Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Ένα π.μ. κι εμένα παρακαλώ.

Πλέον δεν έχει νόημα,έγιναν πάρα πολλές καταγγελίες με αποτέλεσμα η Ζενιθ πλέον να δίνει μόνο την επιστροφή του συντελεστή Χ που είναι σχεδόν αμελητέα και όχι την ανανέωση του προγράμματος που ήταν το σημαντικό.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση?

Έκανα αίτημα για volton, πήρε η προτέργια με αυτή την προσφορά και είπα οκ, θα μείνω. 

Δημοσ.
2 hours ago, akaloith said:

η καταμετρηση δεδδηε γινεται 7,9,11,13 απ οτι ειδα
οποτε να βαλω 15 του μηνα να εκδιδεται ο λογαριασμος;;;

Περιμένετε να βγει 1ος λογαριασμός και βλέπετε στη πορεία. Σε τέτοιες περιπτώσεις που η περίοδος καταμέτρησης είναι πολύ κοντά στις ημερομηνίες έκδοσης λογαριασμών, συνήθως βγάζουν έναντι τον 1ο μήνα... και μετά εκδίδουν εκκαθαριστικούς με 1 μήνα καθυστέρηση.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, soterman είπε

Έκανα αίτημα για volton, πήρε η προτέργια με αυτή την προσφορά και είπα οκ, θα μείνω. 

Tι σου εδωσε; για ποιο προγραμμα;

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Περιμένετε να βγει 1ος λογαριασμός και βλέπετε στη πορεία. Σε τέτοιες περιπτώσεις που η περίοδος καταμέτρησης είναι πολύ κοντά στις ημερομηνίες έκδοσης λογαριασμών, συνήθως βγάζουν έναντι τον 1ο μήνα... και μετά εκδίδουν εκκαθαριστικούς με 1 μήνα καθυστέρηση.

Να πω λιγο την εμπειρια μου: πηγα προτεργια 8/4, ζητησα να μπω στον πρωτο κυκλο τιμολογησης, γτ ο ΔΕΔΔΗΕ μετραει ανα 4μηνο στις 1 ή 2 του μηνος. Εδινα μετρησεις και εβγαινε εκκαθαριστικος με ενδειξη πελατη, την 1η Αυγουστου μετρησε ο ΔΕΔΔΗΕ, εγω ομως εδωσα την ιδια ενδειξη στο protergia app, και παλι βγηκε εκκαθαριστικος με ενδειξη πελατη. Δεν ξερω γτ αλλα ετσι εγινε, μετα την εκδοση του λογαριασμου στο ιστορικο του protergiaapp υπαρχει και η μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ (που ειναι ιδια με την ενδειξη που εδωσα) προς τιμολογηση αλλα μεχρι σημερα δεν εχει γινει νεα τιμολογηση (αν και θα ηταν αδιαφορη γτ ειναι ιδιες οι ενδειξεις, δεν θα ειχε κανενα νοημα). 

Δημοσ.

Έλεγα για το 70αρι που δίνει η προτέργια για να σε κρατήσει. Πριν 5 μήνες ήμουν στο Value Easy, έκανα να φύγω για volton, και η προτέργια πρότεινε 70 για να μην φύγω.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, misi27 είπε

Έχω καινούργιο μετρητή (ψηφιακό).

Όταν θελήσω να αλλάξω πάροχο και μου ζητήσουν φωτογραφία μετρητή βγάζω κανονικά (είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις γιατί αλλάζει συνεχώς η οθόνη ενδείξεων) ή τους λέω ότι έχω ψηφιακό κ δε χρειάζεται φώτο?

Εγώ τους έστειλα video

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, soterman είπε

Αυτό λέω.

Μπορείς να αλλάξεις γνώμη και να παραμείνεις ?

1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Tι σου εδωσε; για ποιο προγραμμα;

Να πω λιγο την εμπειρια μου: πηγα προτεργια 8/4, ζητησα να μπω στον πρωτο κυκλο τιμολογησης, γτ ο ΔΕΔΔΗΕ μετραει ανα 4μηνο στις 1 ή 2 του μηνος. Εδινα μετρησεις και εβγαινε εκκαθαριστικος με ενδειξη πελατη, την 1η Αυγουστου μετρησε ο ΔΕΔΔΗΕ, εγω ομως εδωσα την ιδια ενδειξη στο protergia app, και παλι βγηκε εκκαθαριστικος με ενδειξη πελατη. Δεν ξερω γτ αλλα ετσι εγινε, μετα την εκδοση του λογαριασμου στο ιστορικο του protergiaapp υπαρχει και η μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ (που ειναι ιδια με την ενδειξη που εδωσα) προς τιμολογηση αλλα μεχρι σημερα δεν εχει γινει νεα τιμολογηση (αν και θα ηταν αδιαφορη γτ ειναι ιδιες οι ενδειξεις, δεν θα ειχε κανενα νοημα). 

Εκκαθαριστικός με ένδειξη πελάτη σημαίνει ότι στο τετράμηνο γίνεται ΠΑΛΙ υπολογισμός?

Δημοσ.

Έτσι έγινε, ναι. Μάλιστα δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά υπεύθυνη δήλωση ή κάτι πρόσθετο προς volton. 

Ζήτησα τον όρο αυτό γραπτώς, ήρθε ένα pdf που έλεγε δώρο 70 ευρώ και όλα κομπλέ.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό λέω.

Μπορείς να αλλάξεις γνώμη και να παραμείνεις ?

Εκκαθαριστικός με ένδειξη πελάτη σημαίνει ότι στο τετράμηνο γίνεται ΠΑΛΙ υπολογισμός?

Ναι η εκκαθαριση θα γινει με την μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια όλο αυτό το νταβαντουρι που έγινε με τη Ζενίθ....; Το έκανα και γω , για να επωφεληθω, αλλά έφαγα άκυρο.... Αν κατάλαβα σωστά, κάποιος ανακάλυψε παράτυπη αύξηση του συντελεστή...η εταιρεία,  αν και δικαιολογεί ως νομότυπη την αύξηση, αποφασίζει να επιστρέψει τη διαφορά ως ένδειξη καλής θέλησης και αρχικά αντιπροτείνει και ανανέωση σε κάποιους με τους ίδιους με το περσινό πρόγραμμα και όταν βλέπει μαζικότητα καταγγελιών δέχεται να επιστρέψει τη διαφορά, αλλά ρίχνει άκυρο σε ανανέωση με τους ίδιους όρους....

Το κατάλαβα σωστά;

Επεξ/σία από history
  • Like 1
Δημοσ.

Guys... ερωτηση... εσεις που προλαβατε κ υπογραψατε την ανανεωση του ΣμαρτΝαιτ κ εχει ληξει η συμβαση σας,  σας ηρθε καμια αλλη ενημερωση για την συνεχιση περαν την αυτονατοποιημενη ενημερωση κατοπιν υπογραφης?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Η επιστροφή στην elpe μετά από από 1 χρόνο ισχύει το κατοσταρικο που δίνανε;

Κατι ειχε ακουστει για τριμηνο, αν θυμαμαι καλα.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Κατι ειχε ακουστει για τριμηνο, αν θυμαμαι καλα.

Ναι τρίμηνο λένε κ σταθερό με δέσμευση μου πρότειναν 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, history είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια όλο αυτό το νταβαντουρι που έγινε με τη Ζενίθ....; Το έκανα και γω , για να επωφεληθω, αλλά έφαγα άκυρο.... Αν κατάλαβα σωστά, κάποιος ανακάλυψε παράτυπη αύξηση του συντελεστή...η εταιρεία,  αν και δικαιολογεί ως νομότυπη την αύξηση, αποφασίζει να επιστρέψει τη διαφορά ως ένδειξη καλής θέλησης και αρχικά αντιπροτείνει και ανανέωση σε κάποιους με τους ίδιους με το περσινό πρόγραμμα και όταν βλέπει μαζικότητα καταγγελιών δέχεται να επιστρέψει τη διαφορά, αλλά ρίχνει άκυρο σε ανανέωση με τους ίδιους όρους....

Το κατάλαβα σωστά;

Σωστά το κατάλαβες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...