Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, misi27 είπε

Έχω καινούργιο μετρητή (ψηφιακό).

Όταν θελήσω να αλλάξω πάροχο και μου ζητήσουν φωτογραφία μετρητή βγάζω κανονικά (είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις γιατί αλλάζει συνεχώς η οθόνη ενδείξεων) ή τους λέω ότι έχω ψηφιακό κ δε χρειάζεται φώτο?

Περνάει κυκλικά ανα κάποια sec τις μετρήσεις που δίπλα έχουν ένα νούμερο. 

Εσύ λογικά κοιτάς το 1.8.0 (συνολική κατανάλωση)

1.8.1 και 1.8.2 είναι νομίζω πρωί βράδυ μέτρηση 

Επεξ/σία από hountalass
  • Like 2
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, misi27 είπε

Έχω καινούργιο μετρητή (ψηφιακό).

Όταν θελήσω να αλλάξω πάροχο και μου ζητήσουν φωτογραφία μετρητή βγάζω κανονικά (είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις γιατί αλλάζει συνεχώς η οθόνη ενδείξεων) ή τους λέω ότι έχω ψηφιακό κ δε χρειάζεται φώτο?

Been there done that... με 3 δευτερολεπτα διαφορα κλικαρω τ shutter button για φωτο καμια 20αρια φορες κ μετα απλα κανω swipe στις φωτο που βγηκαν για να βρω τις ενδειξεις με 1.8.Χ ( Χ= 0,1,2 )

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, atom7 είπε

εχει κάποιο προγραμμα που συμφέρει αυτή την περίοδο η Volton?

το volton smart ειναι δωρεαν για ενα μηνα.προσοχη στην volton αιτησεις σε καταστημα για να τρεξει οσο πιο γρηγορα μπορει η αλλαγη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Been there done that... με 3 δευτερολεπτα διαφορα κλικαρω τ shutter button για φωτο καμια 20αρια φορες κ μετα απλα κανω swipe στις φωτο που βγηκαν για να βρω τις ενδειξεις με 1.8.Χ ( Χ= 0,1,2 )

Η αλλιώς βίντεο και το σταματάς - screenshot στην σωστή μέτρηση

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, hountalass είπε

Η αλλιώς βίντεο και το σταματάς - screenshot στην σωστή μέτρηση

Ναι ... αναλογα κ τη κατασταση του τζαμιου βεβαια. Σε μενα π ηταν  "βρωμικο" ( αν και προσφατα αλλαγμενο ) εκανε αντανακλαση το μονιμο φλας του βιντεο οποτε δν φαινοτανε τιποτα. Οποτε αναγκαστηκα να καταληξω στη πιο χρονοβορα διαδικασια. Αλλα πραγματι ειναι η πιο ευκολη λυση αν ειναι ευδιακριτες οι ενδειξεις. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimath12 είπε

Τι δίνει η protergia για win-back αν φύγω; Πάλι το deal θέλω βάλω.

Προχτες ειπε καποιος 70ε.

• Like 1
Δημοσ.

ΈΒαλα τις μέσες τιμές κατανάλωσης ετησίως -550 ημερήσιο και 80 νυχτερινό- και ζήτησα από Chatgpd από Gemini και Copilot συν το οργανό της ρυθμιστικής αρχής , για το ποιο οικονομικό πρόγραμμα σταθερού και μου βγάλανε και τα 4 διαφορετικά αποτελέσματα. Οπότε μιας και 13/9 τελειώνει στο πρόγραμμα της Zenith, νομίζω ότι είμαι είτε στη EUNICE είτε Προτέργια. Καμιά πρόταση ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτό μου είχε δώσει και μένα πριν ένα 5μηνο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charlymp είπε

ΈΒαλα τις μέσες τιμές κατανάλωσης ετησίως -550 ημερήσιο και 80 νυχτερινό- και ζήτησα από Chatgpd από Gemini και Copilot συν το οργανό της ρυθμιστικής αρχής , για το ποιο οικονομικό πρόγραμμα σταθερού και μου βγάλανε και τα 4 διαφορετικά αποτελέσματα. Οπότε μιας και 13/9 τελειώνει στο πρόγραμμα της Zenith, νομίζω ότι είμαι είτε στη EUNICE είτε Προτέργια. Καμιά πρόταση ;

Η προτεργια (θα την προτιμουσα) γτ βαζει την εκπτωση συνεπειας προκαταβολικα ενω η eunice οχι.

Εκανες την λαθος αναρτηση ομως, ποσες συστασεις ελαβες;

Δημοσ.

το κακο με τις 15 του μηνος εκδοση λογαριασμου ειναι οτι θα εχει 2 διαφορετικες kwh απο 2 διαφορετικους μηνες
το ιδανικο θα ηταν αρχες μηνα αλλα τεσπα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akaloith είπε

το κακο με τις 15 του μηνος εκδοση λογαριασμου ειναι οτι θα εχει 2 διαφορετικες kwh απο 2 διαφορετικους μηνες
το ιδανικο θα ηταν αρχες μηνα αλλα τεσπα

Αν εχει σταθερη τιμη, θα ειναι ιδια ουτως η αλλως αλλα Τι σημασια εχει αυτο;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στον πρώτο λογαριασμό τα δίνει ; Εγώ τον Ιούνιο είχα πάρει 100€ στον πρώτο λογαριασμό 

Δημοσ.
Στις 15/8/2025 στις 11:46 ΠΜ, favou2000 είπε

Προλαβαίνεις πήγαινε στο δίπλα φρμ κάνε copypaste το αίτημα στην ραε  θα βρεις εκεί πληροφορίες 

Ένα π.μ. κι εμένα παρακαλώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αν εχει σταθερη τιμη, θα ειναι ιδια ουτως η αλλως αλλα Τι σημασια εχει αυτο;

δε νομιζω κανεις να βαζει προτεργια για σταθερη τιμη αλλα θα υπαρχουν και αυτοι
ε γινονται "¨λαθακια" .... 
επισης οι kwh μοιραζονται αναλογικα στους 2 μηνες ενω εσυ μπορει ηθελημενα να εχεις καψει παραπανω ενα μηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...