Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/8/2025 στις 12:54 ΜΜ, Dimath12 είπε

Στα σταθερά δίνουν 100€ Σκλαβενίτη και όχι 40 για κάθε παροχή. 

Αυτό ισχύει μέσω προωθητικής ενέργειας ή στο δίνουν όπως και να χει; 

Αν πάω δηλαδή από τη σελίδα τους και εκδήλωσω ενδιαφέρον να παω σε elpedison μπλε θα το δώσουν και πάλι; ευχαριστώ :)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Craven είπε

Το κατάλαβα αλλά όταν γράφει "Σε ΑΥΤΟΝ τον λογαριασμό" δεν φταίει ο πελάτης που δεν καταλαβαίνει ότι σαν εταιρεία εννοείς τον επόμενο και δεν ξέρουν να μιλούν Ελληνικά.

Πάντως επειδή λες "τώρα πως να φανεί". Έχω περάσει απο τηλεπικοινωνίες και έχω ασχοληθεί με το billing στο παρελθόν, δεν χρειάζεται να γίνει (και πρακτικά δεν γίνεται) κάποια νέα έκδοση (επανατιμολόγηση).. το εξαργύρωση θα έπρεπε να σημαίνει μερική "πληρωμή".. δηλαδή σε αυτόν που έχει εκδοθεί θα μειωθεί το ληξιπρόθεσμο και το υπόλοιπο θα είναι το ποσό - την "πληρωμή" αυτή, εγώ έτσι φανταζόμουν ότι θα γίνεται σύμφωνα και με την διατύπωση τους.

Άλλο πράγμα η τιμολόγηση που δεν μπορεί να ξαναγίνει για πολλούς και διάφορους λόγους και άλλο η πληρωμή :) Όπως και να χει, λάθος διατύπωση απο μεριάς τους και θα το γνωρίζω τώρα. Ευχαριστώ!

Καταλαβαινω τι λες, απλως αυτοι ετσι το εχουν.

19 λεπτά πριν, gas1983 είπε

Υπαρχει κατι αντιστοιχο και με συμβολαιο για φυσικο αεριο αδερφε μου?

Επειδη δεν εχω φυσικο αεριο δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν ξερω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην πρωτεργια, και σε φίλο μου (1ος λογαριασμός) και σε μένα δεν εμφανίστηκε η baf έκπτωση. Στη σύμβαση που υπέγραψε φαινόταν κανονικά το baf. 

Πως κινούμαστε τώρα; 

Επίσης που θα φανούν τα - 50€ στην εφαρμογή; 

Επεξ/σία από physnik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Helionar είπε

Αυτό ισχύει μέσω προωθητικής ενέργειας ή στο δίνουν όπως και να χει; 

Αν πάω δηλαδή από τη σελίδα τους και εκδήλωσω ενδιαφέρον να παω σε elpedison μπλε θα το δώσουν και πάλι; ευχαριστώ :)

Είναι promo της εκάστοτε εταιρίας πωλήσεων που συνεργάζεται με την elpedison. Κάποιοι δίνουν 40 άλλοι 50 άλλοι 100.

4 λεπτά πριν, physnik είπε

Στην πρωτεργια, και σε φίλο μου (1ος λογαριασμός) και σε μένα δεν εμφανίστηκε η baf έκπτωση. Στη σύμβαση που υπέγραψε φαινόταν κανονικά το baf. 

Πως κινούμαστε τώρα; 

Άνοιξε αίτημα μέσω ΡΑΕ απευθείας. Μην πάρεις τηλέφωνο 

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Αίτημα μέσω ΡΑΕ κάνε απευθείας. Μην πάρεις τηλέφωνο 

Ουφ.

Και οι δύο; Αντε τώρα να δούμε τι θα γράψουμε... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, physnik είπε

Ουφ.

Και οι δύο; Αντε τώρα να δούμε τι θα γράψουμε... 

Επισυνάπτεις τη σύμβαση σου,αναφερεις ότι δεν αποδόθηκε η προωθητική ενέργεια- έκπτωση του bring a friend και ζητάς τις άμεσες ενέργειες της protergia προς αποκατάσταση.Νομιζω είχε αναφερθεί και από άλλο φίλο και του αποδόθηκε αναδρομικά στον επόμενο λογαριασμό μετά από αίτημα στο myrae.

14 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Είναι promo της εκάστοτε εταιρίας πωλήσεων που συνεργάζεται με την elpedison. Κάποιοι δίνουν 40 άλλοι 50 άλλοι 100.

Επειδή το είχες γράψει και προ ημερών αλλά δεν επανήλθες , 100 Σκλαβενίτη η win back promo εννοείς?

16 λεπτά πριν, physnik είπε

Επίσης που θα φανούν τα - 50€ στην εφαρμογή; 

Σωστά στην εφαρμογή θα πρέπει να τα βλέπεις ως διαθέσιμα προς εξαργύρωση στην ενότητα του bring a friend.

2 ώρες πριν, Despotas είπε

Λήγει σε 1 μήνα το Ζενίθ Power Home Direct Plus που έχω από πέρυσι.

Τι προτείνετε? Για το 2025 η μέση μηνιαία κατανάλωση είναι 240kWh περίπου. Ευχαριστώ.

Εάν έχεις τη διάθεση να ασχολείσαι 10 λεπτακια κάθε μήνα αυτή τη στιγμή  με βάση τις καταναλώσεις που αναφέρεις το πιο συμφέρον είναι το protergia  swift ontime deal.Αν θες απλά να πας σε σταθερό πρόγραμμα και να μην ασχοληθείς για ένα έτος επιλέγεις ανάμεσα σε  protergia,elpedison και ζενίθ κάποιο από τα σταθερά τους,ανάλογα με τυχόν έξτρα δώρα. (Αναφέρω μόνο τις τρεις λόγω του ότι προκαταβαλουν την έκπτωση συνέπειας)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Επισυνάπτεις τη σύμβαση σου,αναφερεις ότι δεν αποδόθηκε η προωθητική ενέργεια- έκπτωση του bring a friend και ζητάς τις άμεσες ενέργειες της protergia προς αποκατάσταση.Νομιζω είχε αναφερθεί και από άλλο φίλο και του αποδόθηκε αναδρομικά στον επόμενο λογαριασμό μετά από αίτημα στο myrae.

Επειδή το κοιτάζω τώρα. Εκεί που λέει "Θέλω να υποβάλλω παράπονο που αφορά:"
Επιλέγουμε:  "Όροι σύμβασης προμήθειας" ή καλύτερα "Δωροεπιταγές | Δωροκάρτες";

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, physnik είπε

Επειδή το κοιτάζω τώρα. Εκεί που λέει "Θέλω να υποβάλλω παράπονο που αφορά:"
Επιλέγουμε:  "Όροι σύμβασης προμήθειας" ή καλύτερα "Δωροεπιταγές | Δωροκάρτες";

Μη σε αγχώνει τι θα επιλέξεις από τα δύο. Ουσιαστικά η πλατφόρμα είναι ένας πιο επίσημος τόπος επικοινωνίας μεταξύ παροχου και καταναλωτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...