Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με καταμέτρηση. Όταν τύχαινε καταμέτρηση και είχα δώσει άλλη μέτρηση η αλλαγή γινόταν με αυτήν της επιτόπιας του ΔΕΔΔΗΕ 

Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι να στείλει ο πάροχος τις ενδείξεις μας στο ΔΕΔΔΗΕ καθυστερημένα (δηλαδή μετά την επιτόπια καταμέτρηση). Σε αυτή την περίπτωση επειδή το σύστημα θα διαβάσει ότι ο χ πάροχος αιτείται αλλαγή εκπροσώπησης με χαμηλότερες ενδείξεις από αυτές που έχουν καταμετρηθεί, το αίτημα θα απορριφθεί για ενδείξεις εκτός ορίων και θα πρέπει ο νέος πάροχος να στείλει νέες εκ νέου . Σε τηλεμετρούμενες παροχές δεν υπάρχει θεωρητικά (γιατί μπορεί να θέλουν να βγάλουν μεροκαματάκι στον εργολάβο) αυτός ο κίνδυνος.

• Απαντ. 10,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, messinia3 said:

Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι να στείλει ο πάροχος τις ενδείξεις μας στο ΔΕΔΔΗΕ καθυστερημένα (δηλαδή μετά την επιτόπια καταμέτρηση). Σε αυτή την περίπτωση επειδή το σύστημα θα διαβάσει ότι ο χ πάροχος αιτείται αλλαγή εκπροσώπησης με χαμηλότερες ενδείξεις από αυτές που έχουν καταμετρηθεί, το αίτημα θα απορριφθεί για ενδείξεις εκτός ορίων και θα πρέπει ο νέος πάροχος να στείλει νέες εκ νέου . Σε τηλεμετρούμενες παροχές δεν υπάρχει θεωρητικά (γιατί μπορεί να θέλουν να βγάλουν μεροκαματάκι στον εργολάβο) αυτός ο κίνδυνος.

με τα ψηφιακα ρολογια, παλι πρεπει να περασει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

με τα ψηφιακα ρολογια, παλι πρεπει να περασει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση ;

Κανονικά όχι δεν χρειάζεται αν είναι τηλεμετρούμενη παροχή 

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, Dimath12 said:

Κανονικά όχι δεν χρειάζεται αν είναι τηλεμετρούμενη παροχή 

ολα τα ψηφιακα ειναι με τηλεμετρουμενη ; Ή μπορει να ειναι ψηφιακο ρολοι και να χρειαζεται παλι να περασει ο ανρθωπος ;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Πρηξιμο πεφτει απο protergia παντως. Με πηραν τηλ σημερα για προσφορα νεου συμβολαιου με ονομασια "Πικασο" (?) σε αντικατασταση του Επαγγελματικου 1 - Value Secure 12m. Περα που την εκραξα στην αρχη γτ με εχουν ξαναπαρει απο προτεργια ενω ειμαι πελατης 2ο χρονο, την ρωταω αν θα εχω καποιο κερδος, και γυρναει να μου πει οτι η ιδιαιτεροτητα του συμβολαιου ειναι οτι μοιραζουν ισοποσα τους λογαριασμους μεσα στο ετος. Και της τονιζω οτι δεν εχω στο τελος κερδος, αφου θα τα πληρωσω τον χειμωνα (μιας και καλοκαιρι υπαρχει αυξημενη καταναλωση). Και ξανα τα ιδια αυτη. Προφανως ηθελε την πωληση και της το εκλεισα 🤦‍♂️

Καμια λογικη η δημιουργια του συγκεκριμενου προγραμματος, και δεν θεωρω οτι ειναι λυση σε καποιο προβλημα. 

https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-picasso

image.png.6a2f3e1caa2e32d7af0f2b4c4fa89fa9.png

Αν εχω 400 ευρω καταναλωση καθε μηνα, θα πρεπει να δηλωσω 390χ12 για να εχω κερδος. Αλλιως, ποιος ξερει με τι θα χρεωσουν τις παραπανω kwh (ισως λαμβανουν την τιμη της kwh απο τα κυμαινομενα?)

image.png.8ad6fdf880fdca57c6f5b6df57b18a31.png

Ειχα παλι συζητηση απο Προτεργια για το Picasso σημερα. Οι επιπλεον kwh περαν της υπερβασης του 5%, θα χρεωνονται λεει 0.09€/kwh. Επισημανα οτι δεν αναφερεται πουθενα στους ορους να διαβαστει απο τον υποτιθμενεο ενδιαφερομενο online κ η απαντηση π πηρα ειναι οτι αναγραφεται λεει στο συμβολαιο που ΘΑ σταλει απαξ κ συμφωνησει κανεις να προχωρησει με το συγκεκριμενο συμβολαιο. Κοινως η φαση ειναι αφουωστο λεμε εμεις ετσι ειναι ( tralalala ). Γενικα δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με τον ζωγραφο του Μυτιληναιου. Ποσο μαλλον σε ενα συγχρονο σπιτι με ακρως δυναμικη καταναλωση. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

ολα τα ψηφιακα ειναι με τηλεμετρουμενη ; Ή μπορει να ειναι ψηφιακο ρολοι και να χρειαζεται παλι να περασει ο ανρθωπος ;

Ναι, μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να μην έχει ενεργοποιηθεί 

Πάρε τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ αν θέλεις να βεβαιωθείς.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

Ειχα παλι συζητηση απο Προτεργια για το Picasso σημερα. Οι επιπλεον kwh περαν της υπερβασης του 5%, θα χρεωνονται λεει 0.09€/kwh. Επισημανα οτι δεν αναφερεται πουθενα στους ορους να διαβαστει απο τον υποτιθμενεο ενδιαφερομενο online κ η απαντηση π πηρα ειναι οτι αναγραφεται λεει στο συμβολαιο που ΘΑ σταλει απαξ κ συμφωνησει κανεις να προχωρησει με το συγκεκριμενο συμβολαιο. Κοινως η φαση ειναι αφουωστο λεμε εμεις ετσι ειναι ( tralalala ). Γενικα δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με τον ζωγραφο του Μυτιληναιου. Ποσο μαλλον σε ενα συγχρονο σπιτι με ακρως δυναμικη καταναλωση. 

Στο λινκ που ανέβασα, μου φάνηκε ότι είχε επιλογές μόνο για επαγγελματικό. Είναι και για οικιακά? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Στο λινκ που ανέβασα, μου φάνηκε ότι είχε επιλογές μόνο για επαγγελματικό. Είναι και για οικιακά? 

Oh , yes!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα στην ερώτηση σου. Αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ ενώ ο μετρητής μου είναι ψηφιακός, μου έρχεται ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ πότε θα περάσουν για καταμέτρηση και πράγματι την συγκεκριμένη ημερομηνία περνά υπάλληλος και μετρά όλα τα ρολόγια και το δικό μου που είναι ψηφιακό. Να σου πω την αλήθεια, δεν τον έχω ρωτήσει αν οπωσδήποτε χρειάζεται ή όχι κι αν είναι τηλεμετρούμενη ή όχι. Περιοχή Αττική.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1J4t είπε

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα στην ερώτηση σου. Αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ ενώ ο μετρητής μου είναι ψηφιακός, μου έρχεται ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ πότε θα περάσουν για καταμέτρηση και πράγματι την συγκεκριμένη ημερομηνία περνά υπάλληλος και μετρά όλα τα ρολόγια και το δικό μου που είναι ψηφιακό. Να σου πω την αλήθεια, δεν τον έχω ρωτήσει αν οπωσδήποτε χρειάζεται ή όχι κι αν είναι τηλεμετρούμενη ή όχι. Περιοχή Αττική.

Χαρτζηλικάκι στον εργολάβο😂

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Χαρτζηλικάκι στον εργολάβο😂

Διαγραφή

Επεξ/σία από 1J4t
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Στην προκειμένη περίπτωση έχεις μόνο εσύ ψηφιακό ρολόι για αυτό έρχεται εργολάβος για να μετρήσει τα υπόλοιπα.
Στην γειτονιά μου πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ και έβαλε παντού έξυπνους μετρητές πριν μερικούς μήνες. Άρα δεν χρειάζεται να γίνεται επιτόπια. 
Έλεγξε άμα σου δείχνει στο mydeddie app τα διαγράμματα καμπυλών για να βλέπεις live την κατανάλωση σου. Μόλις ενεργοποιήθηκε η τηλεμέτρηση είχα πρόσβαση 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Έλεγξε άμα σου δείχνει στο mydeddie app τα διαγράμματα καμπυλών για να βλέπεις live την κατανάλωση σου. Μόλις ενεργοποιήθηκε η τηλεμέτρηση είχα πρόσβαση 

Από το app στο κινητό δεν δείχνει τίποτα. Θα το δοκιμάσω και στον υπολογιστή. Αλλά το δω ή όχι, τι να το κάνω, τα χρήματα που είναι να πληρωθούν, από την τσέπη μου θα φύγουν! 😰

Δημοσ.

Ρε παιδιά,  η Protergia εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον εκπροσωπήσεις μέσω του σαιτ, πότε παίρνουν τηλέφωνο; Το έχω κάνει από προχθές αλλά δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george1994 είπε

Ρε παιδιά,  η Protergia εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον εκπροσωπήσεις μέσω του σαιτ, πότε παίρνουν τηλέφωνο; Το έχω κάνει από προχθές αλλά δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση!

2160020517 το τηλέφωνο του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων (καλείς εάν δεις ότι καθυστερούν)

To τελευταίο διάστημα έχει αναφερθεί ότι κάνουν 2-3 ημέρες να καλέσουν πίσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...