Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

εγω τωρα πηγα προτεργια και γενικα απο τις 22/08 που υπεγραψα με εχουν ξεχασει τελειως. τους καλεσα και μου ειπαν οτι απο 26/8 ενεργοποιηθηκε τελικα (δηλαδη απο ποτε χρεωνομαι απο προτεργια; - καθως τις μετρησεις τις εχω δωσει απο 22/08) αλλα δνε μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση . Επισης παω να κανω εγγραφη στο App αλλα μου λεει λαθος στοιχεια κα δεν με αφηνει.. εχει τυχει σε αλλον ;

Δεν φαίνεται συστημικά ενεργή η παροχή στην protergia αλλά έχει ξεκινήσει η εκπροσώπηση.

Επεξ/σία από Dimath12
  • Like 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να βλέπω στην  αρχή κάθε μήνα πόσο θα με χρεώσει την kWh ο πάροχός μου. Μπορώ όμως να παρακολουθώ τους λογαριασμούς και αν δώ ότι ανέβασαν την τιμή σημαντικά να αλλαξω πάροχο. Αυτό έκανα στην Ζενίθ. Ειδικά αυτό με τους κράχτες της Protegeia που διαβάζω σίγουρα δεν είναι για μένα.

Ίσως πάω λοιπόν σε σταθερό (μπλέ). Τι λέτε για τα πρασινα γενικά; Είναι κυμαινόμενα νομίζω αλλά τι διαφορά έχουν με τα κίτρινα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmysss! είπε

εγω τωρα πηγα προτεργια και γενικα απο τις 22/08 που υπεγραψα με εχουν ξεχασει τελειως. τους καλεσα και μου ειπαν οτι απο 26/8 ενεργοποιηθηκε τελικα (δηλαδη απο ποτε χρεωνομαι απο προτεργια; - καθως τις μετρησεις τις εχω δωσει απο 22/08) αλλα δνε μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση . Επισης παω να κανω εγγραφη στο App αλλα μου λεει λαθος στοιχεια κα δεν με αφηνει.. εχει τυχει σε αλλον ;

Δωσε λιγο χρονο να ενημερωθει το συστημα, απλως οταν κανεις εγγραφη μην κανεις επικολληση τον αριθμο παροχης, εχει αναφερθει ως προβλημα, γραψτον μονος σου. Αν η ενεργοποιηση εγινε στις 26/8 αυτη ειναι η ημερομηνια με τις μετρησεις που εδωσες.

ΥΓ. Αν εισαι στο deal, να εισαι σε εγρηγορση στην Δευτερα αν πραγματι αλλαξει ονομασια, για εσωτερικη αλλαγη.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Η αληθεια ειναι οτι ειναι παραπλανηση οπως το λες, αν δεις τις ονομασιες, swift ontime, swift ontime deal, deal ontime, δηλαδη παιζουν με τις λεξεις για να μην καταλαβεις αν αλλαξε το προγραμμα.

Ψήνεστε να ξεκινήσουμε ομαδικά αναφορές στη ΡΑΕ για προσπάθεια παραπλάνησης καταναλωτή εκ μέρους της protergia εάν αλλάξει εκ νέου με το όνομα που γράφεται?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MessengerOfGood είπε

Εγώ δεν μπορώ να βλέπω στην  αρχή κάθε μήνα πόσο θα με χρεώσει την kWh ο πάροχός μου. Μπορώ όμως να παρακολουθώ τους λογαριασμούς και αν δώ ότι ανέβασαν την τιμή σημαντικά να αλλαξω πάροχο. Αυτό έκανα στην Ζενίθ. Ειδικά αυτό με τους κράχτες της Protegeia που διαβάζω σίγουρα δεν είναι για μένα.

Ίσως πάω λοιπόν σε σταθερό (μπλέ). Τι λέτε για τα πρασινα γενικά; Είναι κυμαινόμενα νομίζω αλλά τι διαφορά έχουν με τα κίτρινα;

Οχι πρασινο, ειναι σφαγειο. Πηγαινε σε μπλε, να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά  έχω πάρει απόφαση να αλλάξω πάροχο. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω? Πρέπει να κάνω την αίτηση κάποια συγκεκριμένη περίοδο? Π.χ. πριν έρθει ο επόμενος λογαριασμός ή μέτρηση? Όταν γίνει η αλλαγή από πότε ξεκινάει η χρέωση στον νέο πάροχο? Μην μας έρθει κανένας διπλός λογαριασμός.

Επίσης στον ηρων που είμαι τώρα κάθε μήνα μου έρχεται ειδοποίηση και βάζω εγώ τις μετρήσεις. Θα ήθελα αυτό να το κάνω και στον επόμενο πάροχο. Το έχουν όλοι?

Υ.γ. αν θελήσω σύσταση θα την ζητήσω ευθέως. Παρακαλώ μην αρχίσετε τα dm πάλι. Ευχαριστώ!

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

η συνηθισμενη τακτικη των εταιρειων. 

@messinia3 με εχεις αφησει στο αδιαβαστο. Πρεπει να εισαι ο πρωτος που του ζητανε συσταση και να μην δίνει

εγκληματικο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MessengerOfGood είπε

Εάν είναι να πας σε πράσινο κλείδωσε μία τιμή και πήγαινε σε μπλε. Και τα πράσινα κάθε πρώτη του μήνα ανακοινώνεται η τιμή μους, η οποία συνδέεται με το χρηματηστήριο ενέργειας και τις ορέξεις του καρτέλ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Ψήνεστε να ξεκινήσουμε ομαδικά αναφορές στη ΡΑΕ για προσπάθεια παραπλάνησης καταναλωτή εκ μέρους της protergia εάν αλλάξει εκ νέου με το όνομα που γράφεται?

Κοιτα το μηνυμα του @thermaikos4 και ασε τις αναφορες.

2 λεπτά πριν, Ezio είπε

Παιδιά  έχω πάρει απόφαση να αλλάξω πάροχο. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω? Πρέπει να κάνω την αίτηση κάποια συγκεκριμένη περίοδο? Π.χ. πριν έρθει ο επόμενος λογαριασμός ή μέτρηση? Όταν γίνει η αλλαγή από πότε ξεκινάει η χρέωση στον νέο πάροχο? Μην μας έρθει κανένας διπλός λογαριασμός.

Επίσης στον ηρων που είμαι τώρα κάθε μήνα μου έρχεται ειδοποίηση και βάζω εγώ τις μετρήσεις. Θα ήθελα αυτό να το κάνω και στον επόμενο πάροχο. Το έχουν όλοι?

Υ.γ. αν θελήσω σύσταση θα την ζητήσω ευθέως. Παρακαλώ μην αρχίσετε τα dm πάλι. Ευχαριστώ!

Οποιος σου στειλει, κανε αναφορα στους διαχειριστες, αυτο πρεπει να σταματησει.

3 λεπτά πριν, Ezio είπε

Ολοι το εχουν.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Ναι είναι κυμαινόμενο. Το maximum είναι σταθερό και βγαίνει με το δώρο 4.5€ 

Σωστά σωστά, ακόμα όμως και έτσι αυτή την στιγμή είναι το ποιο συμφέρον. Επίσης διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μην πάει με αυτές τις προϋποθέσεις σε σταθερό να εχει το κεφάλι του ύσηχο για ένα χρόνο. Το μόνο που βλέπω αρνητικό είναι μήπως πέσει η τιμή του κυμαινόμενου μέσα στο έτος, αλλά με την ίδια λογική μπορεί να ανέβει κιόλας...Εγώ με αυτή την λογική έκλεισα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ezio είπε

Όλοι οι πάροχοι (οι μεγαλύτεροι τουλάχιστον) έχουν περίοδο καταχώρησης ενδείξεων. Εάν έχεις περάσει σε μηνιαία καταμέτρηση βέβαια δεν είναι κάτι που χρειάζεται.

Αυτό που καλό είναι να προσέξεις στην αλλαγή παρόχου (έαν δεν έχεις έξυπνο μετρητή) είναι να μη δώσεις τις όποιες ενδείξεις στο νέο πάροχο που θα επιλέξεις κοντά σε προγραμματισμένη επιτόπια καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ. Εάν αργήσει ο πάροχος να στείλει το αίτημα, μετά θα απορρίφθει καθώς οι ενδείξεις που θα έχεις δώσει θα είναι εκτός ορίων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ezio είπε

Να προσεξεις σχετικα με την μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ, δηλ, οταν κανεις αλλαγη στελνεις φωτο την μετρηση, αν τυχει και γινει καταμετρηση απο ΔΕΔΔΗΕ πριν ολοκληρωθει η αλλαγη παροχου μπορει να κολλησει μετα η αλλαγη, γτ θα εχει γινει η καταμετρηση με παραπανω κιλοβατωρες και ο παροχοςς θα εχει στειλει την φωτο με λιγοτερες. Οποτε προσεξε να στειλεις αρκετες μερες πριν την καταμετρηση ή αμεσως μετα απο αυτην.

5 λεπτά πριν, akisdg είπε

Σωστά σωστά, ακόμα όμως και έτσι αυτή την στιγμή είναι το ποιο συμφέρον. Επίσης διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μην πάει με αυτές τις προϋποθέσεις σε σταθερό να εχει το κεφάλι του ύσηχο για ένα χρόνο. Το μόνο που βλέπω αρνητικό είναι μήπως πέσει η τιμή του κυμαινόμενου μέσα στο έτος, αλλά με την ίδια λογική μπορεί να ανέβει κιόλας...Εγώ με αυτή την λογική έκλεισα

Εαν υπολογισεις και το δωρο δεν εχεις αδικο, ειδικα οταν εισαι φρεσκος στις αλλαγες καλυτερα να προτιμησεις ενα σταθερο, εγω συμφωνω με αυτο. Θυμησε μου τι καταναλωσεις εχεις;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εαν υπολογισεις και το δωρο δεν εχεις αδικο, ειδικα οταν εισαι φρεσκος στις αλλαγες καλυτερα να προτιμησεις ενα σταθερο, εγω συμφωνω με αυτο.

Ναι φυσικά, μιλαω για το σύνολο της προσφοράς και το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είχε νόημα να συζητάμε με πάγια 10 & 13€. Άλλωστε ήταν βασική προϋπόθεση να λάβω την προσφορα για να κλείσω... 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akisdg είπε

Γιατί στα κτίρια επωφελείσαι ακόμα παραπάνω με τα δώρα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, akisdg είπε

Μπα...το καρτέλ δεν πρόκειται να  μειώσει τις τιμές ακόμα και εάν η ΤΕΑ πέσει στα πατώματα.

Η διαφορά εγκειται στα δώρα που μπορεί να προσφέρουν μεγαλύτερη εξοικόνομηση, αλλά αυτό προυποθετει και συχνες αλλαγές παρόχου.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...