Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gas1983 είπε

εγω προσωπικα οταν ακουω δωρα και δωρα κανω τον κινεζο γιατι τιποτα δεν χαριζεται αυτες τις εποχες 

Εγώ πάλι θα σου πω ότι αρκετοί εδώ μέσα χάρη στα εκάστοτε δώρα έχουμε κάνει εξοικονόμηση τεράστια στους λογαριασμούς ρεύματος μας τα τελευταία χρόνια...όσοι είναι καιρό στο νήμα μπορούν να το επιβεβαιώσουν. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gas1983 είπε

εγω προσωπικα οταν ακουω δωρα και δωρα κανω τον κινεζο γιατι τιποτα δεν χαριζεται αυτες τις εποχες 

Σίγουρα δεν χαρίζεται καθώς δίνεται μόνο στα σταθερά προγράμματα με δέσμευση και αναγράφεται στο συμβόλαιο. Πέρασαν οι εποχές που έπαιρνες 100€ στα κίτρινα και μετά από ένα μήνα ξαναπήγαινες και έπαιρνες άλλα 100€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ πάλι θα σου πω ότι αρκετοί εδώ μέσα χάρη στα εκάστοτε δώρα έχουμε κάνει εξοικονόμηση τεράστια στους λογαριασμούς ρεύματος μας τα τελευταία χρόνια...όσοι είναι καιρό στο νήμα μπορούν να το επιβεβαιώσουν. 

με 3 ευρω διαφορα στο παγιο τον μηνα σε σχεση με την ελιν το μισο ποσο των δωροεπιταγων στο 12μηνο το πληρωνεις ο ιδιος

Επεξ/σία από gas1983
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Σίγουρα δεν χαρίζεται καθώς δίνεται μόνο στα σταθερά προγράμματα με δέσμευση και αναγράφεται στο συμβόλαιο. Πέρασαν οι εποχές που έπαιρνες 100€ στα κίτρινα και μετά από ένα μήνα ξαναπήγαινες και έπαιρνες άλλα 100€.

Για τα 100 σκλαβενιτη απο ελπεντισον θα μας πεις; η εταιρια τα δινει ή συνεργαζομενη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gas1983 είπε

με 3 ευρω διαφορα στο παγιο τον μηνα σε σχεση με την ελιν το μισο το πληρωνεις ο ιδιος

Εγώ μίλησα γενικά...προσωπικά έχω εξοικονόμησει κάποιες χιλιάδες ευρώ όλα αυτά τα χρόνια, χαρη στους προτεργατες του νήματος @korakios, @ekrepali, @doomnx, @HERTHAN, @juanjkκαι αλλα παιδια που πιθανον ξεχναω τωρα.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 6
Δημοσ.

Τα δωρα εχουν νοημα αν εισαι σε κιτρινο και αλλαζεις καθε λιγους μηνες. Για σταθερο το μονο που μπορεις να πεις οτι ειναι δωραρα ειναι το ενδεχομενο να δωσεις 10 συστασεις και να παρεις 500 ευρω απο την προτεργια, αλλα επειδη αυτη τη στιγμη το 80% του φορουμ πρεπει να ειναι στην προτεργια, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις τζοκερ παρα να δωσεις συσταση (οσοι προλαβαμε δωσαμε πριν το καλοκαιρι).

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gas1983 είπε

με 3 ευρω διαφορα στο παγιο τον μηνα σε σχεση με την ελιν το μισο ποσο των δωροεπιταγων στο 12μηνο το πληρωνεις ο ιδιος

Ναι, ουσιαστικά το κέρδος είναι 64€ αν αφαιρέσεις τα 36€ της διαφοράς. Είναι 12 μήνα και όχι 24 μήνες όπως η ελιν.

4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τα δωρα εχουν νοημα αν εισαι σε κιτρινο και αλλαζεις καθε λιγους μηνες. Για σταθερο το μονο που μπορεις να πεις οτι ειναι δωραρα ειναι το ενδεχομενο να δωσεις 10 συστασεις και να παρεις 500 ευρω απο την προτεργια, αλλα επειδη αυτη τη στιγμη το 80% του φορουμ πρεπει να ειναι στην προτεργια, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις τζοκερ παρα να δωσεις συσταση (οσοι προλαβαμε δωσαμε πριν το καλοκαιρι).

Σίγουρα αν είσαι σε κυμαινόμενο βγάζεις παραπάνω από 100€ τον χρόνο σε δώρα με τις εκάστοτε προσφορές. Ωστόσο ένα δώρο 50 ή 100€ στο σταθερό ουσιαστικά σου μηδενίζει 5 ή 10 πάγια αντίστοιχα. Η zenith πχ δίνει 50€ στον τραπεζικό λογαριασμό ως δώρο.

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Σίγουρα αν είσαι σε κυμαινόμενο βγάζεις παραπάνω από 100€ τον χρόνο σε δώρα με τις εκάστοτε προσφορές. Ωστόσο ένα δώρο 50 ή 100€ στο σταθερό ουσιαστικά σου μηδενίζει 5 ή 10 πάγια αντίστοιχα. Η zenith πχ δίνει 50€ στον τραπεζικό λογαριασμό ως δώρο.

Εμένα σήμερα που με πήρε η ζενιθ μου είπε 60 ευρώ δώρο στο λογαριασμό. Προφανώς δεν ασχολήθηκα και το έκλεισα ευγενικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Αδερφε, ολα αυτα τα δωρα που αναφερεις, πριν ειπες για ελπεντισον 100 σκλαβενιτη, τωρα ζενιθ 50 σε τραπεζικο λογαριασμο, δεν ειναι σιγουρα. Σε προσωπικο μηνυμα ομως μου ειπες οτι εξαρταται απο τον πωλητη. δεν μπορουμε ομως να ψαχνουμε ολους τους πωλητες, για να βρουμε ποιος δινει και τι. Οποτε αν δεν εχεις κατι σιγουρο μην μπρεδευεις το νημα και τους συμφορουμιτες. Η αν το αναφερεις πες οτι "εξαρταται απο τον πωλητη", για να μην ψαχνομαστε.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ μίλησα γενικά...προσωπικά έχω εξοικονόμησει κάποιες χιλιάδες ευρώ όλα αυτά τα χρόνια, χαρη στους προτεργατες του νήματος @korakios, @ekrepali, @doomnx, @HERTHAN, και αλλα παιδια που πιθανον ξεχναω τωρα.

@gas1983 Μέχρι πριν ένα χρόνο μπορούσες να μην πλήρωνες όχι μόνο ούτε 1€ ρεύμα αλλά να είχες και κέρδος. Πήγαινες elpedison -> ΗΡΩΝ -> elpedison. Έπαιρνες άλλοτε 100€ άλλοτε 85€ από elpedison συν δωροεπιταγές Σκλαβενίτης. Μετά πήγαινες ΗΡΩΝ για το καθιερωμένο 50€ λίγες μέρες και μετά πίσω elpedison και ξανά…

1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Αδερφε, ολα αυτα τα δωρα που αναφερεις, πριν ειπες για ελπεντισον 100 σκλαβενιτη, τωρα ζενιθ 50 σε τραπεζικο λογαριασμο, δεν ειναι σιγουρα. Σε προσωπικο μηνυμα ομως μου ειπες οτι εξαρταται απο τον πωλητη. δεν μπορουμε ομως να ψαχνουμε ολους τους πωλητες, για να βρουμε ποιος δινει και τι. Οποτε αν δεν εχεις κατι σιγουρο μην μπρεδευεις το νημα και τους συμφορουμιτες.

Της zenith υπάρχει στην ιστοσελίδα Allazo Revma και το έχω πάρει πρόσφατα το 50€. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

@gas1983 Μέχρι πριν ένα χρόνο μπορούσες να μην πλήρωνες όχι μόνο ούτε 1€ ρεύμα αλλά να είχες και κέρδος. Πήγαινες elpedison -> ΗΡΩΝ -> elpedison. Έπαιρνες άλλοτε 100€ άλλοτε 85€ από elpedison συν δωροεπιταγές Σκλαβενίτης. Μετά πήγαινες ΗΡΩΝ για το καθιερωμένο 50€ λίγες μέρες και μετά πίσω elpedison και ξανά…

Της zenith υπάρχει στην ιστοσελίδα Allazo Revma και το έχω πάρει πρόσφατα το 50€. 

Οποτε δεν ειναι απο ζενιθ, το δωρο ειναι απο allazoreyma.

Δημοσ.

Καλησπερα, μετα απο 1 χρονο σταθερο στη Ζενιθ -power home direct plus- ποια εταιρια/τιμολογιο θα μου προτεινατε για μεση καταναλωση μηνιαιως 120 kwh ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kape21 είπε

Καλησπερα, μετα απο 1 χρονο σταθερο στη Ζενιθ -power home direct plus- ποια εταιρια/τιμολογιο θα μου προτεινατε για μεση καταναλωση μηνιαιως 120 kwh ?

Πολυ χαμηλη καταναλωση,  δεν συμφερει με τπτ κανενα σταθερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Kape21 είπε

Με τόσο χαμηλή κατανάλωση μηνιαίως θα ήθελες και πάλι σταθερό πρόγραμμα?Δε σου κάθεται βαρύ το δεκάρικο πάγιο που εχει καθιερώσει το καρτέλ?

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...