Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Με λογαριασμό προτεργια θα πάει στην προτεργια?

Θα μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων, και η θα παει με της προτεργια ή θα παρει βεβαιωση εκπροσωπησης απο τον ηρων, τα εχω ακουσει και τα δυο. οτι του πουν.

• Like 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα συμπληρώσει σύσταση και με πήραν σήμερα τηλέφωνο να στείλω τα δικαιολογητικά.

Τι να κάνω?

Να περιμένω έως Δευτέρα πρωί που θα ισχύσει το νέο πρόγραμμα value DEAL ON TIME η να τα στείλω αύριο και ΜΕΤΑ να ζητώ αλλαγή?

ΥΓ. Το ζενίθ smart night λήγει Πέμπτη 04 Σεπτεμβρίου....

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Θα μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων, και η θα παει με της προτεργια ή θα παρει βεβαιωση εκπροσωπησης απο τον ηρων, τα εχω ακουσει και τα δυο. οτι του πουν.

@Seldon40 σ΄ευχαριστώ πολύ!

@1comment σχετικά με τη σύσταση που μου έστειλες με προσωπικό, όπως είπα στο αρχικό μήνυμα, έχω ήδη άλλη παροχή στην Protergia, οπότε θα συστήσω τον εαυτό μου

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimath12 είπε

Από εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο το νέο πρόγραμμα της protergia που έχει την ίδια τιμή

Καλησπέρα.

Όποτε την Δευτέρα θα πρέπει πάλι να κάνουμε εσωτερική αλλαγή όσοι είμαστε στο value swift on time deal;

Για νέα σύμβαση στο value Deal on time;

https://energypress.gr/news/fthinoporo-me-hamiloteres-times-apo-tin-protergia-sta-159-lepta-prasino-timologio-ton

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Merenda7 είπε

Καλησπέρα.

Όποτε την Δευτέρα θα πρέπει πάλι να κάνουμε εσωτερική αλλαγή όσοι είμαστε στο value swift on time deal;

https://energypress.gr/news/fthinoporo-me-hamiloteres-times-apo-tin-protergia-sta-159-lepta-prasino-timologio-ton

Ετσι φαινεται μεχρι στιγμης, ειναι διαφορετικο το ονομα, Δευτερα θα βεβαιωθουμε ομως.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Merenda7 είπε

Καλησπέρα.

Όπως φαίνεται το πιο πιθανό. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, barbaraa είπε

@Seldon40 σ΄ευχαριστώ πολύ!

@1comment σχετικά με τη σύσταση που μου έστειλες με προσωπικό, όπως είπα στο αρχικό μήνυμα, έχω ήδη άλλη παροχή στην Protergia, οπότε θα συστήσω τον εαυτό μου

Πολυ καλη κινηση. Μαλλον αυτο θα πρεπει να κανουμε ολοι ωστε να σταματησει το φαινομενο να ερχονται συστασεις χωρις να ζητηθουν. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ετσι φαινεται μεχρι στιγμης, ειναι διαφορετικο το ονομα, Δευτερα θα βεβαιωθουμε ομως.

Μπορείς να μου θυμίσεις σε παρακαλώ το τηλέφωνό για εσωτερική αλλαγή;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Πολυ καλη κινηση. Μαλλον αυτο θα πρεπει να κανουμε ολοι ωστε να σταματησει το φαινομενο να ερχονται συστασεις χωρις να ζητηθουν. 

Να πάρουμε προτεραιότητα και εμείς με τις λιγότερες!

"Πόσα να μας δώσει και αυτός!"

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hountalass είπε

Να πάρουμε προτεραιότητα και εμείς με τις λιγότερες!

"Πόσα να μας δώσει και αυτός!"

Με ΒΑΣΗ την συμμετοχή στο θέμα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Με ΒΑΣΗ την συμμετοχή στο θέμα...

Ναι βρε το ξέρω, το παρακολουθώ καιρό και όσο μπορώ βοηθάω. Κάνουμε και λίγο χαβαλέ.

Αλλά ελέγχεται κάπως αυτό;

Επεξ/σία από hountalass
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Μπορείς να μου θυμίσεις σε παρακαλώ το τηλέφωνό για εσωτερική αλλαγή;

Εγω την προηγουμενη φορα ειχα εξυπηρετηθει απο την εξυπηρετηση πελατων στο γνωστο 210 3448500. Καποιος ειχε αναφερει και ενα αλλο τηλ, δεν το θυμαμαι, θα προσπαθησω να το βρω.

1 λεπτό πριν, hountalass είπε

Ναι βρε το ξέρω, το παρακολουθώ καιρό και όσο μπορώ βοηθάω. Κάνουμε και λίγο χαβαλέ.

Παιδια το σωστο ειναι καταρχην να ζητησει καποιος, και μετα να στειλουμε. τωρα αυτος αν επιλεξει τον πρωτο ή επιλεξει με βαση αλλα κριτηρια αυτο ειναι δικο του θεμα. δεν θα τον υποχρεωσουμε να επιλεξει να βαση τη συμμετοχη ή ξερω κι εγω τι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hountalass είπε

Αλίμονο....

Δεν είπα ΕΓΩ το αντίθετο....

Τι εννοείς: ελέγχεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...