Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MiP είπε

Καλησπέρα, ενοικίασα αρχές Αυγούστου ένα φοιτητικό σπίτι σε άλλη πόλη όμως πάνω στη βιασύνη δεν έβγαλα φωτό τη τελευταία μέτρηση και ο προηγούμενος δεν είχε αφήσει κάποιο παλιό λογαριασμό. Θα βάλω protergia, το σπίτι αυτή τη στιγμή δεν έχει ρεύμα, θα χρειαστεί η ένδειξη του ρολογιού για την επανασύνδεση? και αν ναι πως μπορώ να την δω χωρίς να ξανατρέχω στην άλλη πόλη? Ευχαριστώ

Κάποιος να βγάλει φώτο το ρολόι και να στο στείλει; το παλιό είναι φαντάζομαι

• Like 1
  • Απαντ. 10,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, MiP said:

Καλησπέρα, ενοικίασα αρχές Αυγούστου ένα φοιτητικό σπίτι σε άλλη πόλη όμως πάνω στη βιασύνη δεν έβγαλα φωτό τη τελευταία μέτρηση και ο προηγούμενος δεν είχε αφήσει κάποιο παλιό λογαριασμό. Θα βάλω protergia, το σπίτι αυτή τη στιγμή δεν έχει ρεύμα, θα χρειαστεί η ένδειξη του ρολογιού για την επανασύνδεση? και αν ναι πως μπορώ να την δω χωρίς να ξανατρέχω στην άλλη πόλη? Ευχαριστώ

Δε παίρνεις τον δεδδηε μη και πετύχεις κανέναν που να μπορέσει να σου πει τις ενδείξεις; 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Παιδια για ΣΤΑΘΕΡΟ με 450-500KWh/μηνα που παμε; protergia? ζενιθ? καποια αλλη?

Αν έχεις πολλές παροχές συμφέρει η protergia με τις συστάσεις. Το σταθερό της έχει ίδια τιμή με αυτό της elpedison που δίνει έξτρα 100€ Σκλαβενίτη. Στην zenith αν και λίγο πιο ακριβό παίρνεις 50€.

Δημοσ.
Just now, SagoniasSlutRos said:

χωρις συσταση; 

Χωρίς σύσταση είναι μαθηματικά. Αν πας προτεργια με σύσταση θα έχεις 5 μήνες δώρο το πάγιο, άρα θα έχεις 9,9 ευρώ επί 7 το πάγιο συν 9,9 λεπτά η κιλοβατώρα επί της κατανάλωσης. Η ζενιθ τι δίνει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

χωρις συσταση; 

Σωστα μην υπολογιζεις στο να δωσεις συσταση, ειναι απιθανο. Μονο να παρεις υπολογισε.

5 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Χωρίς σύσταση είναι μαθηματικά. Αν πας προτεργια με σύσταση θα έχεις 5 μήνες δώρο το πάγιο, άρα θα έχεις 9,9 ευρώ επί 7 το πάγιο συν 9,9 λεπτά η κιλοβατώρα επί της κατανάλωσης. Η ζενιθ τι δίνει; 

Η ελπε αναφερθηκε παραπανω δινει 100 σκλαβενιτη. Επισης αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε χτες το allazoreyma για ζενιθ δινει 50.

6 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Αν έχεις πολλές παροχές συμφέρει η protergia με τις συστάσεις. Το σταθερό της έχει ίδια τιμή με αυτό της elpedison που δίνει έξτρα 100€ Σκλαβενίτη. Στην zenith αν και λίγο πιο ακριβό παίρνεις 50€.

Γτ πιο ακριβο της ζενιθ; 9,9 παγιο και 0,099 κιλοβατωρα. ιδιο με προτεργια.

Power Home Secure - Μπλε Τιμολόγιο: Ρεύμα με σταθερή τιμή | ZeniΘ

Και ELPEDISON Reward Ultra 9,9 παγιο και 0,098 κβ.

ELPEDISON Reward Ultra < Οικιακά Τιμολόγια Ηλεκτρικού Ρεύματος | Elpedison

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Σωστα μην υπολογιζεις στο να δωσεις συσταση, ειναι απιθανο. Μονο να παρεις υπολογισε.

Η ελπε αναφερθηκε παραπανω δινει 100 σκλαβενιτη. Επισης αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε χτες το allazoreyma για ζενιθ δινει 50.

Γτ πιο ακριβο της ζενιθ; 9,9 παγιο και 0,099 κιλοβατωρα.

Power Home Secure - Μπλε Τιμολόγιο: Ρεύμα με σταθερή τιμή | ZeniΘ

Γιατί elpedison είναι 0,098

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimath12 είπε

Γιατί elpedison είναι 0,098

ELPEDISON Reward Ultra 9,9 παγιο και 0,098 κβ.

Αν ειναι σταθερα 500κβ/μηνα ισως συμφερει και το

ELPEDISON Reward Maximum < Οικιακά Τιμολόγια Ηλεκτρικού Ρεύματος | Elpedison

με 12,9 παγιο και 0,088/κβ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ELPEDISON Reward Ultra 9,9 παγιο και 0,098 κβ.

Αν ειναι σταθερα 500κβ/μηνα ισως συμφερει και το

ELPEDISON Reward Maximum < Οικιακά Τιμολόγια Ηλεκτρικού Ρεύματος | Elpedison

με 12,9 παγιο και 0,088/κβ

Ναι και της zenith είναι ένα κλάσμα του λεπτού ακριβότερο. Η διαφορά είναι στο δώρο όμως 

24 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάτσει κάποιος 5 μήνες στην protergia. Εγω προσωπικά κάθε 1.5 μήνα φεύγω και ξανά επωφελούμαι με την σύσταση αφού δεν υπάρχει περιορισμός.

Αντίθετα στο σταθερό είναι fixed το όφελος γατί με τα 100€ μηδενίζεις 10 πάγια ουσιαστικά καθώς παραμένεις υποχρεωτικά 

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Ναι και της zenith είναι ένα κλάσμα του λεπτού ακριβότερο. Η διαφορά είναι στο δώρο όμως 

ιδια τιμη με προτεργια, ζενιθ και σχεδον ιδια ελπε, ακριβως το δωρο ειναι διαφορετικο, οπως αν θες χρηματα ή δωροεπιταγη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά  μετά από έναν χρόνο ξανά μαζί σας. 

Είμαι στο Power Home Direct Plus της Zenith (μάλιστα τη. Παρασκευή βγήκε και ο λογαριασμός μου, για τον Ιούλιο με full κλιματισμό 550kw  στα 118€) και λήγει στις 10 Σεπτέμβριο. 

Επειδή είχα βολευτεί πολύ με το σταθερό, άρχισα να ψάχνω ξανά γαι αντίστοιχο πρόγραμμα και κατέληγα στην elpedison που την Παρασκευή μου έδεινε και την δωροεπιταγη των 100€. Σημερα όμως που επικοινώνησα για να το κλείσουμε μου είπαν πως έληξε η προσφορά και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι 50€.

Τοσκεφτομαι σοβαρά πλέον πως θα κινηθώ (καθώς με τα 50€, το πάγιο θα πάει στα επίπεδα που δινω σήμερα 9.90€ και με καλύτερη απόδοση τιμής ανά  kw 0.088 από 0.095 που είμαι) αλλά με τα 100€ ήταν ακόμα καλύτερο deal. 

Τους ειπα φυσικά να με καλέσουν ξανά αν υπάρξει ξανά το 100€ για να κλείσουμε άμεσα και μεχρι τότε ίσως πάω σε κίτρινο (καθώς η Zenith θα με πετάξει σε πράσινο) και να έχω το νου μου για κάτι νέο 

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω την ομάδα σχετικά, όπως κάθε φορά άλλωστε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vali είπε

Καλησπέρα καταρχάς πάρε άμεσα ζενίθ στο 2311223800 να σε βάλουνε στο power home save 2. Έχει δώρο τα τρία πρώτα πάγια και 0,1552 τιμή κιλοβατώρας. Τώρα σε έχουν στο πράσινο με 5 ευρώ πάγιο και 0,2552 την κιλοβατώρας. Την αλλαγή την κάνουν άμεσα. Και εμένα τελείωσε εχθές το smart night και σήμερα έκανα αλλαγή στο save. Ταυτόχρονα μπορείς να κάνεις αίτηση και σε άλλο πάροχο.

Κίτρινο είναι?

1' ημέρα ΠΡΙΝ λήξη το smart night είναι οκ ? Προλαβαίνεις?

48 λεπτά πριν, gx2 είπε

Το πρόμο υπάρχει.Screenshot_2025-08-26-16-34-48-598_com.microsoft.emmx-edit.jpg.fbce85e9e05d49847ccaef5e0e038174.jpg

Μπλέ είναι Όλα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπλέ είναι Όλα?

Προφανώς. Αν ήταν κίτρινα θα είχε μαθευτεί και θα ήταν no1 τουριστικός προορισμός η elpedison.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimath12 είπε

Προφανώς. Αν ήταν κίτρινα θα είχε μαθευτεί και θα ήταν no1 τουριστικός προορισμός η elpedison.

Θα είχαμε ήδη κάνει αίτημα οι μισοί εδώ μέσα 😂

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...