Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες απογευμα  εκανα μια συσταση στον εαυτο μου για το εξοχικο και με καλεσαν σημερα πρωι απλα ενημερωτικα ισως επεστρεψαν οι υπαλληλοι σιγα σιγα.

• Like 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, petranthe είπε

Το νέο κίτρινο οικιακό τιμολόγιο Value Deal on time συνεχίζει να προσφέρεται στην πολύ συμφέρουσα τιμή των 0,09093€/kWh.

https://www.powergame.gr/green-power/1072496/protergia-sta-159-lepta-to-prasino-timologio-ton-septemvrio/

Οποτε βλεπω παλι εσωτερικη αλλαγη απο Δευτερα. Το αναφερει ως νεο και το ονομαζει Value Deal on time, οχι value swift ontime deal.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, 1J4t είπε

Φίλε ezioioannis εγώ έχω 410 KWh και πληρώνω 9cent/KWh με 5 ευρώ πάγιο. Αυτές οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς. Είμαι σε κίτρινο επί 7 μήνες με την ίδια τιμή.

Νομιζω ότι δεν έχεις δίκιο (εκτός αν μιλάς για κυμαινόμενο). Το Maximum με 0.088€/kWh και 4.5€ πάγιο (με την γνωστή προφορά) δεν νομίζω να έχει σύγκριση... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Οποτε βλεπω παλι εσωτερικη αλλαγη απο Δευτερα. Το αναφερει ως νεο και το ονομαζει Value Deal on time, οχι value swift ontime deal.

Υπομονή και θα δούμε σύντομα. Το θέμα είναι ότι εξακολουθεί να προσφέρει κυμαινόμενο στην ίδια τιμή. 

Stay tuned εαν θα χρειαστεί εσωτερικη αλλαγή τη Δευτέρα. 

Δημοσ.

E ναι μόνο για να μας ταλαιπωρούν με τα τηλέφωνα, χωρίς κανένα λόγο. Φυσικά, κάποιοι θα την πατήσουν που εν αγνοία τους παραμείνουν στο παλιό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akisdg είπε

Νομιζω ότι δεν έχεις δίκιο (εκτός αν μιλάς για κυμαινόμενο). Το Maximum με 0.088€/kWh και 4.5€ πάγιο (με την γνωστή προφορά) δεν νομίζω να έχει σύγκριση... 

Ναι σε κίτρινο (δηλ κυμαινόμενο) επί 7 μήνες. Το γράφω. Και είναι το Value Swift OnTime Deal.

Επεξ/σία από 1J4t
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Υπομονή και θα δούμε σύντομα. Το θέμα είναι ότι εξακολουθεί να προσφέρει κυμαινόμενο στην ίδια τιμή. 

Stay tuned εαν θα χρειαστεί εσωτερικη αλλαγή τη Δευτέρα. 

Φαινεται ομως οτι προκειται για καινουργιο, συμφωνα με το δελτιο τυπου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akisdg είπε

Ναι είναι κυμαινόμενο. Το maximum είναι σταθερό και βγαίνει με το δώρο 4.5€ 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petranthe είπε

E ναι μόνο για να μας ταλαιπωρούν με τα τηλέφωνα, χωρίς κανένα λόγο. Φυσικά, κάποιοι θα την πατήσουν που εν αγνοία τους παραμείνουν στο παλιό.

Εκει ελπιζουν κι αυτοι, στο να ξεχαστουν καποιοι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, petranthe είπε

Πολύς κόσμος δεν το παιρνει γρσμμη και παραμενει στο υπαρχον προγραμμα του...στην προηγούμενη αλλαγή η διαφορά τιμής δεν ήταν μεγάλη (κάπου 0,107 νομίζω πήγε το παλιο swift on time),οπότε δεδομένο ότι όσοι δεν ασχολούνται απλά παρέμειναν με λίγο ακριβότερη τιμή kwh

Θα ήθελα να πιστεύω ότι δε θα αλλάξει πάλι τόσο σύντομα το φθηνο κιτρινο κραχτη η protergia. Ιούλιο το έβγαλαν,αν είναι να αρχίσουμε κάθε δίμηνο αλλαγή θα την πατήσει αρκετός κόσμος 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Εκει ελπιζουν κι αυτοι, στο να ξεχαστουν καποιοι.

Το λες και παραπλάνηση αυτό που κάνουν. Τραγικό. 

Δημοσ.

εγω τωρα πηγα προτεργια και γενικα απο τις 22/08 που υπεγραψα με εχουν ξεχασει τελειως. τους καλεσα και μου ειπαν οτι απο 26/8 ενεργοποιηθηκε τελικα (δηλαδη απο ποτε χρεωνομαι απο προτεργια; - καθως τις μετρησεις τις εχω δωσει απο 22/08) αλλα δνε μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση . Επισης παω να κανω εγγραφη στο App αλλα μου λεει λαθος στοιχεια κα δεν με αφηνει.. εχει τυχει σε αλλον ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petranthe είπε

Το λες και παραπλάνηση αυτό που κάνουν. Τραγικό. 

Η αληθεια ειναι οτι ειναι παραπλανηση οπως το λες, αν δεις τις ονομασιες, swift ontime, swift ontime deal, deal ontime, δηλαδη παιζουν με τις λεξεις για να μην καταλαβεις αν αλλαξε το προγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

η συνηθισμενη τακτικη των εταιρειων. 

@messinia3 με εχεις αφησει στο αδιαβαστο. Πρεπει να εισαι ο πρωτος που του ζητανε συσταση και να μην δίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...