Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε αναφερθεί της ΔΕΗ (myHome 4Students) αν δεν κάνω λάθος ένα ωραίο φοιτητικό μέχρι 150kwh με κάτι παροχές σε ευρώ και καφέ απο coffee island αν δεν κάνω λάθος. Όποιος ξέρει περισσότερα ας μιλήσει!

Επεξ/σία από hountalass
  • Like 2
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, netagra είπε

Για φοιτητικό σπίτι, ενός ατόμου με ρεύμα και φυσικό αέριο με ατομική εγκατάσταση (50τμ) τι θα προτείνατε; Σκεφτόμουν τα μηδενικά πάγια, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω πρόβλημα να πάω σε διαφορετικούς παρόχους.

Αν έχεις 10 λεπτά κάθε μήνα να ασχολείσαι για να είσαι σε κυμαινόμενο το Deal της Protergia εκτιμώ ότι είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή. Αν η κατανάλωσή σου είναι μέχρι 160 KWh/μήνα (δεν πιστεύω ότι θα έχεις περισσότερο τη στιγμή που έχεις και αέριο) το καλύτερο σταθερό για 12 μήνες σε τιμή σου βγαίνει το ELPEDISON Reward Zero fee 0 πάγιο, 0,1395ευρώ/KWh και για 12 μήνες δεν ξανασχολείσαι (αυτή την περίοδο σου δίνει και promo 100 ευρώ)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, netagra είπε

Καλησπέρα

βλέπω και συγκρίνω αρκετά προγράμματα και κάπου έχω καταλήξει. Με προβληματίζει πολύ στον υπολογισμό σε κάποιους παρόχους το ενδεχόμενο bonus το οποίο δεν γνωρίζω ακόμα αν θα πάρω - αν δεν ρωτήσεις βέβαια τι θα πάρεις;

Για φοιτητικό σπίτι, ενός ατόμου με ρεύμα και φυσικό αέριο με ατομική εγκατάσταση (50τμ) τι θα προτείνατε; Σκεφτόμουν τα μηδενικά πάγια, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω πρόβλημα να πάω σε διαφορετικούς παρόχους.

Ευχαριστώ

Για φυσικό αέριο δες κι εδώ:

Για ρεύμα της ΔΕΗ που αναφέρθηκε έχει ένα νόημα  εαν ενδιαφερεσαι για καφεδάκι από coffee island και τα κουπόνια 50 ευρω σε Κοτσωβολο και efood.

Μετά είτε πας σε μηδενικό πάγιο με δωρο το reward zero free της elpedison με το promo των 100 ευρω Σκλαβενιτη,είτε σε κλειδωμένο κίτρινο σε καλή τιμή τύπου swift on time deal της protergia με σύσταση για τα 50 ευρω σπαστά (10/μήνα για 5 μηνες)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Πριν δύο εβδομάδες πήγα στον Ηρωνα για τα 50 ευρω, έχει γίνει η μεταφορά, και τώρα θέλω να ξαναγυρίσω στην Protergia (έχω ήδη άλλη παροχή εκεί) με σύσταση για να μπω στο νέο πρόγραμμα Value deal on time. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, δεν έχει βγει ακόμα λογαριασμός απο τον Ηρωνα. Τι κάνω; Απλά περιμένω να βγει πρώτα ο λογαριασμός;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, barbaraa είπε

Πριν δύο εβδομάδες πήγα στον Ηρωνα για τα 50 ευρω, έχει γίνει η μεταφορά, και τώρα θέλω να ξαναγυρίσω στην Protergia (έχω ήδη άλλη παροχή εκεί) με σύσταση για να μπω στο νέο πρόγραμμα Value deal on time. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, δεν έχει βγει ακόμα λογαριασμός απο τον Ηρωνα. Τι κάνω; Απλά περιμένω να βγει πρώτα ο λογαριασμός;

Από εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο το νέο πρόγραμμα της protergia που έχει την ίδια τιμή. Για αυτό περίμενε μέχρι την Δευτέρα. Όποιος δεν έχει υπογράψει ακόμα να ζητήσει να του στείλουν νέο συμβόλαιο με το καινούργιο πρόγραμμα 

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν εχει κάποια συνεργασία με κάποια τράπεζα η Protergia?? Όπως η ELPEDISON πχ .. γιατί από όσο είδα δεν βρήκα κάτι 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μια βοηθεια Ληγει το προγραμμα μου που εχω στην ζενιθ (Power Home Direct Plus) την επομενη εβδομαδα. Η καταναλωση μου ειναι περιπου 270 kWh τον μηνα.Εχουμε καποια καλη προσφορα αυτο το χρονικο διαστημα?Για σταθερο η κυμαινόμενο τιμολογιο Σας ευχαριστω για οτι βοηθεια μου δωσετε

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Akis49 είπε

Καλησπερα παιδια.Μια βοηθεια Ληγει το προγραμμα μου που εχω στην ζενιθ (Power Home Direct Plus) την επομενη εβδομαδα. Η καταναλωση μου ειναι περιπου 270 kWh τον μηνα.Εχουμε καποια καλη προσφορα αυτο το χρονικο διαστημα?Για σταθερο η κυμαινόμενο τιμολογιο Σας ευχαριστω για οτι βοηθεια μου δωσετε

Με αυτές τις καταναλώσεις σε κίτρινο είναι το Deal της Protergia που με σύσταση θα έχεις 10ευρώx5 μήνες, και σε σταθερό 12 μήνες θα διάλεγα ELPEDISON Reward Ultra που έχει 100 ευρώ promo αυτή την περίοδο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Με αυτές τις καταναλώσεις σε κίτρινο είναι το Deal της Protergia που με σύσταση θα έχεις 10ευρώx5 μήνες, και σε σταθερό 12 μήνες θα διάλεγα ELPEDISON Reward Ultra που έχει 100 ευρώ promo αυτή την περίοδο.

Σε ευχαριστω πολυ το προμο της ELPEDISON που το λεει??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, barbaraa είπε

Oχι βεβαια δεν θα περιμενεις τον λογαριασμο που θα εκδοθει σε 1μισι μηνα σχεδον, θα κανεις αιτημα με τον τελευταιο λογαριασμο που πληρωσες στον προηγουμενο παροχο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Akis49 είπε

Κάντε έναν κόπο να διαβάζετε τις τελευταίες 2-3 σελίδες για να μην επαναλμβανουμε τα ίδια. 

Σταθερό με τα υπάρχοντα δεδομένα :

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-ultra_134129/

Με την προυπόθεση της δωροεπιταγής 100 ευρώ Σκλαβενίτη.

Σε κυμαινόμενα το φθηνό κίτρινο της protergia (αναμένοντας εάν αλλάζει εκ νέου όνομα)

https://www.protergia.gr/en/home/electricity-energy/protergia-home-value-swift-ontime-deal/

Σε κλειστα σπίτια πρόγραμμα χωρίς πάγιο και δώρο (Επί της παρούσης το καλύτερο δώρο είναι τα 100 Σκλαβενίτη στο σταθερό όμως :

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-zero-fee_134062/

Υγ. Αλλιώς κυμαινόμενο με δώρο και μηδενικό πάγιο (π.χ. https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/ μέσω σύστασης)

Σε συνδιαστικά προγράμματα (ρεύμα +αέριο) ρίξτε μία ματια και σε:

https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-fixed-12-18-24m-autonomo/

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-bluenowplus-12-18-24m/

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, barbaraa είπε

Πας myheron, νέο αίτημα ,βεβαίωση εκπροσώπησης και την στέλνεις στο νέο πάροχο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/8/2025 στις 9:29 ΜΜ, Dimath12 είπε

Και η ΔΕΗ τα ίδια ακριβώς γράφει απλά αλλάζει το format. Η protergia τα γράφει συνοπτικά όλα σε 2 σελίδες όπως πρέπει

Μου φάνηκε πιο αναλυτικός της προτεργια μάλλον γιατί στην δεη ήμουν σε μπλε πρόγραμμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Oχι βεβαια δεν θα περιμενεις τον λογαριασμο που θα εκδοθει σε 1μισι μηνα σχεδον, θα κανεις αιτημα με τον τελευταιο λογαριασμο που πληρωσες στον προηγουμενο παροχο.

Ήταν προτεργια!

Με λογαριασμό προτεργια θα πάει στην προτεργια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...