Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gas1983 είπε

με βαση αυτα που εχω τωρα ,ετησιως εχω κερδος919 ευρω Η τρέχουσα ετήσια χρέωσή μου είναι 2,439.48€ και με αυτο θα πληρωνω 1,519.92€

Ελπιζω να μην μπερδευτηκες και υπολογιζεις λογαριασμους που πληρωσες με ρυθμιζομενες, δημοτικα τελη κλπ, και υπολογισμους χωρις τις παραπανω χρεωσεις. Πες λιγο καταναλωσεις. τωρα που εισαι ΔΕΗ;

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gas1983 είπε

αν ειναι σοβαρη εταιρια σε μια δυσκολη στιγμη που μπορει να την χρειαστεις

Όλες έχουν τα καλά τους και τα άσχημά τους. Αν κάτσει στραβή με μετρήσεις ή ότι άλλο, όποια εταιρεία και να έχεις το ίδιο τρέξιμο θα έχουμε όλοι μας. Εγώ δεν θα την φοβόμουν (χωρίς να έχω περάσει από την συγκεκριμένη, για να πω την αλήθεια μου)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ελπιζω να μην μπερδευτηκες και υπολογιζεις λογαριασμους που πληρωσες με ρυθμιζομενες, δημοτικα τελη κλπ, και υπολογισμους χωρις τις παραπανω χρεωσεις. Πες λιγο καταναλωσεις. τωρα που εισαι ΔΕΗ;

ναι στην ΔΕΗ πρασινο τιμολογιο 256 ευρω με 1011 κιλοβατωρες καταναλωση για ενα μηνα απο 2 Ιουλιου εως 3 Αυγουστου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1J4t είπε

Όλες έχουν τα καλά τους και τα άσχημά τους. Αν κάτσει στραβή με μετρήσεις ή ότι άλλο, όποια εταιρεία και να έχεις το ίδιο τρέξιμο θα έχουμε όλοι μας. Εγώ δεν θα την φοβόμουν (χωρίς να έχω περάσει από την συγκεκριμένη, για να πω την αλήθεια μου)

Συμφωνώ, δεν υπάρχει κάποιος λόγος για φόβο. Απλά τσεκάρουμε τους λογαριασμούς που λαμβάνουμε εάν ανταποκρίνονται σε αυτά που υπογράψαμε. 

1 λεπτό πριν, gas1983 είπε

ναι στην ΔΕΗ πρασινο τιμολογιο 256 ευρω με 1011 κιλοβατωρες καταναλωση για ενα μηνα απο 2 Ιουλιου εως 3 Αυγουστου

Από ΔΕΗ πράσινο έπρεπε να έχεις φύγει προ πολλού πάντως. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1J4t είπε

σε αυτο δεν εχεις αδικο.Προκειται για καρτελ ενεργειας ,οι εταιριες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα

Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις. Εγω κατεληξα στην Ελιν .Σωστη ή λαθος επιλογη ο καιρος θα δειξει 😁

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gas1983 είπε

Αν εισαι ΔΕΗ οπου και να πας καλυτερα θα ειναι, αν δεν σε φοβιζει η 24μηνη δεσμευση πηγαινε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gas1983 είπε

σε αυτο δεν εχεις αδικο.Προκειται για καρτελ ενεργειας ,οι εταιριες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα

Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις. Εγω κατεληξα στην Ελιν .Σωστη ή λαθος επιλογη ο καιρος θα δειξει 😁

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gas1983 είπε

Προχωρα, αφου φευγεις απο ΔΕΗ, μονο οφελος θα εχεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Προχωρα, αφου φευγεις απο ΔΕΗ, μονο οφελος θα εχεις.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο φιλε μου.Ποιο ακριβη εταιρια στο ρευμα δεν υπαρχει.ουτε οι μεγαλομετοχοι της δεν πρεπει να εχουν ΔΕΗ στο σπιτι τους😁

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gas1983 είπε

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο φιλε μου.Ποιο ακριβη εταιρια στο ρευμα δεν υπαρχει.ουτε οι μεγαλομετοχοι της δεν πρεπει να εχουν ΔΕΗ στο σπιτι τους😁

Αυτοί θα έχουν τσαμπε εταιρικό 😝

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gas1983 είπε

Πρόγραμμα Ρεύματος – ελίν Power On! Blue Now+ 24Μ

• Τύπος τιμολογίου: ΜΠΛΕ 
  • Χρέωση ενέργειας : 0,0899€/kWh 
  • Χρέωση ενέργειας ζώνης μειωμένης χρέωσης: 0,0899€/kWh
  • Μηνιαίο Πάγιο: 9,9€ (Με Dual Energy)
  • Πρόγραμμα Αερίου – Gas Οn! Fixed Now 24M

• Εφάπαξ έκπτωση:
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης: Δώρο 7500 πόντοι ελίν up με την εγγραφή και 200 πόντοι ελίν up επιβράβευση κάθε μήνα!
  • Εκτιμώμενη Χρέωση ενέργειας : 0,0359 €/kwh 
  • Πάγιο τον μήνα : 7,9€
  • Διάρκεια δέσμευσης: 24Μ

Στο ρεύμα έχει η elpedison το Reward maximum με 0,088 και 12.90€ πάγιο αλλά με τα 100€ Σκλαβενίτη το δώρου έχεις μεγαλύτερο όφελος. Το αέριο εκεί με το συνδυαστικό βγαίνει 0.0342 με δωρεάν πάγια για το 2025 πιο φθηνό από την ελιν.

Δες και την protergia γιατί με την σύσταση έχεις όφελος έως 150€ αν ισχύει και στο αέριο αν έχει κάτι σε τόσο χαμηλή τιμή όπως η elpedison και η ελιν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Dimath12 είπε

Στο ρεύμα έχει η elpedison το Reward maximum με 0,088 και 12.90€ πάγιο αλλά με τα 100€ Σκλαβενίτη το δώρου έχεις μεγαλύτερο όφελος. Το αέριο εκεί με το συνδυαστικό βγαίνει 0.0342 με δωρεάν πάγια για το 2025 πιο φθηνό από την ελιν.

Δες και την protergia γιατί με την σύσταση έχεις όφελος έως 150€ αν ισχύει και στο αέριο αν έχει κάτι σε τόσο χαμηλή τιμή όπως η elpedison και η ελιν. 

Σε protergia δεν ισχύει σύσταση για το αέριο.

Είναι η τρίτη φορά που αναφέρεις τα 100 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη.Μηπως θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας και το κανάλι πώλησης?Befon,teleraise,cqs,κατάστημα?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σε protergia δεν ισχύει σύσταση για το αέριο.

Είναι η τρίτη φορά που αναφέρεις τα 100 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη.Μηπως θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας και το κανάλι πώλησης?Befon,teleraise,cqs,κατάστημα?

εγω προσωπικα οταν ακουω δωρα και δωρα κανω τον κινεζο γιατι τιποτα δεν χαριζεται αυτες τις εποχες 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αυτοί θα έχουν τσαμπε εταιρικό 😝

Μέχρι το 2019 από συγγενείς που ξέρω είχαν πέρα από δωρεάν kWh επιπλέον έκπτωση και στις ρυθμιζόμενες και στα δημοτικά τέλη κτλ. Όταν πλήρωνα 70-80€ ρεύμα στο δίμηνο τότε λογαριασμό, αυτός πλήρωνε 20-30€. Τώρα έχουν έκπτωση μόνο στην kWh περίπου 30%. Βέβαια αντίστοιχες εκπτώσεις έχει η elpedison, η protergia για τους υπαλλήλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Στο αεριο δεν ισχυει, αλλα ουτε και σε συνδιαστικο προγραμμα ισχυει.

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...