=2000 συστάσεις για δώσιμο. Και συνεχώς μπαίνουν νέοι πελάτες. Δεν παίζει ποτέ να δοθούν εκτός αν ανέβει κατακόρυφα η ζήτηση!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 1comment είπε

Η ζήτηση έχει πέσει, 1-2 συστάσεις τη μέρα ενώ όσοι είμαστε προτέργια πρέπει να μαστε πάνω από 200 άτομα στο φορουμ. Και μιλάμε για 50Ε δώρο χωρίς να ιδρώσεις καθόλου! Δεν είναι περίεργο που κάποιοι...έχουν στήσει καρτέρι! Βάλε 200Χ10=2000 συστάσεις για δώσιμο. Και συνεχώς μπαίνουν νέοι πελάτες. Δεν παίζει ποτέ να δοθούν εκτός αν ανέβει κατακόρυφα η ζήτηση!

Προφανώς...κι επειδή πλέον αρκετοί παραμονεύουν απλά για να προλάβουν να στείλουν πρώτοι σύσταση, προσωπικά λαμβάνω σοβαρά υπόψη τη συμμετοχή και τη συνεισφορά του κάθε μέλους στο νήμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα "παρθένα" θα μείνω. 

Προφανώς κάνω πλάκα, αλλά βοήθεια είναι και το νήμα μόνο του με τις επιλογές και τις προτάσεις απο τα παιδιά εδώ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάντηση από τη ΡΑΕ στο 90ο λεπτό μάγκες μου με το γνωστό μνμ με τις 3 επιλογες... απαντάμε για πιο Γρηγόρη διεκπαιρεωση με το πράσινο ή με το κόκκινο κουμπάκι και νέο αίτημα ?!

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
11 minutes ago, mdkamael said:

Απάντηση από τη ΡΑΕ στο 90ο λεπτό μάγκες μου με το γνωστό μνμ με τις 3 επιλογες... απαντάμε για πιο Γρηγόρη διεκπαιρεωση με το πράσινο ή με το κόκκινο κουμπάκι και νέο αίτημα ?!

αυτο αφορα μονο εσας που ησασταν πριν στη ζενιθ ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmysss! είπε

αυτο αφορα μονο εσας που ησασταν πριν στη ζενιθ ;

...που ήμαστε στα on-going συμβολαια , ναι. Αν ησουν κ συ μεχρι προσφατα κανε μια προσπαθεια παρ αυτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάτησα κόκκινο κουμπί και έστειλα νέο μήνυμα με το κείμενο που αναρτήθηκε προηγουμένως. Μου ήρθε email ότι ο πάροχος έχει απαντήσει αλλά στην πλατφόρμα της ρααευ δεν βλέπω νέα απάντηση. Μόνο την αρχική.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreasosfp είπε

Εγώ πάτησα κόκκινο κουμπί και έστειλα νέο μήνυμα με το κείμενο που αναρτήθηκε προηγουμένως. Μου ήρθε email ότι ο πάροχος έχει απαντήσει αλλά στην πλατφόρμα της ρααευ δεν βλέπω νέα απάντηση. Μόνο την αρχική.

κ σε μένα το ίδιο καπάκι με την υποβολή  ... αλλά είναι τα αυτοματοποιημένα μνμτα. Οπότε υπομονή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Απαντάς με κόκκινο και γράφεις το σχόλιο να επικοινωνήσει μαζί σου το τμήμα πωλήσεων για να υπογράψεις τη νέα σύμβαση με τους γνωστούς όρους.

• Like 2
Δημοσ.

Ο Ήρων μου έκανε λάθος στον 1' λογαριασμό την συμφωνημένη ισχύ.

Πήρα τηλέφωνο και θα το διορθώσουν.

Εκδίδουν διορθωτικό η θα το κάνουν όταν βγει ο επόμενος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...