Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimath12 είπε

Ίδια τιμή έχουν όλο το χρόνο αλλά παίζει ρόλο η περίοδος που τα κλείνεις για την τιμή που θα διασφαλίσεις για το 12 μηνο. Το καλοκαίρι κάποιες εταιρίες ανέβασαν την τιμή στα νέα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα 

Όπως και να έχει το πρόγραμμα που είναι ο φίλος είναι εξαιρετικά οικονομικό με την έκπτωση του 45% και το γεγονός ότι είναι χωρίς πάγιο. Τέλος Οκτώβρη μια χαρά περίοδος είναι για να επιλέξει 12μηνο σταθερό. 

• Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Ίδια τιμή έχουν όλο το χρόνο αλλά παίζει ρόλο η περίοδος που τα κλείνεις για την τιμή που θα διασφαλίσεις για το 12 μηνο. Το καλοκαίρι κάποιες εταιρίες ανέβασαν την τιμή στα νέα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα 

Εδω κι ενα 10μηνο που παρακολουθω, 9-10 λεπτα ειναι τα σταθερα. Δεν εχουν ιδιαιτερα ανεβοκατεβασματα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εδω κι ενα 10μηνο που παρακολουθω, 9-10 λεπτα ειναι τα σταθερα. Δεν εχουν ιδιαιτερα ανεβοκατεβασματα.

Σίγουρα υπάρχουν εταιρίες όπως η protergia που δεν άλλαξαν την τιμή. Αλλά και οι αλλαγές είναι τις τάξεις του 1 λεπτού ή στο πάγιο που έχει φτάσει τα 12€ σε κάποια προγράμματα δυστυχώς 

Δημοσ.

καλησπέρα σας, θα μπορούσα να έχω τη βοήθεια σας παρακαλώ;

4/9/25 λήγει το power home smart night της ζενίθ, ο μ.ο καταναλώσεων είναι 400 kw/μήνα τις "νορμάλ περιόδους" και 750-800 kw/μήνα τις περιόδους "αιχμής 3-4 μήνες/έτος", ποιος πάροχος συμφέρει την τρέχουσα περιόδο και πότε πρέπει να κάνω νέα αίτηση;

ευχαριστώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alpetran είπε

4/9/25 λήγει το power home smart night της ζενίθ, ο μ.ο καταναλώσεων είναι 400 kw/μήνα τις "νορμάλ περιόδους" και 750-800 kw/μήνα τις περιόδους "αιχμής 3-4 μήνες/έτος", ποιος πάροχος συμφέρει την τρέχουσα περιόδο και πότε πρέπει να κάνω νέα αίτηση;

ευχαριστώ

Κιτρινο θα προτεινα το deal της προτεργιας (5 κ 0,09093), με την προυποθεση να παρακολουθεις την τιμη καθε μηνα. 

Σταθερο παλι προτεργια secure12m (9,9 κ 0,099) ή ELPEDISON Reward Ultra (9,9 κ 0,098), δεν λεω για eunice, ηρων κ nrg μονο και μονο επειδη βαζουν την εκπτωση συνεπειας στον επομενο.

Αν επιλεξεις προτεργια να εκμεταλευτεις και το προμο με την συσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, alpetran είπε

ευχαριστώ

Υποθέτω ότι δεν ειχες κάνει καταγγελία για την αλλαγή συντελεστή και δε σου έχει προταθεί ανανέωση του smart night με τους ίδιους όρους.

Εάν σκοπεύεις να ασχολείσαι κάθε μήνα 10 λεπτακια να τσεκάρεις την τιμή ρίξε μια ματιά στο value swift ontime deal της   protergia.

Εάν απλά θες ένα σταθερό και με δεδομένο ότι οι καταναλώσεις σου είναι υψηλές ρίξε μια ματιά στα σταθερά της elpedison,protergia και ζενιθ που προκαταβαλουν την έκπτωση συνέπειας.

Αν λήγει 4/9 το smart ξεκινά τις διαδικασίες αλλαγής παροχου μια βδομάδα πριν.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alpetran είπε

Σταθερό ή κίτρινο σε ενδιαφέρει; Εγώ θα έκανα αίτηση σε άλλο πάροχο στις 2 ή 3 Σεπτέμβρη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Είναι αργά

Πες κι εσύ τη γνώμη σου. Όλοι τον synforumiti μας θέλουμε να βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είχα επιλέξει το Yellow Free Home της ΗΡΩΝ γιατί στο παρελθόν είχα δει ότι ήταν η καλύτερη πρόταση για κλειστό σπίτι.

Πλέον το σπίτι κατοικείται οπότε είμαι σε αναζήτηση για νέο πρόγραμμα. Είδα σε προηγούμενη σελίδα να προτείνεται το energycost.gr για σύγκριση των διαθέσιμων προγραμμάτων. Είναι αξιόπιστο? Ανανεώνεται όσο συχνά πρέπει?

Επίσης ποια είναι η καλύτερη λύση αυτή την περίοδο? Υπάρχει κάποιος οδηγός όπως ένα excel που είχε παλιότερα εδώ στο forum?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ezio είπε

Πλέον το σπίτι κατοικείται οπότε είμαι σε αναζήτηση για νέο πρόγραμμα.

Γνωρίζεις τι καταναλώσεις έχεις περίπου; Σε ενδιαφέρει σταθερό ή κυμαινόμενο; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ezio είπε

Καλησπέρα σε όλους. Είχα επιλέξει το Yellow Free Home της ΗΡΩΝ γιατί στο παρελθόν είχα δει ότι ήταν η καλύτερη πρόταση για κλειστό σπίτι.

Πλέον το σπίτι κατοικείται οπότε είμαι σε αναζήτηση για νέο πρόγραμμα. Είδα σε προηγούμενη σελίδα να προτείνεται το energycost.gr για σύγκριση των διαθέσιμων προγραμμάτων. Είναι αξιόπιστο? Ανανεώνεται όσο συχνά πρέπει?

Επίσης ποια είναι η καλύτερη λύση αυτή την περίοδο? Υπάρχει κάποιος οδηγός όπως ένα excel που είχε παλιότερα εδώ στο forum?

Δεν προτείνεται το energycost.gr για συγκρίσεις. Υπάρχει και το excel του @juanjk

Θα ήθελες να μας πεις όμως και τι καταναλώσεις αναμένεις?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κιτρινο θα προτεινα το deal της προτεργιας (5 κ 0,09093), με την προυποθεση να παρακολουθεις την τιμη καθε μηνα. 

Σταθερο παλι προτεργια secure12m (9,9 κ 0,099) ή ELPEDISON Reward Ultra (9,9 κ 0,098), δεν λεω για eunice, ηρων κ nrg μονο και μονο επειδη βαζουν την εκπτωση συνεπειας στον επομενο.

Αν επιλεξεις προτεργια να εκμεταλευτεις και το προμο με την συσταση.

σε αυτό αναφέρεσαι;  "Value Swift on Time Deal" την τιμή μπορώ να την παρακολουθώ κάθε μήνα, αν αλλάξει τι πρέπει να κάνω; η διαφορά με τα ELPEDISON Reward Ultr & Value Secure 12 Μήνες είναι 9€/ανά μήνα, τείνω προς το  Value Swift on Time Deal. 

protergia ήμουν πελάτης το 2023, το promo πως το παίρνω;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Θα ήθελες να μας πεις όμως και τι καταναλώσεις αναμένεις?

4 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Γνωρίζεις τι καταναλώσεις έχεις περίπου; Σε ενδιαφέρει σταθερό ή κυμαινόμενο; 

Παιδιά δυστυχώς δεν γνωρίζω καταναλώσεις γιατί πρόσφατα μπήκαμε στο σπίτι. Γενικά όχι υψηλές πάντως. Το μόνο που ενδεχομένως να μας ανεβάσει είναι το ότι θα χρησιμοποιηθεί το κλιματιστικό ως κύρια θέρμανση για φέτος.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Υποθέτω ότι δεν ειχες κάνει καταγγελία για την αλλαγή συντελεστή και δε σου έχει προταθεί ανανέωση του smart night με τους ίδιους όρους.

Εάν σκοπεύεις να ασχολείσαι κάθε μήνα 10 λεπτακια να τσεκάρεις την τιμή ρίξε μια ματιά στο value swift ontime deal της   protergia.

Εάν απλά θες ένα σταθερό και με δεδομένο ότι οι καταναλώσεις σου είναι υψηλές ρίξε μια ματιά στα σταθερά της elpedison,protergia και ζενιθ που προκαταβαλουν την έκπτωση συνέπειας.

Αν λήγει 4/9 το smart ξεκινά τις διαδικασίες αλλαγής παροχου μια βδομάδα πριν.

δεν έκανα καταγγελία και δεν μου έχει προταθεί ανανέωση του υφιστάμενου, η διαφορά με το σταθερό δεν είναι μεγάλη, μεταξύ elpedison & protergia ποια έχει καλύτερη εξυπηρέτηση; ευχαριστώ για την απάντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...