Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για μένα η τελική απάντηση της ζενιθ εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό πελατών που έχουν προσφύγει και τα ποσά που διακυβεύονται.

Σίγουρα όμως, ο αριθμός των πελατών που έχει προσφύγει είναι αρκετά μεγαλύτερος από τον αριθμό που ανανέωσαν στο παλιό 40%+5%. Τεσπα, δεν διαφωνούμε σε κάτι, μην κουράζουμε το νήμα.
Υγ: όσο έγραφα, μου ήρθαν 4 συστάσεις για Protergia 😂
Ας διαβάζουμε πρώτα την ανάρτηση κι αν ζητηθεί σύσταση, να στείλουν.

• Haha 2
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Υγ: όσο έγραφα, μου ήρθαν 4 συστάσεις για Protergia 😂
Ας διαβάζουμε πρώτα την ανάρτηση κι αν ζητηθεί σύσταση, να στείλουν.

Για όλα φταίει η Protergia !!!!!!

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Καλό είναι τα όποια δώρα να τα καταναλώνουμε. Υπολόγισε σε πόσες περίπου ημέρες θα έχεις καταναλώσει το 50αρικο και λίγο πριν κάνε αίτηση σε άλλο πάροχο. Εάν δεν έχεις τώρα κατανάλωση προφανώς θα κάτσεις λιγάκι.

Στο ρεύμα που αναφέρεται ο φίλος...καθόμαστε π.χ. 10-15 ημέρες (ανάλογα με τις καταναλώσεις του καθενός) και αίτημα σε άλλο πάροχο, γιατί αυτή τη στιγμή τα κίτρινα του ήρωνα είναι αρκετά ακριβά. 

Τα είπες όλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, όπως έχω αναφέρει και στο "¨διπλανό" site, δεν έβαλε κάποιος πελάτης το πιστόλι στον κρόταφο της Ζενίθ για να του δώσει σαν επιλογή ανανέωση του προγράμματος για άλλο ένα χρόνο ως ας πούμε μια "αποζημείωση" για την αυθαίρετη αύξηση του συντελεστη. Μόνη της το έκανε και αν δεν περίμενε ότι το νέο θα ταξιδέψει με ταχύτητα φωτός τότε πολύ απλά μιλάμε για άσχετους και κανονικά αυτούς τους απολύεις. Αλλα δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρονται για καμια 100αριά καταγγελίες που δεν θα προχωρήσουν....

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jobous είπε

Για όλα φταίει η Protergia !!!!!!

Σκέφτομαι μήπως κάποιος/οι (δεν έχω και τις γνώσεις, αν γίνεται βέβαια) με bot, μετά από 2-3 αναρτήσεις ίδιου ατόμου στέλνει σύσταση αυτόματα! Αλλά εγώ δεν ανέφερα καμία λέξη κλειδί όπως "σύσταση", "Protergia", "σε ποιο πάροχο να πάω" 😁😁

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Σκέφτομαι μήπως κάποιος/οι (δεν έχω και τις γνώσεις, αν γίνεται βέβαια) με bot, μετά από 2-3 αναρτήσεις ίδιου ατόμου στέλνει σύσταση αυτόματα! Αλλά εγώ δεν ανέφερα καμία λέξη κλειδί όπως "σύσταση", "Protergia", "σε ποιο πάροχο να πάω" 😁😁

Αυτο μου κανει κι εμενα εντυπωση, γτ οντως δεν ανεφερες προτεργια. Πολλες φορες μονο και να αναφερω τη λεξη "protergia" μου ερχονται συστασεις.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Haha 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτο μου κανει κι εμενα εντυπωση, γτ οντως δεν ανεφερες προτεργια. Πολλες φορες μονο και να αναφερω τη λεξη "protergia" μου ερχονται συστασεις.

Προφανώς τα αρπακτικά πολλαπλασιαζονται....και στο τέλος θα φύγουν  απο το νήμα και οι τελευταίοι που γνωρίζουν 2-3 πραγματάκια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

26/6-25/7, 630 kwh, 106 ευρώ. Not bad. Με 2 ac να δουλεύουν σχεδόν όλη μέρα στις 5-6 μέρες του καύσωνα που έπιασε η περίοδος λογαριασμού. Προηγούμενος λογαριασμός 455/85 ευρώ, πιο πριν, 320/61 ευρώ 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

26/6-25/7, 630 kwh, 106 ευρώ. Not bad. Με 2 ac να δουλεύουν σχεδόν όλη μέρα στις 5-6 μέρες του καύσωνα που έπιασε η περίοδος λογαριασμού. Προηγούμενος λογαριασμός 370kwh, 60κατι ευρώ. 

Παροχος και πρόγραμμα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

26/6-25/7, 630 kwh, 106 ευρώ. Not bad. Με 2 ac να δουλεύουν σχεδόν όλη μέρα στις 5-6 μέρες του καύσωνα που έπιασε η περίοδος λογαριασμού. Προηγούμενος λογαριασμός 370kwh, 60κατι ευρώ. 

Θα μπορουσε να ειναι και το deal, αλλα δωσε μας περισσοτερα στοιχεια. Μια χαρα ακουγεται παντως.

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Protergia στα 0.099 μπλε 

Νομιζω εισαι πολυ καλα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

26/6-25/7, 630 kwh, 106 ευρώ. Not bad.

Να και το καλό νέο της ημέρας, αν και είμαστε στη σελίδα 666 του νήματος 😁

• Haha 1
Δημοσ.

βασικα εκανα μια ερευνα αγορας απο χθες και ειδα οτι το φθηνοτερο πακετο με τα δικα μου δεδομενα ειναι το ελίν Power On! Blue Now Plus 24Μ & Gas Οn! Fixed Now 24M. Σαν εταιρια ειναι καλή ? Επειδη ειδα οτι ειναι σε συνεργασια με την Ηρων

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gas1983 είπε

βασικα εκανα μια ερευνα αγορας απο χθες και ειδα οτι το φθηνοτερο πακετο με τα δικα μου δεδομενα ειναι το ελίν Power On! Blue Now Plus 24Μ & Gas Οn! Fixed Now 24M. Σαν εταιρια ειναι καλή ? Επειδη ειδα οτι ειναι σε συνεργασια με την Ηρων

Για συνδυαστικο προγραμμα φανταζομαι με φυσικο αεριο εννοεις;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Για συνδυαστικο προγραμμα φανταζομαι με φυσικο αεριο εννοεις;

ναι ακριβως .Για ρευμα και αεριο μαζι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...