Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Γνώμη μου να ξαναπάρεις τηλέφωνο, να πέσεις σε άλλο υπάλληλο. Εκτιμώ ότι δεν πρέπει να στείλεις εσύ τα δικαιολογητικά μόνος, πριν να σου τηλεφωνήσουν, μην υπάρξει κίνδυνος να χάσεις τα 5x10 ευρώ που θα πάρεις με τη σύσταση.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να στείλει τα δικαιολογητικά στο sales. Απλά πρέπει να ελέγξει ότι στο συμβόλαιο όταν θα το λάβει ότι θα γράφει το “BAF REFERRAL” στις παρατηρήσεις για να λάβει τα 5x10

Επεξ/σία από Dimath12
  • Like 2
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Δεν υπάρχει πρόβλημα να στείλει τα δικαιολογητικά στο sales. Απλά πρέπει να ελέγξει ότι στο συμβόλαιο όταν θα το λάβει ότι θα γράφει το “BAF REFERRAL” στις παρατηρήσεις για να λάβει τα 5x10

Αυτο εδω λες ε? και εγω απο ταχυτητα δεν το τσεκαρα οταν ηρθε το συμβολαιο αλλα ειναι εκει.

Screenshot_2.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Αυτο εδω λες ε? και εγω απο ταχυτητα δεν το τσεκαρα οταν ηρθε το συμβολαιο αλλα ειναι εκει.

Screenshot_2.png

Ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν στείλω εμαιλ στην Protergia, να ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος καταλάβει τι γίνεται...

Είμαι στο online deal απο 02/07 (έκανα αλλαγή απο το online) και μου ήρθε εκκαθαριστικός για περίοδο 09/07 εως 07/08 και αναφέρει δύο χρεώσεις: 0,09093 και 0,09762. Έκανα κάποιους υπολογισμούς και κατέληξα πως έσπασαν τις kWh στους 2 μήνες και χρεώνουν με 0,09093 τον Ιούλιο και με 0,09762 τον Αύγουστο.

Μικρή η διαφορά στην χρέωση, αλλά θέλω να ξέρω τον λόγο...

Στο deal είναι σταθερή η χρέωση σε 0,09093 και τον Αύγουστο. Ξέρει κάποιος κάτι ή του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

Επεξ/σία από Nick_21
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

Πριν στείλω εμαιλ στην Protergia, να ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος καταλάβει τι γίνεται...

Είμαι στο online deal απο 02/07 (έκανα αλλαγή απο το online) και μου ήρθε εκκαθαριστικός για περίοδο 09/07 εως 07/08 και αναφέρει δύο χρεώσεις: 0,09093 και 0,09762. Έκανα κάποιους υπολογισμούς και κατέληξα πως έσπασαν τις kWh στους 2 μήνες και χρεώνουν με 0,09093 τον Ιούλιο και με 0,09762 τον Αύγουστο.

Στο deal είναι σταθερή η χρέωση σε 0,09093 και τον Αύγουστο. Ξέρει κάποιος κάτι ή του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

Η τιμή σταθερή είναι. Κανονικά δεν θα πρεπε να χες 2 τιμές εφόσον είχες πάει απο 2/7 στο deal. 

Δημοσ.

Έκανα την αίτηση στην προτεργια και μόλις ήρθε το συμβόλαιο. Αναγράφει διάρκεια 12 μήνες . Επίσης δεν λέει πουθενά ότι δεν υπάρχει κόστος αν φύγω . Και κάπου εκεί για 60 μέρες προειδοποίηση σε περίπτωση αλλαγής συμβολαίου. Σε όλους τα ίδια γράφει για το swift deal ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Η τιμή σταθερή είναι. Κανονικά δεν θα πρεπε να χες 2 τιμές εφόσον είχες πάει απο 2/7 στο deal. 

Ευχαριστώ! Θα στείλω και θα ενημερώσω για την απάντηση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Έκανα την αίτηση στην προτεργια και μόλις ήρθε το συμβόλαιο. Αναγράφει διάρκεια 12 μήνες . Επίσης δεν λέει πουθενά ότι δεν υπάρχει κόστος αν φύγω . Και κάπου εκεί για 60 μέρες προειδοποίηση σε περίπτωση αλλαγής συμβολαίου. Σε όλους τα ίδια γράφει για το swift deal ?

Σε όλα τα προγράμματα η διάρκεια είναι 12 μήνες (τυπικό είναι-διαρκεια,οχι δέσμευση).

Σε κυμαινόμενο πρόγραμμα δεν υπάρχει κόστος αποχώρησης.

Οι 60 ημέρες ειδοποίηση για αλλαγή όρων επίσης ισχύουν σε όλα τα προγράμματα.

Συνοπτικά όλοι τους ίδιους όρους έχουμε λάβει στο swift deal.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

Ευχαριστώ! Θα στείλω και θα ενημερώσω για την απάντηση...

Οι λογαριασμοί θεωρώ πως έχουν πληρωθεί εγκαίρως οι προηγούμενοι γιατί αλλιώς χάνεις συνέπεια και ειναι πιο ακριβό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Έχω μπερδευτεί λιγάκι.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έγινε τιμολόγηση με 0.09093 την kwh;

Και για πιο λόγο έχει διαφορετική τιμή η νυχτερινή κατανάλωση;

Ήμουν στο on-line   από τέλη μαϊου.

Πήγα στο deal  στις 2 Ιουλίου.

Ο λογαριασμός είναι για περίοδο κατανάλωσης 

29/6/25 έως 28/7/25

IMG_20250822_175942.jpg

55 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

Καλησπέρα.

Κι εγώ ήμουν στο online  και από 2 Ιουλίου είμαι στο deal.

Ήρθε λογαριασμός περίοδος κατανάλωσης 29/6/25 έως 28/7/25

Με τιμολόγηση τις ημερήσιες kwhs με 0.9143

Και νυχτερινές 0.9153

Επεξ/σία από Merenda7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Merenda7 είπε

Καλησπέρα.

Έχω μπερδευτεί λιγάκι.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έγινε τιμολόγηση με 0.09093 την kwh;

Και για πιο λόγο έχει διαφορετική τιμή η νυχτερινή κατανάλωση;

Ήμουν στο on-line   από τέλη μαϊου.

Πήγα στο deal  στις 2 Ιουλίου.

Ο λογαριασμός είναι για περίοδο κατανάλωσης 

29/6/25 έως 28/7/25

IMG_20250822_175942.jpg

Καλησπέρα.

Κι εγώ ήμουν στο online  και από 2 Ιουλίου είμαι στο deal.

Ήρθε λογαριασμός περίοδος κατανάλωσης 29/6/25 έως 28/7/25

Με τιμολόγηση τις ημερήσιες kwhs με 0.9143

Και νυχτερινές 0.9153

Και σε μενα εχει συμβει, και απο οτι καταλαβα, εκανα δηλ τους υπολογισμους και ετσι ειναι. Περιοδος λογαριασμου 1-31 ιουλιου, 2 ιουλιου πηγα στο deal, εαν κανω την πραξη χ κιλοβατωρες δια 31 μερες του λογαριασμου και μετα την μια μερα χρεωσω με 0,107 που ηταν στο παλιο συν 30μερες με 0,09093 που ειναι το καινουργιο, και μετα προσθεσω τις δυο τιμες και διαιρεσω παλι με τις κιλοβατωρες που καταναλωσα, βγαινει μια μεση τιμη, γιαυτο εχεις χρεωθει με διαφορετικη τιμη, ειναι δηλαδη ο μεσος ορος αναλογικα. Δεν ξερω αν ειναι κατανοητο, καπως μπερδεμενο το εγραψα.

2 ώρες πριν, Nick_21 είπε

Σε σενα δεν ξερω γτ αν οντως εισαι απο 2/7 στο καινουργιο, μιας και ο λογαριασμος σου ειναι απο 9/7 εως 7/8, σιγουρα η αλλαγη εγινε 2/7;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Δεν ξερω αν ειναι κατανοητο

Ok. Το καταλαβαίνω όπως το γράφεις, βγαίνει μια μέση τιμή.

Γιατί όμως είναι διαφορετική η ημέρας από τις νύχτας;

Σε ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να μου εξηγήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Ok. Το καταλαβαίνω όπως το γράφεις, βγαίνει μια μέση τιμή.

Γιατί όμως είναι διαφορετική η ημέρας από τις νύχτας;

Σε ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να μου εξηγήσεις.

Γτ ολο αυτο που ειπα, αφου εχεις διζωνικο μετρητη, γινεται ξεχωριστα για καθε ζωνη οποτε αναλογα την καταναλωση της καθε ζωνης γινεται η παραπανω διαδικασια, ετσι βγαινει διαφορετικη μεση τιμη για την καθε ζωνη.

Κανονικη ζωνη

357kw/30ημερες = 11,9kw την ημερα

11,9kw x 29 ημερες x 0,09093 = 31,38 ευρω

11,9kw x 1 ημερα x 0,107 = 1,27

31,38 + 1,27 = 32,65

32,65 ευρω / 357 kw = 0,0914

Καπως αντιστοιχα και για την μειωμενη.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Γτ ολο αυτο που ειπα, αφου εχεις διζωνικο μετρητη, γινεται ξεχωριστα για καθε ζωνη οποτε αναλογα την καταναλωση της καθε ζωνης γινεται η παραπανω διαδικασια, ετσι βγαινει διαφορετικη μεση τιμη για την καθε ζωνη.

Κανονικη ζωνη

357kw/30ημερες = 11,9kw την ημερα

11,9kw x 29 ημερες x 0,09093 = 31,38 ευρω

11,9kw x 1 ημερα x 0,107 = 1,27

31,38 + 1,27 = 32,65

32,65 ευρω / 357 kw = 0,0914

Καπως αντιστοιχα και για την μειωμενη.

Έτσι ακριβώς είναι , όπως τα λές . Αλλά επειδή είναι αναλογικά , έπρεπε να είναι η ίδια ΜΤ . Σωστά απορεί ο συμφορουμίτης . Προφανώς είναι λόγω της στρογγυλοποίησης στα 2 δεκαδικά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...