Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gas1983 είπε

αρα ουτε το 100ευρω της elpedison ειναι δεδομενο ,γιατι η σελιδα δεν αναφερει τιποτα τετοιο πουθενα

Σωστα. Πρεπει να ψαξεις ολους τους πωλητες να βρεις ποιος θα στο δωσει, οπως τα λεει ο συμφορουμιτης. Προχωρα εκει που αποφασισες.

2 λεπτά πριν, Kape21 είπε

Καλησπερα, μετα απο 1 χρονο σταθερο στη Ζενιθ -power home direct plus- ποια εταιρια/τιμολογιο θα μου προτεινατε για μεση καταναλωση μηνιαιως 120 kwh ?

Με αυτη την καταναλωση, το ποιο συμφερον θα ηταν σε κιτρινο protergia swift ontime deal, 5 ευρω παγιο και 0,09093/kw, πρεπει να ελεγχεις τιμη ομως καθε μηνα, μην ξεχαστεις. Να παρεις και συσταση για 10ευρω x 5μηνες=50 συνολο

Αν επιμενεις ομως για σταθερο ELPEDISON Reward Zero fee, μηδεν παγιο και 0,1395/kw.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Σωστα. Πρεπει να ψαξεις ολους τους πωλητες να βρεις ποιος θα στο δωσει, οπως τα λεει ο συμφορουμιτης. Προχωρα εκει που αποφασισες.

παντως πολυ μεγαλη βοηθεια το φορουμ, εχει παιδια που εχουν σωστες αποψεις σε αναρτησεις και βοηθουν οταν εισαι πελαγωμενος.Αρκει να περιοριστουν λιγο τα ατομα που ενω δεν γνωριζουν κατι να εκφερουν αποψη με σκοπο να μπερδεψουν περισσοτερο αντι να βοηθησουν

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gas1983 είπε

παντως πολυ μεγαλη βοηθεια το φορουμ, εχει παιδια που εχουν σωστες αποψεις σε αναρτησεις και βοηθουν οταν εισαι πελαγωμενος.Αρκει να περιοριστουν λιγο τα ατομα που ενω δεν γνωριζουν κατι να εκφερουν αποψη με σκοπο να μπερδεψουν περισσοτερο αντι να βοηθησουν

Ισως να έχει και κρυφους πωλητες το φορουμ που προσπαθουν να σε μπερδεψουν με σκοπο να κερδισουν πελατες. Δεν εχω αποδειξεις, αλλιως θα ειχα κανει αναφορα. Παντως γενικα βοηθαει απιστευτα. Εμενα παντως το φορουμ μου ανοιξε τα ματια και εφυγα απο τη ΔΕΗ και σωθηκα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και λέμε για την βοήθεια του φόρουμ, ναι βοηθάει αυτούς που θέλουν να βοηθηθούν. Γενικά έξω από εδώ βλέπω μια δυσκολία στην αποδοχή ότι υπάρχει και φθηνότερο εκεί έξω (γενικά ρεύμα - αέριο - τηλεφωνία). Καλά όταν δε πεις σε πωλητές ότι έχεις διαβάσει κάτι σε φόρουμ σου λένε, α μην τα εμπιστεύεσαι αυτά...! 

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ισως να έχει και κρυφους πωλητες το φορουμ που προσπαθουν να σε μπερδεψουν με σκοπο να κερδισουν πελατες. Δεν εχω αποδειξεις, αλλιως θα ειχα κανει αναφορα. Παντως γενικα βοηθαει απιστευτα. Εμενα παντως το φορουμ μου ανοιξε τα ματια και εφυγα απο τη ΔΕΗ και σωθηκα.

Θέλω να πιστεύω ότι περάσαμε αυτό το σκόπελο .Όλα καλά,πάμε παρακάτω. Το νήμα είναι για να βοηθιομαστε όλοι. Ακόμη και μέλη που έχουν γνώση της κατάστασης μπορεί να μην έχουν πάρει είδηση κάποια προσφορά ή την αλλαγή συντελεστή π.χ. οπως στην περίπτωση της ζενιθ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, hountalass είπε

Μιας και λέμε για την βοήθεια του φόρουμ, ναι βοηθάει αυτούς που θέλουν να βοηθηθούν. Γενικά έξω από εδώ βλέπω μια δυσκολία στην αποδοχή ότι υπάρχει και φθηνότερο εκεί έξω (γενικά ρεύμα - αέριο - τηλεφωνία). Καλά όταν δε πεις σε πωλητές ότι έχεις διαβάσει κάτι σε φόρουμ σου λένε, α μην τα εμπιστεύεσαι αυτά...! 

Πολυ μεγαλη δυσκολια αληθεια, εγω σε τι φιλους γνωστους κ συγγενεις εχω προσπαθησει να τους πεισω να φυγουν απο ΔΕΗ, αλλα πεφτω πανω σε τοιχο. Αυτην ξερω αυτην εμπιστευομαι, ΔΕΗ κ πρασινο.

Καλα οι πωλητες για να σε καταφερουν, σου πουλανε φουμαρα.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Πολυ μεγαλη δυσκολια αληθεια, εγω σε τι φιλους γνωστους κ συγγενεις εχω προσπαθησει να τους πεισω να φυγουν απο ΔΕΗ, αλλα πεφτω πανω σε τοιχο. Αυτην ξερω αυτην εμπιστευομαι, ΔΕΗ κ πρασινο.

Βρε αφήστε λέμε και κανέναν στο πράσινο της ΔΕΗ να μας πληρώνει τα δώρα. 😂

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, hountalass είπε

οι περισσοτεροι που ρωτησα και ηταν πωλητες τις ΔΕΗ μου ειπαν μην ψαχνεσαι αλλου καθισε στην ΔΕΗ ,ολοι οι αλλοι απο εμας παιρνουν ρευμα. Ακου επιχειρηματολογια🤣

μου θυμιζει κατι απο εκλογες στα χωρια ,που παιρνουν σταυρωμενα τα ψηφοδελτια και παν και τα ριχνουν γιατι αυτο ξερουμε χρονια δεν ειμαστε για δοκιμες 🤣

Επεξ/σία από gas1983
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gas1983 είπε

οι περισσοτεροι που ρωτησα και ηταν πωλητες τις ΔΕΗ μου ειπαν μην ψαχνεσαι αλλου καθισε στην ΔΕΗ ,ολοι οι αλλοι απο εμας παιρνουν ρευμα. Ακου επιχειρηματολογια🤣

Που και αυτό πλέον αρχίζει να μην ευσταθεί όπως παλιότερα καθώς οι μεγάλοι πάροχοι όπως η protergia, elpedison, ΗΡΩΝ έχουν όχι μόνο δικά τους ΑΠΕ αλλά και μονάδες παραγωγής φυσικού αερίου. Σε μερικά χρόνια θα έχουν απορροφήσει τους πιο μικρούς παρόχους 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω το Power Home Smart Night και λύγει στις 11/11/25. μενω προς το παρον σε αυτο? το ειχα τοτε που το ειχαμε κανει οι περισσοτεροι με εκπτωση 40% και 5%συνεπειας. κανω μεσω ορο 1000kw τον μήνα, (70-30 ημερήσιο νυχτερινο).

Αν οχι τώρα θα ήθελα να παω σε κάποιο μαλλον σταθερο απο νοεμβρη που να συμφερει οσο δυνατον περισσότερο! 

Thank you

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Poison6 είπε

Καλησπέρα, εχω το Power Home Smart Night και λύγει στις 11/11/25. μενω προς το παρον σε αυτο? το ειχα τοτε που το ειχαμε κανει οι περισσοτεροι με εκπτωση 40% και 5%συνεπειας. κανω μεσω ορο 1000kw τον μήνα, (70-30 ημερήσιο νυχτερινο).

Αν οχι τώρα θα ήθελα να παω σε κάποιο μαλλον σταθερο απο νοεμβρη που να συμφερει οσο δυνατον περισσότερο! 

Thank you

Η καλύτερη περίοδος είναι άνοιξη (Απρίλιο-Μάιο) και φθινόπωρο για να κλείσεις σταθερό που είναι φθηνότερη η kWh. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Poison6 είπε

Μέχρι τότε θα υπάρξουν νέες τιμές στα σταθερά. Οπότε βλέπεις τότε και αποφασίζεις. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Poison6 είπε

Thank you

Κατσε οπως εισαι. Νοεμβριο θα δεις τι θα υπαρχει. Αν και τα σταθερα, ειναι οντως σταθερα, δεν καταλαβαινουν απο εποχες, ιδια τιμη εχουν ολο τον χρονο.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Poison6 είπε

Thank you

Προφανώς και επί της παρούσης μένεις σε αυτό, αφού είναι και χωρίς πάγιο.Προς τη λήξη του θα εξετάσεις τι επιλογές υπάρχουν στην αγορά για σταθερό πρόγραμμα λογικά με τις καταναλώσεις που αναφέρεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κατσε οπως εισαι. Νοεμβριο θα δεις τι θα υπαρχει. Αν και τα σταθερα, ειναι οντως σταθερα, δεν καταλαβαινουν απο εποχες, ιδια τιμη εχουν ολο τον χρονο.

Ίδια τιμή έχουν όλο το χρόνο αλλά παίζει ρόλο η περίοδος που τα κλείνεις για την τιμή που θα διασφαλίσεις για το 12 μηνο. Το καλοκαίρι κάποιες εταιρίες ανέβασαν την τιμή στα νέα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα 

Επεξ/σία από Dimath12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...