Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει πάντως που τον Ιουλίου που άλλαξε όνομα το swift on time deal τους ρώτησα πως και άλλαξε και αν θα γίνεται αυτό συνέχεια και μου απάντησαν δεν γίνεται συχνά το κάθε πρόγραμμα το κρατάνε για τουλάχιστον 4 μήνες. Το είδαμε πολύ κράτησε 

• Haha 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mikeser είπε

Εμένα μου αρέσει πάντως που τον Ιουλίου που άλλαξε όνομα το swift on time deal τους ρώτησα πως και άλλαξε και αν θα γίνεται αυτό συνέχεια και μου απάντησαν δεν γίνεται συχνά το κάθε πρόγραμμα το κρατάνε για τουλάχιστον 4 μήνες. Το είδαμε πολύ κράτησε 

Ευκαιρία να μαζέψουν λεφτά είναι. Εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία δεν ασχολείται καθόλου καθώς θα αυξηθεί από 9 πχ στα 12 λεπτά. Αν το παρατηρήσει κάποιος θα είναι μετά από 1-2 μήνες οπότε πάλι κερδισμένοι βγαίνουν. Ακόμα, έχουν να λένε για marketing ότι διατηρούν την τιμή σταθερή για πάνω από ένα χρόνο. Προσωπικά δεν με πειράζει καθώς έστω και με αυτόν τον τρόπο παραμένει σταθερή η τιμή.

Δεν υπάρχει πουθενά αλλού κίτρινο σε αυτήν την τιμή. Η elpedison το έχει στα 12 και ο ΗΡΩΝ 16-17  τα αντίστοιχα exante

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.

Παρακολουθώ το νήμα αλλά δεν συμμετέχω δυστυχώς λόγω λιγοστού ελεύθερου χρόνου λόγω εργασίας.Αυτην την στιγμή κατ'εμε το πιο συμφέρον πρόγραμμα είναι και αυτό που έκανα είναι το μπλε της protergia με το σκεπτικό να κάνεις δυο συστάσεις.Με το 50αρικο της σύστασης + 100 από τις δύο που έκανα σύνολο 150€ άρα βγήκαν τα πάγια του έτους.Αρα μένει η το ρεύμα στα 0,09 kw και χωρίς άγχος.Αυτα από εμένα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, doom26 είπε

Παρακολουθώ το νήμα αλλά δεν συμμετέχω δυστυχώς λόγω λιγοστού ελεύθερου χρόνου λόγω εργασίας.Αυτην την στιγμή κατ'εμε το πιο συμφέρον πρόγραμμα είναι και αυτό που έκανα είναι το μπλε της protergia με το σκεπτικό να κάνεις δυο συστάσεις.Με το 50αρικο της σύστασης + 100 από τις δύο που έκανα σύνολο 150€ άρα βγήκαν τα πάγια του έτους.Αρα μένει η το ρεύμα στα 0,09 kw και χωρίς άγχος.Αυτα από εμένα.

Ναι με την προϋπόθεση ότι θα βρεις να κάνεις 2 συστάσεις. Ωστόσο, αν οι παροχές είναι δικές σου και οι 2 συμφέρει περισσότερο η elpedison που έχει ίδια τιμή στο μπλε με τα 100€ Σκλαβενίτη. Με 2 παροχές  παίρνεις 200€ ενώ protergia 150€ και δεν χρειάζεται να κυνηγάς συστάσεις…

Επεξ/σία από Dimath12
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σας,

Και εγω στο μπλε της Πρωτεργια το ο οποιο ληγιε σε 20 μερες και ψαχνω την επομενη επιλογη. Προσωπικα απο Πρωτεργια δεν ειχα καποιο παραπονο. Δεν ξερω αν συμφερει το νεο μπλε 12 μηνο με τα 0,099 ή πρεπει να κοιταξω κατι αλλο...!! Καταναλωσεις 300-400kw τον μηνα (και με ρολοι που στελνει απευθειας την μετρηση). Υποθετω το PICASSO κρυβει παγιδες....και δεν το εψαξα καν. Αρχικα σκεφτηκα να παω στο κιτρινο Value για 1-2 μηνες και να κοιταξω για μπλε....αλλα δεν ξερω αν τυχον αλλαξουν προς τα πανω μετα οι τιμες των μπλε. (εχω και μια δευτερη παροχη στην οποια θα κανω συσταση.) Πειτε αν θελετε και εσεις την γνωμη σας.....τι θεωρειται οτι ειναι η καλυτερη κινηση. Σας ευχαριστω..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, psn555 είπε

καλησπερα σας,

Και εγω στο μπλε της Πρωτεργια το ο οποιο ληγιε σε 20 μερες και ψαχνω την επομενη επιλογη. Προσωπικα απο Πρωτεργια δεν ειχα καποιο παραπονο. Δεν ξερω αν συμφερει το νεο μπλε 12 μηνο με τα 0,099 ή πρεπει να κοιταξω κατι αλλο...!! Καταναλωσεις 300-400kw τον μηνα (και με ρολοι που στελνει απευθειας την μετρηση). Υποθετω το PICASSO κρυβει παγιδες....και δεν το εψαξα καν. Αρχικα σκεφτηκα να παω στο κιτρινο Value για 1-2 μηνες και να κοιταξω για μπλε....αλλα δεν ξερω αν τυχον αλλαξουν προς τα πανω μετα οι τιμες των μπλε. (εχω και μια δευτερη παροχη στην οποια θα κανω συσταση.) Πειτε αν θελετε και εσεις την γνωμη σας.....τι θεωρειται οτι ειναι η καλυτερη κινηση. Σας ευχαριστω..

Κάνε αίτηση σε άλλο πάροχο σε κάποιο κίτρινο και θα σε κάνει αντιπροσφορά μετά η protergia 100€ για να ανανεώσεις σε σταθερό. Αλλιώς μπορείς να πας στην elpedison που έχει ίδια τιμή και 100€ Σκλαβενίτη στο σταθερό  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Ναι με την προϋπόθεση ότι θα βρεις να κάνεις 2 συστάσεις. Ωστόσο, αν οι παροχές είναι δικές σου και οι 2 συμφέρει περισσότερο η elpedison που έχει ίδια τιμή στο μπλε με τα 100€ Σκλαβενίτη. Με 2 παροχές  παίρνεις 200€ ενώ protergia 150€ και δεν χρειάζεται να κυνηγάς συστάσεις…

Αυτό έκανα και εγώ σήμερα μεταφέροντας και το εξοχικό στο zero με άλλα 100€ προσθήκη και το συμβόλαιο ασφάλειας του σπιτιού και σε αυτό, ενώ δεν το έγραφε στο site... Το γράφει μόνο για το Maximum

Επεξ/σία από akisdg
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας! Μετά από ένα χρόνο και την πολύτιμη συνεισφορά σας  λήγει το smart night Ζενιθ στις 04/09! Σκέφτομαι μέχρι να ανακοινωθεί κάτι καλό ίσως από Ζενιθ -καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία με συμβούλεψαν να περιμένω έως 5/09 για νέα συμφέροντα προγράμματα -να πεταχτώ μέχρι Ηρων για το 50€! Ολα τα κίτρινα πρόγραμματα του Ηρωνα δινουν αυτό το ποσο επιβράβευσης; Απ´οτι καταλαβα φεύγω μια εβδομάδα πριν λήξει ο μήνας;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mariannapost είπε

Καλησπερα σας! Μετά από ένα χρόνο και την πολύτιμη συνεισφορά σας  λήγει το smart night Ζενιθ στις 04/09! Σκέφτομαι μέχρι να ανακοινωθεί κάτι καλό ίσως από Ζενιθ -καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία με συμβούλεψαν να περιμένω έως 5/09 για νέα συμφέροντα προγράμματα -να πεταχτώ μέχρι Ηρων για το 50€! Ολα τα κίτρινα πρόγραμματα του Ηρωνα δινουν αυτό το ποσο επιβράβευσης; Απ´οτι καταλαβα φεύγω μια εβδομάδα πριν λήξει ο μήνας;

Ναι, ταυτόχρονα μπορεί να σου κάνουν και κάποια αντιπροσφορά από την zenith πχ δωρεάν πάγια και να παραμείνεις εκεί. Θα έχεις πάρει και το 50€ του ΗΡΩΝ

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mariannapost είπε

Από τα κίτρινα του Ηρωνα ποιο έχετε επιλέξει;

Όλα πανάκριβα είναι. Το yellow one με 16 λεπτά είναι το μόνο που ξέρεις από την πρώτη του μήνα την τιμή.

Μπορείς να επιλέξεις αν έχεις χαμηλή κατανάλωση το benefit που δεν έχει πάγιο. Μετά από 2-3 εβδομάδες πρέπει να φύγεις, μόλις εξαντλήσεις το 50€ δηλαδή 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητάμε αλλαγη οσοι ειμαστε στο  swift on time deal σε Value Swift OnTime Deal.......σωστα?

Επεξ/σία από S90
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, S90 είπε

Ζητάμε αλλαγη οσοι ειμαστε στο  swift on time deal σε Value Swift OnTime Deal.......σωστα?

Ναι από Δευτέρα. Ακόμα δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, S90 είπε

Ετσι φαινεται αλλα τωρα δεν υπαρχει το καινουργιο, απο Δευτερα να ανακοινωθει πρωτα.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, S90 είπε

Έως και τον Ιούνιο λεγόταν value swift on time 

Τον Ιούλιο άλλαξε σε value swift on time deal 

Αναμένουμε την Δευτέρα εάν θα αλλάξει σε value Deal on time 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...