Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akisdg είπε

Ναι φυσικά, μιλαω για το σύνολο της προσφοράς και το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είχε νόημα να συζητάμε με πάγια 10 & 13€. Άλλωστε ήταν βασική προϋπόθεση να λάβω την προσφορα για να κλείσω... 

Κοιτα ειπες πριν μηπως πεσει η τιμη στο κυμαινομενο, ακομα και να πεσει, ποσο να πεσει; κατω απο 0,088; απιθανο μου φαινεται. Μια χαρα εισαι, αραξε ενα χρονο εκει και του χρονου το ξανασυζηταμε. Θυμαμαι εχεις υψηλη καταναλωση χειμωνα και καλοκαιρι, μια χαρα θα εισαι.

• Like 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Αυτό που καλό είναι να προσέξεις στην αλλαγή παρόχου (έαν δεν έχεις έξυπνο μετρητή) είναι να μη δώσεις τις όποιες ενδείξεις στο νέο πάροχο που θα επιλέξεις κοντά σε προγραμματισμένη επιτόπια καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ. Εάν αργήσει ο πάροχος να στείλει το αίτημα, μετά θα απορρίφθει καθώς οι ενδείξεις που θα έχεις δώσει θα είναι εκτός ορίων.

Δεν είμαι σίγουρος. Ο μετρητής είναι από τους καινούριους, μπήκε πέρυσι και είναι ψηφιακός αν αυτό εννοείς. 

Τώρα για την μέτρηση επίσης δεν ξέρω τι ισχύει και νομίζω είναι γενικά λίγο ότι να 'ναι. Για αυτό θέλω να κάνω εγώ την καταχώρηση. Π.χ. πριν καμια δεκαριά μέρες που ήρθαν να μετρήσουν είπαν ότι έχουν σταλεί ήδη μετρήσεις και μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε μήνυμα από τον πάροχο μου ότι  ήρθε υπάλληλος να καταγράψει τις ενδείξης και το ακίνητο βρέθηκε κλειστό (κάτι που δεν ισχύει έχει πάντα πρόσβαση) και επίσης γράφει ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης τον Σεπτέμβριο.

Πόσες μέρες περίπου πριν την επόμενη πρέπει να έχω κάνει την αίτηση για αλλαγή?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μπορούμε να εκδώσουμε σύνδεσμο σύστασης μέσα από την εφαρμογή της πρωτέργια για να τον έχουμε εύκαιρο να τον στείλουμε; Η λήγει ο σύνδεσμος μετα απο κάποιον καιρό; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k0stas1 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Μπορούμε να εκδώσουμε σύνδεσμο σύστασης μέσα από την εφαρμογή της πρωτέργια για να τον έχουμε εύκαιρο να τον στείλουμε; Η λήγει ο σύνδεσμος μετα απο κάποιον καιρό; 

ναι γινεται ο ιδιος κωδικος ειναι δεν αλλαζει αρκει εννοειται να εχεις λογαριασμο ειδη στην πρωτεργια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα , 

εν ολιγης ποιο ειναι το πιο συμφερον Σταθερο για 250 kwh/month μιας και τελειωνει και μενα το ζενιθ Power Home Smart Night?

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ezio είπε

Δεν είμαι σίγουρος. Ο μετρητής είναι από τους καινούριους, μπήκε πέρυσι και είναι ψηφιακός αν αυτό εννοείς. 

Τώρα για την μέτρηση επίσης δεν ξέρω τι ισχύει και νομίζω είναι γενικά λίγο ότι να 'ναι. Για αυτό θέλω να κάνω εγώ την καταχώρηση. Π.χ. πριν καμια δεκαριά μέρες που ήρθαν να μετρήσουν είπαν ότι έχουν σταλεί ήδη μετρήσεις και μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε μήνυμα από τον πάροχο μου ότι  ήρθε υπάλληλος να καταγράψει τις ενδείξης και το ακίνητο βρέθηκε κλειστό (κάτι που δεν ισχύει έχει πάντα πρόσβαση) και επίσης γράφει ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης τον Σεπτέμβριο.

Πόσες μέρες περίπου πριν την επόμενη πρέπει να έχω κάνει την αίτηση για αλλαγή?

Από την ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης που αναγράφεται στο λογαριασμό σου μία βδομάδα πριν είναι καλά.Αλλιώς την επόμενη ημέρα επίσης είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
3 minutes ago, toniloco3 said:

Καλημερα , 

εν ολιγης ποιο ειναι το πιο συμφερον Σταθερο για 250 kwh/month μιας και τελειωνει και μενα το ζενιθ Power Home Smart Night?

Το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, toniloco3 είπε

Καλημερα , 

Σταθερό με τα υπάρχοντα δεδομένα :

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-ultra_134129/

Με την προυπόθεση της δωροεπιταγής 100 ευρώ Σκλαβενίτη.

Υποθέτω δεν είσαι στους τυχερούς που πέτυχαν ανανέωση προγράμματος για το smart night...Για Αύγουστο θα έχει τιμή κάτω από 0,07 και χωρίς πάγιο (προγραμματάρα για όσους δεν ήθελαν να ασχοληθούν για έναν ολοκληρο χρόνο - εγώ δεν άντεξα τόσο μακριά από τουρισμό)😂

Σε κυμαινόμενα το φθηνό κίτρινο της protergia (αναμένοντας εάν αλλάζει εκ νέου όνομα)

https://www.protergia.gr/en/home/electricity-energy/protergia-home-value-swift-ontime-deal/

Σε κλειστα σπίτια πρόγραμμα χωρίς πάγιο και δώρο (Επί της παρούσης το καλύτερο δώρο είναι τα 100 Σκλαβενίτη στο σταθερό όμως :

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-zero-fee_134062/

Υγ. Αλλιώς κυμαινόμενο με δώρο και μηδενικό πάγιο (π.χ. https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/ μέσω σύστασης)

Σε συνδιαστικά προγράμματα (ρεύμα +αέριο) ρίξτε μία ματια και σε:

https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-fixed-12-18-24m-autonomo/

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-bluenowplus-12-18-24m/

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κοιτα ειπες πριν μηπως πεσει η τιμη στο κυμαινομενο, ακομα και να πεσει, ποσο να πεσει; κατω απο 0,088; απιθανο μου φαινεται. Μια χαρα εισαι, αραξε ενα χρονο εκει και του χρονου το ξανασυζηταμε. Θυμαμαι εχεις υψηλη καταναλωση χειμωνα και καλοκαιρι, μια χαρα θα εισαι.

Ναι ακριβώς έτσι το έχω σκεφτεί. Απλά η σκέψη μου ήταν γενικότερη με βάση και τις συζητήσεις των παιδιών εδώ για να βοηθήσω και εγώ σε όποια απόφαση όπου μπορώ... 

• Like 2
Δημοσ.
11 minutes ago, toniloco3 said:

Καλημερα , 

8 minutes ago, MessengerOfGood said:

Το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ.

Αχ μωρή Ζενίθ, δεν λυπάσαι τόσο κόσμο που ψάχνεται;; Δώσε πίσω τη προγραματάρα στο λαό σου.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkmatinee είπε

Αχ μωρή Ζενίθ, δεν λυπάσαι τόσο κόσμο που ψάχνεται;; Δώσε πίσω τη προγραματάρα στο λαό σου.

Την έδωσε...απλά σε ελάχιστους😟

• Haha 1
Δημοσ.

Σε αυτο το happy hour του Ηρων αν εχεις μπαταρια στο σπιτι, θεωρητικα την φορτιζεις δωρεαν και μετα δινεις απο εκει ρευμα τις υπολοιπες ωρες. Πως φαινεται σαν ιδεα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gbras είπε

Σε αυτο το happy hour του Ηρων αν εχεις μπαταρια στο σπιτι, θεωρητικα την φορτιζεις δωρεαν και μετα δινεις απο εκει ρευμα τις υπολοιπες ωρες. Πως φαινεται σαν ιδεα?

Ρίξε μία ματιά στη χρέωση kwh στις ώρες που δεν εμπίπτουν στο δωρεάν ρεύμα και θα βρεις μόνος σου την απάντηση.

Δημοσ.
2 minutes ago, messinia3 said:

Ρίξε μία ματιά στη χρέωση kwh στις ώρες που δεν εμπίπτουν στο δωρεάν ρεύμα και θα βρεις μόνος σου την απάντηση.

Προφανως δεν καταλαβες τι εγραψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...