Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 🌻 

Έστειλα εχθές το βράδυ στις 11:30 αίτημα μέσω της φόρμας της προτεργια με θέμα αλλαγή προγράμματος.

Το αίτημα μου ήταν το εξής:

Είμαι στο πρόγραμμα value swift on time deal .

Επιθυμώ να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω στο νέο κίτρινο value Deal on time.

Παρακαλώ θερμά να με καλέσετε την 1η Σεπτεμβρίου 2025 ώστε να γίνει η αλλαγή μέσω ηχογράφησης.

Σήμερα το πρωί κατά τις 9 με πήραν τηλέφωνο για να γίνει λέει η αλλαγή προγράμματος όπως ζήτησα.

Πήγε να μου προωθήσει το σταθερό 😁 

Μα εγώ τις λέω έχω κάνει αίτημα για το νέο κίτρινο πρόγραμμα.

Εμείς δεν γνωρίζουμε κάποιο νέο κίτρινο πρόγραμμα απαντά.

Την Δευτέρα στο 16:00 ανακοινώνονται στην ΡΑΕ και μετά γίνεται η ενημέρωση σε εμάς.

Ρωτάω για πιο λόγο κάθε μήνα κάνουν αλλαγή ονόματος στο value on time.

Και αρχίζει ένα μπλα μπλα, να έτσι είναι τα κίτρινα βάση νομοθεσίας αλλάζει η τιμή κάθε μήνα. Γι'αυτό σας προτείνουμε το σταθερό πρόγραμμα.

Οκ, το γνωρίζω, γιατί όμως αλλάζει η ονομασία και εάν δεν αλλάξω πρόγραμμα αυξάνεται η τιμή kwhs;

Δεν έβγαλα άκρη μαζί της.

Με βλέπω να πηγαίνω elpedison.

• Like 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Μόλις μίλησα με την Zenith (κατ' ευθείαν) και μου είπαν τα 2 προτεινόμενα προγράμματα:

Για την κύρια κατοικία το σταθερό "Power Home Secure Summer" με 0,099€/kWh και 9,98€/μήνα πάγιο.

Για το εξοχικό (θεωρώντας ότι έχει μικρή κατανάλωση, αλλά δεν είναι έτσι γιατί δουλεύουν αφυγραντήρες με αρκετή κατανάλωση) μου πρότειναν το κυμαινόμενο "Power Home Save 2.0" με πάγιο 5€/μήνα και δώρο τα πάγια των πρώτων 3 και των τελευταίων 4 μηνών.

Το σταθερό δεν συμφέρει σε σχέση με τα σταθερά της Elpedison (Ultra & Maximum). Στο κυμαινόμενο που έχω αυτή τη στιγμή η μέση τιμή kWh τον τελευταίο χρόνο είναι 0,085478 αλλά αυτη η τιμή είναι η τελική δηλαδή μετά την αφαίρεση της έκπτωσης 45% και με μηδενικό πάγιο (δηλαδή πόσα πληρώνω στον πάροχο δια του αριθμού των kWh που κατανάλωσα). 

Δεν έχουν κάποια προωθητική ενέργεια αυτό τον καιρό.

Δυστυχώς ενώ ήταν και είναι άψογη στη συνεργασία της η Ζενιθ, αυτή τη στιγμή είναι εκτός ανταγωνισμού. Πάω στην Elpedison από την οποία παλιότερα δεν είχα και τις καλύτερες εντυπώσεις στο θέμα της συνεργασίας...

Το smart night με την έκπτωση του 40+5% ήταν εξαιρετικό προγραμμα.Ξενοιασε πολύς κόσμος για ένα χρόνο.Ελαχιστοι τυχεροί κατάφεραν και πήραν και ένα χρόνο παράταση.Δυσκολα θα ξαναδούμε κάτι παρόμοιο, χωρίς δέσμευση. 

14 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα 🌻 

Έστειλα εχθές το βράδυ στις 11:30 αίτημα μέσω της φόρμας της προτεργια με θέμα αλλαγή προγράμματος.

Παρακαλώ θερμά να με καλέσετε την 1η Σεπτεμβρίου 2025 ώστε να γίνει η αλλαγή μέσω ηχογράφησης.

Σήμερα το πρωί κατά τις 9 με πήραν τηλέφωνο για να γίνει λέει η αλλαγή προγράμματος όπως ζήτησα.

Την Δευτέρα στο 16:00 ανακοινώνονται στην ΡΑΕ και μετά γίνεται η ενημέρωση σε εμάς.

Και αρχίζει ένα μπλα μπλα, να έτσι είναι τα κίτρινα βάση νομοθεσίας αλλάζει η τιμή κάθε μήνα. Γι'αυτό σας προτείνουμε το σταθερό πρόγραμμα.

Οκ, το γνωρίζω, γιατί όμως αλλάζει η ονομασία και εάν δεν αλλάξω πρόγραμμα αυξάνεται η τιμή kwhs;

Εμένα πάλι με κάλεσαν και μου είπαν...κρατάω σε εκκρεμότητα το αίτημα ανανέωσης/ αλλαγής προγράμματος και θα σας καλέσω η ίδια τη Δευτέρα μεχρι τις 15.00 εάν έχει αλλάξει κάτι να μεταβείτε στο καινούργιο πρόγραμμα.

Από την εξυπηρέτηση πελατών προφανώς δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση. Εγώ έπεσα φαίνεται σε εξυπηρετική υπάλληλο που κατάλαβε τι της έλεγα.

Εάν το πρόγραμμα της protergia σε καλύπτει απλά θα κάνεις εσωτερική αλλαγή. Για μένα θα είχε ένα νόημα να γίνουν κάποιες μαζικές αναφορές στη ΡΑΕ για την πατέντα "διατήρησης" τιμών, αλλάζοντας όμως διαρκώς το αντίστοιχο κυμαινόμενο πρόγραμμα (δε βλέπω όμως ενδιαφέρον για συμμετοχή, οπότε το αφήνω)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, αυτό το promo της cqs για τα 100 ευρώ σε σταθερό ελπεντισον μέχρι τέλους αυγούστου, ξέρουμε κανένα τηλέφωνο εκτός απο τα 2130095663 και 2130095000 ;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, messinia3 είπε

θα είχε ένα νόημα να γίνουν κάποιες μαζικές αναφορές στη ΡΑΕ για την πατέντα "διατήρησης" τιμών, αλλάζοντας όμως διαρκώς το αντίστοιχο κυμαινόμενο πρόγραμμα

Καλημέρα.

Συμφωνώ μαζί σου.

Πολύ ευχαρίστως να κάνω μια αναφορά στην ΡΑΕ.

Το καλύτερο θα ήταν εάν καταφέρναμε να συντονιστούμε και να γίνει μία μαζική φυγή από προτεργια την Δευτέρα 😀

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα 🌻 

Θυμαμαι και τον Ιουλιο που ειχαμε κανει αλλαγη, 1η Ιουλιου ανακοινωθηκε οτι το παλιο θα εχει 0,107/kw, (τοτε καταλαβαμε αν θυμασε οτι θα βγει καινουργιο) πηρα τηλ. και μ ελεγαν δεν ξερουμε κατι για νεο προγραμμα και 2 Ιουλιου πρωι που ξαναπηρα η υπαλληλος μ ειπε δωστε μου 5 λεπτα να ενημερωθω (και με ξαναπηρε αυτη τηλ), στην ουσια εγω την ενημερωσα οτι υπηρχε νεο προγραμμα, οποτε μαλλον Τριτη πρωι βλεπω να βγαζουμε ακρη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα.

Συμφωνώ μαζί σου.

Πολύ ευχαρίστως να κάνω μια αναφορά στην ΡΑΕ.

Το καλύτερο θα ήταν εάν καταφέρναμε να συντονιστούμε και να γίνει μία μαζική φυγή από προτεργια την Δευτέρα 😀

Μας συμφέρει να φύγουμε? Έχεις βρει κάτι καλύτερο σε κυμαινόμενο?

Για την αναφορά εάν μαζευτούμε αρκετοί να γράψουμε ένα κειμενάκι καρμπον και να το αποστείλουμε μαζικά.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Για την αναφορά εάν μαζευτούμε αρκετοί να γράψουμε ένα κειμενάκι καρμπον και να το αποστείλουμε μαζικά.

Αν επιβεβαιωθει η αλλαγη, ειμαι μεσα κι εγω.

• Like 2
Δημοσ.

Τι θα προτείνατε σε σταθερό τιμολόγιο για σπίτι με αυτές της καταναλώσεις; Είναι των γονιών μου και θέλω να τους κάνω αλλαγή σε κάποιο σταθερό μιας και δεν το έχουν να ασχολούνται και μου φαίνεται ότι πληρώνουν κάπως πολλά αυτή τη στιγμη.

Είναι στο πράσινο της ΔΕΗ στην παρούσα φάση.

Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας (kWh)
Αύγουστος 2024
859
Σεπτέμβριος 2024
376
Οκτώβριος 2024
308
Νοέμβριος 2024
322
Δεκέμβριος 2024
359
Ιανουάριος 2025
293
Φεβρουάριος 2025
327
Μάρτιος 2025
230
Απρίλιος 2025
272
Μάιος 2025
240
Ιούνιος 2025 
608
Εκτίμηση Ιουλίου 2025 
939

Δημοσ.

Τα σταθερά τιμολόγια ρεύματος έχουν κλιμάκια;

Δηλαδή διαφορετική τιμή από το πλαφόν των 200 kw και πάνω;

Επίσης, κοιτάζω για το πατρικό μου το συνδυαστικό της Ελιν το οποίο είναι σταθερό. Για 12 μήνες στο Power On! Blue Now + 12Μ δίνει 0,0939€ την kw, 9,90€ πάγιο στο συνδυαστικό και για αέριο στο Gas Οn! Fixed Now 12M Αυτόνομο με 0,0359€ την kw. (αναφέρει και πάγιο 7,90 το αέριο, είναι δυνατόν να πληρώνω δύο πάγια;)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimitrako98 είπε

Τι θα προτείνατε σε σταθερό τιμολόγιο για σπίτι με αυτές της καταναλώσεις; Είναι των γονιών μου και θέλω να τους κάνω αλλαγή σε κάποιο σταθερό μιας και δεν το έχουν να ασχολούνται και μου φαίνεται ότι πληρώνουν κάπως πολλά αυτή τη στιγμη.

Αύγουστος 2024
859
Σεπτέμβριος 2024
376
Οκτώβριος 2024
308
Νοέμβριος 2024
322
Δεκέμβριος 2024
359
Ιανουάριος 2025
293
Φεβρουάριος 2025
327
Μάρτιος 2025
230
Απρίλιος 2025
272
Μάιος 2025
240
Ιούνιος 2025 
608
Εκτίμηση Ιουλίου 2025 
939

Η elpedison με τα 100 απο το promo που δίνει το κανάλι cqs ή πρωτεργια με σύσταση για να παρουν 5χ10 και με την ελπίδα να βάλεις κάποιο φίλο ή και δικια σου για να πάρουν 50 απο κάθε σύσταση εως 10. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πληρώσει Protergia εμπροθεσμα στις 26/7 (λήξη 27/8). Το υπόλοιπο στο myprotergia έχει μηδενιστεί αλλά από κάτω ο λογαριασμός φαίνεται 'ανεξοφλητος' με κόκκινα γράμματα.

Αργεί να ενημερωθεί συστεμικα, η κόλλησε και θα τραβάω τα μαλλιά μου στον επόμενο;

Όποιος έχει πληρώσει πρόσφατα λογαριασμό, για κάντε ένα τσεκ. Εμφανίζει και σε εσάς ανεξόφλητο;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, dimitrako98 είπε

Αύγουστος 2024
859
Σεπτέμβριος 2024
376
Οκτώβριος 2024
308
Νοέμβριος 2024
322
Δεκέμβριος 2024
359
Ιανουάριος 2025
293
Φεβρουάριος 2025
327
Μάρτιος 2025
230
Απρίλιος 2025
272
Μάιος 2025
240
Ιούνιος 2025 
608
Εκτίμηση Ιουλίου 2025 
939

Elpedison με το promo δωροεπιταγή 100 ευρώ Σκλαβενίτης

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-ultra_134129/

Protergia μέσω σύστασης για τα 50 ευρώ σπαστά (10/μήνα)

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-secure-12m/

Ζενίθ με τα 60 ευρώ σε λογαριασμό

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-secure/

Όποιο και να διαλέξεις θα τους βγει φθηνότερα από το πράσινο της ΔΕΗ.

34 λεπτά πριν, Zus είπε

Τα σταθερά τιμολόγια ρεύματος έχουν κλιμάκια;

όχι δεν έχουν.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έχω πληρώσει Protergia εμπροθεσμα στις 26/7 (λήξη 27/8). Το υπόλοιπο στο myprotergia έχει μηδενιστεί αλλά από κάτω ο λογαριασμός φαίνεται 'ανεξοφλητος' με κόκκινα γράμματα.

Αργεί να ενημερωθεί συστεμικα, η κόλλησε και θα τραβάω τα μαλλιά μου στον επόμενο;

Όποιος έχει πληρώσει πρόσφατα λογαριασμό, για κάντε ένα τσεκ. Εμφανίζει και σε εσάς ανεξόφλητο;

Λέει σε έως 2 εργάσιμες μέρες ολοκληρώνεται η πληρωμή. Οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Μάλλον εννοείς 26/8 ότι πλήρωσες 

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Μας συμφέρει να φύγουμε? Έχεις βρει κάτι καλύτερο σε κυμαινόμενο?

Δεν υπάρχει προς το παρόν καλύτερο κυμαινόμενο. 

Είναι ένα ρισκο να φύγουμε με ελπίδα ότι θα μας κάνουν μια καλή αντιπροσφορα. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Είναι ένα ρισκο να φύγουμε με ελπίδα ότι θα μας κάνουν μια καλή αντιπροσφορα. 

Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτή τη βδομάδα γνωρίζω δύο περιπτώσεις που έφυγαν (επειδή τελείωσαν τα 10ρικα της σύστασης) για ταχυτουρισμό Ήρωνα με σκοπό να επιστρέψουν αργότερα εκ νέου με σύσταση και έλαβαν αντιπροσφορά από protergia στο swift ontime deal ο ένας 90 ευρώ και ο άλλος 70 ευρώ στον επόμενο λογαριασμό. Κουτί τους έκατσε.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...