Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Απαντάς με κόκκινο και γράφεις το σχόλιο να επικοινωνήσει μαζί σου το τμήμα πωλήσεων για να υπογράψεις τη νέα σύμβαση με τους γνωστούς όρους.

έστειλα το τυποποιημένο κειμενάκι όπως και στο template που ποσταρες πιο πάνω. θεωρείς ότι χρειάζεται επισήμανση με 2ο σχόλιο ?! 

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mdkamael είπε

έστειλα το τυποποιημένο κειμενάκι όπως και στο template που ποσταρες πιο πάνω. θεωρείς ότι χρειάζεται επισήμανση με 2ο σχόλιο ?! 

Οκ , όχι, απλά περιμένεις την απάντηση που θα σου λέει ότι θα επικοινωνήσει το τμήμα πωλήσεων μαζί σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, favou2000 είπε

Οκ , όχι, απλά περιμένεις την απάντηση που θα σου λέει ότι θα επικοινωνήσει το τμήμα πωλήσεων μαζί σου.

να φανταστώ σηεμρα δεν θα περιμένω πλέον καμία απάντηση μιας και είναι ήδη 4παρα .... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mdkamael είπε

να φανταστώ σηεμρα δεν θα περιμένω πλέον καμία απάντηση μιας και είναι ήδη 4παρα .... 

Έχε το νου σου γενικά ποτέ δεν ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

οπα... τι έγινε ρε παιδιά από εχθές έστειλα μήνυμα στην myrae για το γνωστό θέμα τις ζενιθ και δεν είχα ακόμα απάντηση και εσείς υποβάλετε σήμερα και είχατε και απάντηση....

Δημοσ.

Και εγώ έστειλα σήμερα το πρωί και δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση.

Αν και έχω τους φόβους μου πως θα πάνε την τιμή πολύ υψηλά ώστε να τους βγαίνει οκ και με το 40% για έξτρα έναν χρόνο, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δέσμευση αξίζει να το κυνηγήσουμε.

Ελπίζω να έχω απάντηση έως Παρασκευή που λήγει η σύμβαση μου.

Δημοσ.

Ελαβα απαντηση πριν λιγο απο ΡΑΕ ...το γνωστο οτι θα καλεσει το αντιστοιχο τμημα. Οποτε μαλλον λειτουργουν κ μετα της 3 ... fingers crossed.

33 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Αν και έχω τους φόβους μου πως θα πάνε την τιμή πολύ υψηλά ώστε να τους βγαίνει οκ και με το 40% για έξτρα έναν χρόνο, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δέσμευση αξίζει να το κυνηγήσουμε.

Μην το φοβασαι... εδω πολεμο ειχαμαν και ενω ειχε φτασει η ΤΕΑ στο θεο εμεις απολαμβαναμε εξαιρετικες τιμες. Αν το στειλες σημερα, λογικα θα σ εχουν καλεσει απο το τμημα ως ΚΑΙ παρασκευη κ θα εισαι κομπλε. Εμεις καθυστερησαμε επειδη προεκυψε και ο 15αυγουστος...

Δημοσ.

Μετα την συμπλήρωση στοιχείων στην προτεργεια ποσες μερες εκαναν να σας καλέσουν? Εδωσα στοιχεία μετα απο συσταση και ακομα να με καλέσουν. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Μετα την συμπλήρωση στοιχείων στην προτεργεια ποσες μερες εκαναν να σας καλέσουν? Εδωσα στοιχεία μετα απο συσταση και ακομα να με καλέσουν. 

2160020517 το τηλέφωνο του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων (καλείς εάν δεις ότι καθυστερούν-έπεσες και στις αργίες του 15Αυγουστου)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Μια μέρα μετά την αίτηση με κάλεσαν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CHRISpros είπε

Την τιμή δεν μπορούμε να την πάνε όπου θέλουν μιας και είναι συγκεκριμένος ο τύπος υπολογισμού που εξαρτάται από την ΤΕΑ βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Για Γ21 με κατανάλωσης 500 kWh το μήνα υπάρχει κάτι άλλο πιο συμφέρον εκτός από το flat της volton? 

Ρίξε μια ματιά:

https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-value-secure-12m/

https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-reward-maximum-for-business-g21_134070/

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Ε δεν συμφέρουν… είναι ίδια και μη σου πω και ελάχιστα πιο ακριβά… αν βγει κάτι πιο φθηνό σε μπλε τότε, αλλιώς δεν αξίζουν και μένω σε κίτρινο… 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...