Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Στον πρώτο λογαριασμό τα δίνει ; Εγώ τον Ιούνιο είχα πάρει 100€ στον πρώτο λογαριασμό 

ετσι ειπε εδω καποιος τις προηγουμενες μερες.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Τι δίνει η protergia για win-back αν φύγω; Πάλι το deal θέλω βάλω.

τι ειναι το winback? φευγουμε και επιστρεφουμε και παιρνουμε 70 ευρω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akaloith είπε

δε νομιζω κανεις να βαζει προτεργια για σταθερη τιμη αλλα θα υπαρχουν και αυτοι
ε γινονται "¨λαθακια" .... 
επισης οι kwh μοιραζονται αναλογικα στους 2 μηνες ενω εσυ μπορει ηθελημενα να εχεις καψει παραπανω ενα μηνα

Αν μιλας για το κιτρινο deal, σταθερη τιμη εχει, για καποιους μηνες. Οταν αλλαξει θα παει αναλογικα, Τον Ιουλιο που εκανα την αλλαγη απο το παλιο στο deal στις 2 Ιουλιου, και για μια μερα που ημουνα στο παλιο, ετσι αναλογικα πηγε η καταναλωση. Δηλαδη χρεωθηκα με 0,107 για μια μερα και τις υπολοιπες 0,09093.

2 λεπτά πριν, akaloith είπε

Εαν κανεις συμβολαιο με αλλο παροχο, θα σε παρουν να σου κανουν αντιπροσφορα, δεν ειναι ακριβως winback. 

Δημοσ.

Σου δίνει 70 ευρώ για να μην φύγεις σε άλλο πάροχο (από τη στιγμή που έχει δει ότι η παροχή σου έχει αίτημα αλλαγής)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αν μιλας για το κιτρινο deal, σταθερη τιμη εχει, για καποιους μηνες. Οταν αλλαξει θα παει αναλογικα, Τον Ιουλιο που εκανα την αλλαγη απο το παλιο στο deal στις 2 Ιουλιου, και για μια μερα που ημουνα στο παλιο, ετσι αναλογικα πηγε η καταναλωση. Δηλαδη χρεωθηκα με 0,107 για μια μερα και τις υπολοιπες 0,09093.

ειναι κιτρινο θεωρητικα αλλαζει καθε μηνα η kwh
τωρα μπηκα σε αυτο, μενει να αποδειχθει η σταθεροτητα του :)

1 λεπτό πριν, soterman είπε

Σου δίνει 70 ευρώ για να μην φύγεις σε άλλο πάροχο (από τη στιγμή που έχει δει ότι η παροχή σου έχει αίτημα αλλαγής)

και τι το κανουμε καθε μηνα και παιρνουμε 70 ευρω; :lol:

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

χαχα μακάρι, αλλα μόνο ένα 70αρι. Προσωπικά έφυγα μετά από 1 μήνα, δεν πε πήραν πάλι τηλέφωνο για αντιπροσφορά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akaloith είπε

και τι το κανουμε καθε μηνα και παιρνουμε 70 ευρω; :lol:

χαχα, δεν φανταζομαι.

ειναι κιτρινο θεωρητικα αλλαζει καθε μηνα η kwh
τωρα μπηκα σε αυτο, μενει να αποδειχθει η σταθεροτητα του :)

Εγω στο παλιο ημουν απο Απριλιο και Ιουλιο χρειαστηκε αλλαγη (αν και ηταν απο πιο πριν το συγκεκριμενο στην ιδια τιμη), αν δεις λιγο το ιστορικο, σχεδον καθε 4-5 μηνες το αλλαζουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

χαχα, δεν φανταζομαι.

Εγω στο παλιο ημουν απο Απριλιο και Ιουλιο χρειαστηκε αλλαγη (αν και ηταν απο πιο πριν το συγκεκριμενο στην ιδια τιμη), αν δεις λιγο το ιστορικο, σχεδον καθε 4-5 μηνες το αλλαζουν.

φανταζομαι θα εχουν προσλαβει και καποιο να βγαζει νεα ονοματα για τα "νεα" πακετα γιατι στερευουν

γενικα ειναι για γελια και για κλαματα η κατασταση
κανουμε καταγγελια στη ζενιθ για να παραμεινουμε πελατες της :lol:
φευγουμε για να παρουμε 70ευρα απο προτεργια
αλλος δινει κουπονια αλλος δε ξερω τι
και ο μεσος ψηφοφορος .... που δεν εχει ιδεα τι γινεται εχει ξεμεινει σε ενα πρασινο με 0,25....

Δημοσ.

φανταζομαι θα εχουν προσλαβει και καποιο να βγαζει νεα ονοματα για τα "νεα" πακετα γιατι στερευουν

Από ονόματα το μόνο εύκολο να βρουν:
Deal, Kill, Bill, Lead, Cheap, 4me, 4us, 4free, όρεξη να χουμε, αρκεί να μην αλλάζει η τιμή 😁

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1J4t είπε

Από ονόματα το μόνο εύκολο να βρουν:
Deal, Kill, Bill, Lead, Cheap, 4me, 4us, 4free, όρεξη να χουμε, αρκεί να μην αλλάζει η τιμή 😁

Αρκει να ειμαστε σε εγρηγορση, και ας αλλαζουν οσα θελουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ οι άλλοι νομίζεις είναι καλύτεροι; 

Όσους έχω πει δια ζώσης όλοι λένε ΔΕΗ μόνο ρε εγγύηση ή λένε δυο δικαιολογίες και δεν το συνεχίζουν. 

Κόλλημα σαν τα τουότα που είχαν οι παππούδες μας και οι εγγονοί τώρα παίρνουν και αυτοί...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.... 

Ήμουν τυχερός, χθες τελευταία ημέρα που έληγε το smart night υπέγραψα την ανανέωση για ένα έτος ακόμη στο ίδιο πρόγραμμα . 

Μετά από την γνωστή καταγγελία στην ΡΑΕ . 

Ήμουν ακόμη πιο τυχερός διότι μια εβδομάδα πριν, άλλαξα γνώμη για elpedison διότι δεν έδιναν τα 100€ανά παροχή σε πελάτες που φύγαμε ένα χρόνο πριν . 

Μεγάλη η βοήθεια σας εδώ όπως και στο άλλο site !! 

• Like 5
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, soterman είπε

Μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση?

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι η ζενιθ απαιτει να μην εχει ληξει το πακετο
γιατι και παλι πρεπει να επιστρεψει τα "χρωστουμενα" απο την αλλαγη συντελεστη
οποτε και σε αλλο παροχο να εχεις παει ειτε θα σε παρει πισω ειτε θα επιστρεψει τα "χρωστουμενα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...