Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, history είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια όλο αυτό το νταβαντουρι που έγινε με τη Ζενίθ....; Το έκανα και γω , για να επωφεληθω, αλλά έφαγα άκυρο.... Αν κατάλαβα σωστά, κάποιος ανακάλυψε παράτυπη αύξηση του συντελεστή...η εταιρεία,  αν και δικαιολογεί ως νομότυπη την αύξηση, αποφασίζει να επιστρέψει τη διαφορά ως ένδειξη καλής θέλησης και αρχικά αντιπροτείνει και ανανέωση σε κάποιους με τους ίδιους με το περσινό πρόγραμμα και όταν βλέπει μαζικότητα καταγγελιών δέχεται να επιστρέψει τη διαφορά, αλλά ρίχνει άκυρο σε ανανέωση με τους ίδιους όρους....

Το κατάλαβα σωστά;

Ακριβώς αυτό.

33 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Guys... ερωτηση... εσεις που προλαβατε κ υπογραψατε την ανανεωση του ΣμαρτΝαιτ κ εχει ληξει η συμβαση σας,  σας ηρθε καμια αλλη ενημερωση για την συνεχιση περαν την αυτονατοποιημενη ενημερωση κατοπιν υπογραφης?!

Εμείς είμαστε στην ουρά ακόμα 6 Σεπτέμβη.😁Ρίξε μια ματιά  στο myzenith στις ενεργές συμβάσεις δες πότε ληγει,βέβαια ίσως να αργεί το σύστημα να ενημερωθεί μιας και υπόγραψες πρόσφατα αλλά ρίξε μια ματιά παρακολούθησέ το αύριο μεθαύριο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Κατι ειχε ακουστει για τριμηνο, αν θυμαμαι καλα.

Τι τρίμηνο δλδ; Το κατοσταρικο ισχύει αν επιστρέψω ξανά; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gemis XTX είπε

Να ήσουνα στην ΕΛΠΕ το τελευταίο τρίμηνο, να είχες φύγει και να επιστρέψεις. Νομίζω αυτό το προμο δίνεται από συνεργαζόμενη εταιρία.

Δημοσ.

καλησπέρα για μικρο διαμέρισμα δεύτερη κατοικία με μαξ 100-120kWh το μήνα τι θα προτείνατε; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kopap είπε

καλησπέρα για μικρο διαμέρισμα δεύτερη κατοικία με μαξ 100-120kWh το μήνα τι θα προτείνατε; 

Με αυτή την κατανάλωση βάζοντας το στο energycost το φθηνότερο είναι το Value Swift on Time Deal της Protergia (κίτρινο).

Δημοσ.

ELPEDISON Bright 12M λήγει σε 4 μήνες στο όνομα του ιδιοκτήτη. Μπορεί να γυρίσει στο όνομα του νέου ενοικιαστή μέχρι τη λήξη του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, motoboots είπε

ELPEDISON Bright 12M λήγει σε 4 μήνες στο όνομα του ιδιοκτήτη. Μπορεί να γυρίσει στο όνομα του νέου ενοικιαστή μέχρι τη λήξη του;

ΟΧΙ 

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Σε σταθερό δίνει 100€ Σκλαβενίτη η elpedison ή 5x20 αν ήσουν παλιός πελάτης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Σε σταθερό δίνει 100€ Σκλαβενίτη η elpedison ή 5x20 αν ήσουν παλιός πελάτης.

5×20 εάν ήσουν πελάτης το τελευταίο τρίμηνο.Εχουν αναφερθεί ελάχιστες περιπτώσεις που befon το έδωσε και σε παλαιότερους πελάτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

5×20 εάν ήσουν πελάτης το τελευταίο τρίμηνο.Εχουν αναφερθεί ελάχιστες περιπτώσεις που befon το έδωσε και σε παλαιότερους πελάτες.

Ναι αυτό εννοούσα αλλιώς 5x20 Σκλαβενίτη 

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.

Kάλεσα στο τηλέφωνο των συστάσεων της Protergia αλλά ένας "βαρύς" κύριος με μετέφερε στις πωλήσεις. 

Από εκεί μου είπαν πως δεν έχουν δει ακόμη τη σύσταση στο σύστημα αλλά να προχωρήσω κανονικά με τα δικαιολογητικά και μόλις φανεί θα το προχωρήσουν. 

Μου ζήτησε να στείλω τα δικαιολογητικά στο sales. 

Ρώτησα αν η σύσταση θα φαίνεται στο συμβόλαιο και μου απάντησε πως ναι το promo θα αναφέρεται στο συμβόλαιο. 

Να προχωρήσω μέσω του sales και να περιμένω το συμβόλαιο ώστε να διαπιστώσω πως όντως το γράφει ή να ξανακάνω τη διαδικασία για τη σύσταση? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Να προχωρήσω μέσω του sales και να περιμένω το συμβόλαιο ώστε να διαπιστώσω πως όντως το γράφει ή να ξανακάνω τη διαδικασία για τη σύσταση? 

Πήρες τηλέφωνο στο 2160020517 του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω σύστασης;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Πήρες τηλέφωνο στο 2160020517 του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω σύστασης;

Ναι σε αυτό πήρα και με στέλνει στις πωλήσεις. 

Δημοσ.

Μόλις έρθει το συμβόλαιο ηλεκτρονικά δες σελίδα 3 να γράφει για την προσφορά baf 50 νομίζω είναι 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Ναι σε αυτό πήρα και με στέλνει στις πωλήσεις. 

Γνώμη μου να ξαναπάρεις τηλέφωνο, να πέσεις σε άλλο υπάλληλο. Εκτιμώ ότι δεν πρέπει να στείλεις εσύ τα δικαιολογητικά μόνος, πριν να σου τηλεφωνήσουν, μην υπάρξει κίνδυνος να χάσεις τα 5x10 ευρώ που θα πάρεις με τη σύσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...