Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, akisdg είπε

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά  μετά από έναν χρόνο ξανά μαζί σας. 

Είμαι στο Power Home Direct Plus της Zenith (μάλιστα τη. Παρασκευή βγήκε και ο λογαριασμός μου, για τον Ιούλιο με full κλιματισμό 550kw  στα 118€) και λήγει στις 10 Σεπτέμβριο. 

Επειδή είχα βολευτεί πολύ με το σταθερό, άρχισα να ψάχνω ξανά γαι αντίστοιχο πρόγραμμα και κατέληγα στην elpedison που την Παρασκευή μου έδεινε και την δωροεπιταγη των 100€. Σημερα όμως που επικοινώνησα για να το κλείσουμε μου είπαν πως έληξε η προσφορά και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι 50€.

Τοσκεφτομαι σοβαρά πλέον πως θα κινηθώ (καθώς με τα 50€, το πάγιο θα πάει στα επίπεδα που δινω σήμερα 9.90€ και με καλύτερη απόδοση τιμής ανά  kw 0.088 από 0.095 που είμαι) αλλά με τα 100€ ήταν ακόμα καλύτερο deal. 

Τους ειπα φυσικά να με καλέσουν ξανά αν υπάρξει ξανά το 100€ για να κλείσουμε άμεσα και μεχρι τότε ίσως πάω σε κίτρινο (καθώς η Zenith θα με πετάξει σε πράσινο) και να έχω το νου μου για κάτι νέο 

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω την ομάδα σχετικά, όπως κάθε φορά άλλωστε 

Αν επιμείνεις λίγο παραπάνω για τα 100 εγώ πιστεύω θα στο δώσουν. 

Εάν το σταθερό σε καλύπτει και έχεις μεγάλες καταναλώσεις προφανώς υπάρχουν επιλογές.

Στα κυμαινομενα αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πιο περιορισμένα και τα δωρα ελάχιστα.

• Like 1
  • Απαντ. 10,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά ... κάποιος που μπορεί να εξηγήσει αυτό το που βλέπω στο myzneith ? από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ υποτίθεται ότι εχω φύγει, αλλά εδώ μου τα λέει δαιφορετικα.

yenith 1.png

yenith 2.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mdkamael είπε

παιδιά ... κάποιος που μπορεί να εξηγήσει αυτό το που βλέπω στο myzneith ? από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ υποτίθεται ότι εχω φύγει, αλλά εδώ μου τα λέει δαιφορετικα.

yenith 1.png

yenith 2.png

Εντάξει δε λέει κάτι το ότι φαίνεσαι ακόμα ενεργός στο myzenith. Εάν στο ΔΕΔΔΗΕ ανηκεις ήδη αλλού σημαίνει ότι έχεις ήδη χαιρετήσει τη Ζενίθ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dimath12 said:

Ναι και της zenith είναι ένα κλάσμα του λεπτού ακριβότερο. Η διαφορά είναι στο δώρο όμως 

Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάτσει κάποιος 5 μήνες στην protergia. Εγω προσωπικά κάθε 1.5 μήνα φεύγω και ξανά επωφελούμαι με την σύσταση αφού δεν υπάρχει περιορισμός.

Αντίθετα στο σταθερό είναι fixed το όφελος γατί με τα 100€ μηδενίζεις 10 πάγια ουσιαστικά καθώς παραμένεις υποχρεωτικά 

Μιλάω για 12μηνο σταθερό. Γι αυτό είπα το 5μηνο. Επίσης ο χρήστης που αναφερόταν η απάντηση μου ενδιαφερόταν για σταθερά. 

Επεξ/σία από ^_NikitaS_^
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mdkamael είπε

yenith 1.png

yenith 2.png

Απλά αργεί να ενημερωθεί το website τους και γράφει ενεργό. Η διάρκεια είναι τυπική τα δύο έτη αφού είναι κτίριο δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.

Παλιότερα που είχα επισκεφθεί την zenith με το που βγήκε ο τελικός μου έσβησε το myzenith και δεν είχα πρόσβαση στους παλιότερους λογαριασμούς. Το ίδιο κάνει και η Volton μόλις τερματιστεί η εκπροσώπηση.

Μόλις τώρα, ^_NikitaS_^ είπε

Μιλάω για 12μηνο σταθερό. Γι αυτό είπα το 5μηνο. 

Αφού είναι ίδια η τιμή elpedison και protergia στο σταθερό η διαφορά είναι το δώρο που είναι μεγαλύτερο στην elpedison.

Αν όμως έχεις γνωστούς για να κάνεις συστάσεις συμφέρει η protergia.
Αν ωστόσο είναι δικές σου οι παροχές δεν συμφέρει να της πας στην protergia στο σταθερό καθώς για 2 παροχές για παράδειγμα elpedison παίρνεις 200€ ενώ protergia 150€.

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν επιμείνεις λίγο παραπάνω για τα 100 εγώ πιστεύω θα στο δώσουν. 

Εάν το σταθερό σε καλύπτει και έχεις μεγάλες καταναλώσεις προφανώς υπάρχουν επιλογές.

Στα κυμαινομενα αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πιο περιορισμένα και τα δωρα ελάχιστα.

Ήμουν ξεκάθαρος... Τους είπα αν μου το δώσετε καλέστε με να κλείσουμε άμεσα... Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. 

Προσανατολιζομαι εκεί γιατί οι καταναλώσεις το καλοκαίρι φθάνουν στις 600kw όπως προανέφερα και το χειμώνα 2-3μηνες 600 με 900kw για την θέρμανση. Βέβαια οι μισοί μήνες του χρόνου είναι γύρω στις 350kw. Έχω διαπιστώσει ότι με καλύπτουν αυτά τα προγράμματα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, akisdg είπε

Ήμουν ξεκάθαρος... Τους είπα αν μου το δώσετε καλέστε με να κλείσουμε άμεσα... Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. 

Προσανατολιζομαι εκεί γιατί οι καταναλώσεις το καλοκαίρι φθάνουν στις 600kw όπως προανέφερα και το χειμώνα 2-3μηνες 600 με 900kw για την θέρμανση. Βέβαια οι μισοί μήνες του χρόνου είναι γύρω στις 350kw. Έχω διαπιστώσει ότι με καλύπτουν αυτά τα προγράμματα... 

Προφανώς και ο καθένας μας κινείται ανάλογα με τα θέλω του και τι πιστεύει ότι του ταιριάζει και περισσότερο. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akisdg είπε

Δοκίμασε και σε άλλα κανάλια πώλησης της elpedison. Προφανώς ο συγκεκριμένος δεν μπορούσε να δώσει 100 και είχε 50. Για αυτό και σου έδωσε τόσα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για 155kW καλοκαίρι και 300kW χειμώνα τι προτείνετε? Σκεφτόμουν για σταθερό να μην ασχολούμαι πολύ, εκτός και αν είναι τόσο ασύμφορο. Υπολογίζω να καίω λίγο παραπάνω εφόσον θα ξέρω ότι δεν είμαι πλεον ΔΕΗ. Αναμένεται και φυσικό αέριο στην περιοχή οπότε θα βόλευε κάποια εταιρεία που να μπορεί να το συνδιάσει και με αυτό όταν με το καλό έρθει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Για 155kW καλοκαίρι και 300kW χειμώνα τι προτείνετε? Σκεφτόμουν για σταθερό να μην ασχολούμαι πολύ, εκτός και αν είναι τόσο ασύμφορο. Υπολογίζω να καίω λίγο παραπάνω εφόσον θα ξέρω ότι δεν είμαι πλεον ΔΕΗ. Αναμένεται και φυσικό αέριο στην περιοχή οπότε θα βόλευε κάποια εταιρεία που να μπορεί να το συνδιάσει και με αυτό όταν με το καλό έρθει.

Για σταθερό συμφέρει η elpedison και η protergia που έχουν 0,098kwh και 9.9€ πάγιο. Η elpedison δίνει επίσης 100€ Σκλαβενίτη και η protergia 50€ με σύσταση στον λογαριασμό. 

Για κίτρινο συμφέρει η protergia στο deal με 0.09 και 5€ πάγιο. Αέριο έχουν και οι δύο εταιρίες φθηνά προγράμματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Με τις καταναλώσεις που αναφέρεις προσωπικά θα πήγαινα σε κυμαινόμενο με την προϋπόθεση ότι θα αφιερώνεις 10 λεπτά κάθε αρχή του μήνα να τσεκάρεις την τιμή του.

Ριξτου μια ματιά:

https://www.protergia.gr/en/home/electricity-energy/protergia-home-value-swift-ontime-deal/

Αλλιώς σε σταθερά το καρτέλ έχει καθιερώσει 10ρικο πάγιο.Εαν δε σε ενοχλεί αναφέρθηκαν ήδη κάποιες αξιόλογες επιλογές. Οι υπόλοιπες elin,zenith και Ηρωνας.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 minute ago, messinia3 said:

Με τις καταναλώσεις που αναφέρεις προσωπικά θα πήγαινα σε κυμαινόμενο με την προϋπόθεση ότι θα αφιερώνεις 10 λεπτά κάθε αρχή του μήνα να τσεκάρεις την τιμή του.

Ριξτου μια ματιά:

https://www.protergia.gr/en/home/electricity-energy/protergia-home-value-swift-ontime-deal/

Ευχαριστώ (και για τις συστάσεις), το έχω δει αλλά έχω μια απορία με το κυμαινόμενο, τι σταματάει την εταιρεία να μην βγάλει φτηνό πρόγραμμα κάποιο μήνα και να χρεώσει την kW τα διπλάσια ας πούμε? Φοβάμαι μην βρεθώ να πληρώνω περισσότερα τον χειμώνα που θα καίω περισσότερο. Επειδή μένω κοντά στο βουνό το καλοκαίρι περνάει πιο εύκολα, μόνο τον Ιούλιο άναψα κλιματισμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Ευχαριστώ (και για τις συστάσεις), το έχω δει αλλά έχω μια απορία με το κυμαινόμενο, τι σταματάει την εταιρεία να μην βγάλει φτηνό πρόγραμμα κάποιο μήνα και να χρεώσει την kW τα διπλάσια ας πούμε? Φοβάμαι μην βρεθώ να πληρώνω περισσότερα τον χειμώνα που θα καίω περισσότερο. Επειδή μένω κοντά στο βουνό το καλοκαίρι περνάει πιο εύκολα, μόνο τον Ιούλιο άναψα κλιματισμό. 

Η protergia έχει κρατήσει την ίδια τιμή πάνω από ένα χρόνο στο κυμαινόμενο αλλά κατά καιρούς το αλλάζει όνομα και έτσι βάζει κέρδος από αυτούς που ξεμένουν στο παλιό. 

Επαφίεται στην τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας. Σίγουρα τα σταθερά έχουν μικρότερο ρίσκο αν γίνει κάποια απότομη αύξηση της τιμής του ρεύματος καθώς σε προστατεύουν.

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Luciddream είπε

Η protergia εάν μιλάς συγκεκριμένα για αυτή έχει πάνω από ένα χρόνο που διαθέτει κάθε μήνα στην αγορά ένα κίτρινο με τιμή στα 0,09093 και πάγιο 5 ευρώ το μήνα.Σε όλο αυτό το διάστημα έχει αλλάξει αν θυμάμαι καλά 4 φορές ονομασία στο φθηνο της κίτρινο...αρχή κάθε μήνα ή τιμή ανακοινωνεται,άρα όσοι είμαστε πελάτες τσεκάρουμε και εάν χρειάζεται ζητάμε εσωτερική αλλαγή προγράμματος.

Αυτό ευτυχώς είναι κάτι εύκολο στην protergia και γίνεται με ένα τηλέφωνο στο αρμόδιο τμήμα. 

Η τιμή είναι γνωστή λοιπόν κάθε αρχή του μήνα,ο μόνος κίνδυνος λοποιν έγκειται στο να μη μπεις εσύ στον κόπο να το τσεκάρεις .

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πόσες φορές πρέπει να σας πούμε να μη στέλνετε συστάσεις χωρίς να έχει προηγηθεί ρητό αίτημα από κάποιο μέλος στη ροή του νήματος;

Γιατί επιμένετε να αδιαφορείτε;

Μόνο με το ban θα συνεννοηθούμε;

Το πλαίσιο του νήματος είναι σαφέστατο, υπάρχουν επισημασμένες διευκρινίσεις στην αρχή κάθε σελίδας, ορισμένοι έχετε δεχτεί και παρατηρήσεις για το θέμα αυτό, κι όχι μία και δύο.

Τι διάολο, στη Γραμμική Β' είναι αναρτημένα τα μηνύματα και δεν καταλαβαίνετε;

Πρέπει να σας αποκλείσουμε για να σταματήσει το αίσχος να σπαμάρετε όποιο μέλος επιχειρεί να μάθει πέντε πράγματα για τους παρόχους και τα προγράμματά τους;

Μάλλον. 

Θεωρήστε το παρόν ως την απολύτως τελευταία προειδοποίησή σας. Αν σας πετύχω να έχετε μπει στο προφίλ μέλους χωρίς να έχει ζητήσει σύσταση, φύγατε όπως ήρθατε.

Κι εσείς, και η "άδολη προσφορά" σας στην κοινότητα.

• Like 16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...