Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εξαργύρωση στην προτεργια πως λειτουργεί?

Εξοφλείς υπόλοιπο η αφαιρείται από τον επόμενο λογαριασμό?

Και αν έχεις 2 λογαριασμούς, όποιος εκδοθεί 1' ?

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Η εξαργύρωση στην προτεργια πως λειτουργεί?

Εξοφλείς υπόλοιπο η αφαιρείται από τον επόμενο λογαριασμό?

Και αν έχεις 2 λογαριασμούς, όποιος εκδοθεί 1' ?

Εξοφλεις το υπόλοιπο και εαν κάνεις την εξαργύρωση ουσιαστικά ξεκινας με - 50 ή με όποιο πόσο εξαργυρωσεις. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Nick_21 είπε

Ευχαριστώ! Θα στείλω και θα ενημερώσω για την απάντηση...

Καλημέρα, στην τελευταία ή προ τελευταία σελίδα του λογαριασμού σου έχει την "ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ". Εκεί πως αναλύει την χρέωση;

Και σε εμένα ήρθαν λογαριασμοί (με διαφορετική τιμολόγηση ο κάθε ένας) που έχουν μέσα και κατανάλωση Ιουλίου (με αλλαγή στο deal στις 02/07) αλλά είμαι με κινητό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη εύκολα..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Εμένα μου ήρθε εκκαθαριστικός προτέργια 22/05/2025 - 09/07/2025 με τιμή 0,09168. Στο παλιό deal έμεινα στην ουσία 1 μέρα στις 1/7. Το περίεργο είναι ότι χρέωσαν ερτ σε λογαριασμό με συνολικό κόστος ενέργειας 2,62€. Για πρώτη φορά σε πάροχο δεν μπορώ να βγάλω καθόλου άκρη με τον λογαριασμό, είναι ένα χάος.

Αν κάποιος έχει την υπομονή ας ρίξει μια ματιά στους λογαριασμούς να δει αν είναι σωστοί.

1.pdf 278.05 kB · 3 downloads 2.pdf 266.23 kB · 2 downloads 3.pdf 266.34 kB · 4 downloads

Για το θεμα με το παλιο swift και το deal, εγραψα παραπανω εστω και για μια μερα, μοιραστηκε η καταναλωση αναλογικα, και αυτη τη μια μερα πληρωσες 0,107/kw, και βγηκε μεση τιμη για ολη την καταναλωση 0,09168.

Για το θεμα της ερτ, μαλλον αναφερεσαι στον πρωτο και τον τελευταιο λογαριασμο, συμφωνα με τον νομο δεν πληρωνει οποιος εχει καταναλωση κατω απο 10 ευρω, εσυ εχεις καταναλωση πανω απο 10 ευρω, ασχετα εαν με τα προμο η χρεωση προμηθειας ειναι κατω απο 10 ευρω, η καταναλωση σου ειναι πανω απο 10 ευρω. Ενω στον δευτερο που η καταναλωση ηταν κατω απο 10 ευρω δεν σε χρεωσαν ερτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω κ εγώ την δικιά μου εμπειρία με protergia. Το προχώρησα με σύσταση, όλα καλά , με πήραν τηλ μετά από 2 μέρες χωρίς να έχω ενοχλήσει.

Όταν με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι θα μου στείλουν το συμβόλαιο για υπογραφή είχαν σημειώσει λάθος πρόγραμμα αντί για το Οικιακό Value Swift OnTime

Το διόρθωσαν (υποτίθεται).

Και μετα τίποτα. 😄

Δεν έχω λάβει συμβόλαιο εδώ και κάνα 2 μέρες.

Έστειλα ένα reminder με εμαιλ ότι δεν έχω λάβει συμβόλαιο να υπογράψω 

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση 

Επεξ/σία από CptBill
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CptBill είπε

Να πω κ εγώ την δικιά μου εμπειρία με protergia. Το προχώρησα με σύσταση, όλα καλά , με πήραν τηλ μετά από 2 μέρες χωρίς να έχω ενοχλήσει.

Όταν με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι θα μου στείλουν το συμβόλαιο για υπογραφή είχαν σημειώσει λάθος πρόγραμμα αντί για το Οικιακό Value Swift OnTime

Και μετα τίποτα. 😄

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση 

Στην δική μου περίπτωση την επόμενη ημέρα της επικοινωνίας ήρθε το μειλ με τα συμβόλαια.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει τύχει σε καποιον να απενεργοποιειται ή παγια εντολη σε Ηρων;

μου το έκανε 2 φορες χωρίς καμία ενημερωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Εχει τύχει σε καποιον να απενεργοποιειται ή παγια εντολη σε Ηρων;

μου το έκανε 2 φορες χωρίς καμία ενημερωση.

Δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο από όσο θυμάμαι. 

1 ώρα πριν, CptBill είπε

Και μετα τίποτα. 😄

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση 

Θέλουν λίγο τρέξιμο στην protergia για να τελειώσεις γρήγορα.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

καλημέρα

τι γνώμη έχετε για το πρόγραμμα της elpedison reword zero fee? Το σκέφτομαι για σπίτια με χαμηλές καταναλώσεις ενέργειας. Τώρα βρίσκονται στο πράσινο της δεη...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chemkyr είπε

καλημέρα

τι γνώμη έχετε για το πρόγραμμα της elpedison reword zero fee? Το σκέφτομαι για σπίτια με χαμηλές καταναλώσεις ενέργειας. Τώρα βρίσκονται στο πράσινο της δεη...

Μέχρι 165 KWh, δοκιμάζοντας στο energycost σε σύγκριση για σταθερά τιμολόγια (αν μόνο σταθερά σε ενδιαφέρουν) το elpedison reword zero fee είναι το φθηνότερο.

Δημοσ.
2 minutes ago, 1J4t said:

Μέχρι 165 KWh, δοκιμάζοντας στο energycost σε σύγκριση για σταθερά τιμολόγια (αν μόνο σταθερά σε ενδιαφέρουν) το elpedison reword zero fee είναι το φθηνότερο.

Ωωωω, ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το εργαλείο, το energycost!. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, chemkyr είπε

Ωωωω, ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το εργαλείο, το energycost!. 

Το energycost δεν υπολογίζει τυχόν δώρα του κάθε παροχου.

Επίσης εάν οι καταναλώσεις σου είναι χαμηλές για ποιο λόγο να προσανατολιστεις σε σταθερό τιμολόγιο?

Σε μέσο όρο τι μηνιαία κατανάλωση έχεις? Εάν αφορά περισσότερες από μία παροχες δες και την περίπτωση της protergia μέσω συστάσης,ώστε να μέγιστοποιήσεις τυχόν όφελος.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/

Υγ.Οπως και να έχει ψάξου να την κάνεις από το πράσινο της ΔΕΗ.Δεν υπάρχει λόγος να πριμοδοτεις το bonus του Στάσση. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Η ζενίθ σου δίνει 5% έκπτωση συνέπειας ενώ η ελπεντισον αν έχεις πιστωτική κάρτα Εθνικής 5% επί ολοκλήρου του λογαριασμού...

4 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Η ζενίθ σου δίνει 5% έκπτωση συνέπειας ενώ η ελπεντισον αν έχεις πιστωτική κάρτα Εθνικής 5% επί ολοκλήρου του λογαριασμού...

Σε go4more πόντους γίνεται η απόδοση από την elpedison.

Δημοσ.
12 minutes ago, messinia3 said:

Το energycost δεν υπολογίζει τυχόν δώρα του κάθε παροχου.

Επίσης εάν οι καταναλώσεις σου είναι χαμηλές για ποιο λόγο να προσανατολιστεις σε σταθερό τιμολόγιο?

Σε μέσο όρο τι μηνιαία κατανάλωση έχεις? Εάν αφορά περισσότερες από μία παροχες δες και την περίπτωση της protergia μέσω συστάσης,ώστε να μέγιστοποιήσεις τυχόν όφελος.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/

Υγ.Οπως και να έχει ψάξου να την κάνεις από το πράσινο της ΔΕΗ.Δεν υπάρχει λόγος να πριμοδοτεις το bonus του Στάσση. 

πρόκειται για δυο σπίτια, το ένα φοιτητικό και το άλλο πρώην φοιτητικό. Στο ένα οι καταναλώσεις είναι πολύ μικρές, κάτω από 100 KWh/μήνα, στο άλλο η μέγιστη που είδα ήταν 240 (κανονικά γύρω στις 180/μήνα). Η elpedison παρέχει δύο δωροεπιταγές σουπερ μαρκετ 40 ευρώ έκαστη και δύο συμβόλαια για παροχή υπηρεσιών (τεχνίτες) σε περίπτωση οικιακών βλαβών. Δεν θυμάμαι αν μου προτάθηκε και κάποια άλλη παροχή. Ο λόγος που θέλω σταθερό, είναι για να αποφύγω την διαδικασία αυτή της 'έρευνας' κάθε μήνα και να ξενοιάσω για ένα χρόνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...