Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Πες λιγο τιμες;

Πρόγραμμα Ρεύματος – ελίν Power On! Blue Now+ 24Μ

• Τύπος τιμολογίου: ΜΠΛΕ 
  • Χρέωση ενέργειας : 0,0899€/kWh 
  • Χρέωση ενέργειας ζώνης μειωμένης χρέωσης: 0,0899€/kWh
  • Μηνιαίο Πάγιο: 9,9€ (Με Dual Energy)
  • Πρόγραμμα Αερίου – Gas Οn! Fixed Now 24M

• Εφάπαξ έκπτωση:
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης: Δώρο 7500 πόντοι ελίν up με την εγγραφή και 200 πόντοι ελίν up επιβράβευση κάθε μήνα!
  • Εκτιμώμενη Χρέωση ενέργειας : 0,0359 €/kwh 
  • Πάγιο τον μήνα : 7,9€
  • Διάρκεια δέσμευσης: 24Μ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, gas1983 είπε

βασικα εκανα μια ερευνα αγορας απο χθες και ειδα οτι το φθηνοτερο πακετο με τα δικα μου δεδομενα ειναι το ελίν Power On! Blue Now Plus 24Μ & Gas Οn! Fixed Now 24M. Σαν εταιρια ειναι καλή ? Επειδη ειδα οτι ειναι σε συνεργασια με την Ηρων

Καλές τιμές έχουν,αλλά η 24μηνη δέσμευση προσωπικά θα με απωθουσε.

Εάν θες αποκλειστικά συνδιασμο στην ίδια εταιρεία καλή επιλογή φαίνεται. 

Αλλιώς κοίτα και μεμονωμένα αέριο και ρεύμα...εσύ όμως ξέρεις καλύτερα ανάλογα με τις καταναλώσεις σου και πως αυτές κατανέμονται  

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλές τιμές έχουν,αλλά η 24μηνη δέσμευση προσωπικά θα με απωθουσε.

Το ιδιο θα ελεγα.

edit

Αν και δεν εχω ιδεα απο την συγκεκριμενη εταιρια, εισαι σιγουρος για το 9.9 παγιο στο ρευμα, μηπως συνδιαστικα πεφτει το παγιο στο 4,9. Τωρα κοιταζω την ιστοσελιδα τους.

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-bluenow12-18-24/

Λαθος μου, τωρα ειδα το σωστο.

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-bluenowplus-12-18-24m/

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

με βαση αυτα που εχω τωρα ,ετησιως εχω κερδος919 ευρω Η τρέχουσα ετήσια χρέωσή μου είναι 2,439.48€ και με αυτο θα πληρωνω 1,519.92€

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gas1983 είπε

με βαση αυτα που εχω τωρα ,ετησιως εχω κερδος919 ευρω Η τρέχουσα ετήσια χρέωσή μου είναι 2,439.48€ και με αυτο θα πληρωνω 1,519.92€

Αυτά τα νούμερα πως τα έβγαλες?

Από το energycost.gr?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gas1983 είπε

Πρόγραμμα Ρεύματος – ελίν Power On! Blue Now+ 24Μ

Αν έχεις πάνω από 650 KWh το μήνα εγώ θα έλεγα ΝΑΙ. Μπορεί να είναι 24μηνη δέσμευση, αλλά προσωπική άποψη, δεν πρόκειται να δούμε μικρότερη τιμή από 9cent/KWh ούτε σε σταθερό ούτε σε κίτρινο μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Η τιμή του φυσικού αερίου είναι μέτρια προς καλή (όχι και η φθηνότερη της αγοράς αυτή τη στιγμή).

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το ιδιο θα ελεγα.

edit

Αν και δεν εχω ιδεα απο την συγκεκριμενη εταιρια, εισαι σιγουρος για το 9.9 παγιο στο ρευμα, μηπως συνδιαστικα πεφτει το παγιο στο 4,9. Τωρα κοιταζω την ιστοσελιδα τους.

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-bluenow12-18-24/

Σωστά το γράφει 9,90 πάει συνδιαστικα με 24μηνο και στο αέριο.

Δημοσ.

Δεν εχω αεριο και δεν ξερω, εχει αναφερθει ομως, οτι τα συνδιαστικα προγραμματα δεν ωφελουν, δες τα λιγο και ξεχωριστα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια συσταστη για Protergia παρακαλω.
8 μηνυματα σε 5 λεπτα.  Ευχαριστω.

Επεξ/σία από panagob
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1J4t είπε

Αν έχεις πάνω από 650 KWh το μήνα εγώ θα έλεγα ΝΑΙ. Μπορεί να είναι 24μηνη δέσμευση, αλλά προσωπική άποψη, δεν πρόκειται να δούμε μικρότερη τιμή από 9cent/KWh ούτε σε σταθερό ούτε σε κίτρινο μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Η τιμή του φυσικού αερίου είναι μέτρια προς καλή (όχι και η φθηνότερη της αγοράς αυτή τη στιγμή).

Σιγουρα το κατω απο 9 ειναι δυσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

εβαλα τα στοιχεια μου στο allazorevma.gr αλλα μπηκα και στην σελιδα της ελιν για να δω τις τιμες αν οντως ισχυουν και εκανα τους υπολογισμους μου

Δημοσ.

εβαλα τα στοιχεια μου στο allazorevma.gr αλλα μπηκα και στην σελιδα της ελιν για να δω τις τιμες αν οντως ισχυουν και εκανα τους υπολογισμους μου

Η καταναλωση σου στο ρευμα που ειναι περιπου;

Δημοσ.

απλα θα ηθελα να ξερω αν την εχει καποιος απο το φορουμ ,αν ειναι σοβαρη εταιρια σε μια δυσκολη στιγμη που μπορει να την χρειαστεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Η καταναλωση σου στο ρευμα που ειναι περιπου;

τελευταιος λογαριασμος μου ηρθε καταναλωση 1011 κιλοβατωρες ενω συνηθως εχω 300 με 400 κιλοβατωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...