Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποχαιρέτησα και γω τη Ζενίθ (μετά την απόρριψη μη ανανέωσης με τους ίδιους όρους με το smart night και τη μη απάντηση μέσω Ραε για άνιση μεταχείριση) με αίτηση σε κατάστημα της Volton για τον δωρεάν μήνα...και μετά βλέπουμε...

Επεξ/σία από history
  • Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Αναμένουμε την Δευτέρα εάν θα αλλάξει σε value Deal on time

Και τον Οκτώβριο αλλαγή σε On time Deal value 🤣. Ας μην ψάχνουν νέα ονόματα, μπορούν να αλλάζουν τη σειρά των λέξεων!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, history είπε

Αποχαιρέτησα και γω τη Ζενίθ (μετά την απόρριψη μη ανανέωσης με τους ίδιους όρους με το smart night και τη μη απάντηση μέσω Ραε για άνιση μεταχείριση) με αίτηση σε κατάστημα της Volton για τον δωρεάν μήνα...και μετά βλέπουμε...

Σε κατάστημα που πήγα volton η υπάλληλος είδε ότι είχα πάει άλλες 3 φορές για τον δωρεάν μήνα και μου παραπονέθηκε ότι πληρώνονται μετά από 2 μήνες για τα συμβόλαια και αν φύγω θα το χάσουν και έτσι δεν το προχώρησα.
Το ίδιο έχει συμβεί και σε πολλά καταστήματα ΗΡΩΝ που έκανα αιτήσεις τηλεφωνικά. Έδινα το ΑΦΜ και μου έλεγαν θα σας καλέσουμε και τελικά έλεγαν πως δεν ισχύει το 50€

12 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Και τον Οκτώβριο αλλαγή σε On time Deal value 🤣. Ας μην ψάχνουν νέα ονόματα, μπορούν να αλλάζουν τη σειρά των λέξεων!

Ξεκάθαρα προσπαθούν να σε παραπλανήσουν. Κάποιος που διαβάζει την ανακοίνωση ότι διατήρησαν την ίδια τιμή για 12 συνεχόμενους μήνες και θα συνεχιστεί τον επόμενο μήνα στο value deal on time θεωρεί ότι είναι το πρόγραμμα που έχει. Συνεπώς, δεν θα το αλλάξει … Μετά απορούν κάποιοι που βρίσκουντα λεφτά για τις συστάσεις όταν αυξάνουν την τιμή 30% σε 2 μήνες.

Επεξ/σία από Dimath12
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Γενική ερώτηση, υπάρχει νομοθεσία ή είναι κατά περίπτωση βάσει των όρων της σύμβασης, σε πόσο χρονικό διάστημα, όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήψης ενός συμβολαίου συγκεκριμένης διάρκειας, μπορώ να το σπάσω αζημιώς πηγαίνοντας σε άλλο πάροχο;

Τελειώνει το σταθερό ζενιθ στις 16 οκτωβρίου και επειδή last time ήταν λίγο βραδύποδες, σκεφτόμουν πότε να ξεκινήσω τη διαδικασία, γιατί έχω και 3 συμβόλαια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Romanzo Criminale είπε

Γενική ερώτηση, υπάρχει νομοθεσία ή είναι κατά περίπτωση βάσει των όρων της σύμβασης, σε πόσο χρονικό διάστημα, όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήψης ενός συμβολαίου συγκεκριμένης διάρκειας, μπορώ να το σπάσω αζημιώς πηγαίνοντας σε άλλο πάροχο;

Τελειώνει το σταθερό ζενιθ στις 16 οκτωβρίου και επειδή last time ήταν λίγο βραδύποδες, σκεφτόμουν πότε να ξεκινήσω τη διαδικασία, γιατί έχω και 3 συμβόλαια.

Το γράφει στους όρους αν εφαρμόζεται ρήτρα τον τελευταίο μήνα. Λογικά τον τελευταίο μήνα μπορείς να φύγεις αζημίως 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Romanzo Criminale είπε

βάσει των όρων της σύμβασης. επειδη ηταν βραδυποδες μην τους πληρωσεις και ρητρα αποχωρησης. υποψιν οτι μετρας απο την ημερα ενεργοποιησης της παροχης, οχι απο την υπογραφη του συμβολαιου.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ. ναι βάσει της ημ. εκπροσώπησης πηγαίνω. Ισχύει ακόμα το excel που έπαιζε παλιά για τα προγράμματα; Με τόσα που έχουν ποια, θα βαλω κανένα gpt να κάνει forecasting βασει της κατανάλωσης, γιατι είναι τρικυ με τις συνεπειες κτλ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Μόλις μίλησα με την Zenith (κατ' ευθείαν) και μου είπαν τα 2 προτεινόμενα προγράμματα:

ησουν πελάτης της ζενιθ και σου προτειναν μόνο αυτα που εχει στο site? μαλιστα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Romanzo Criminale είπε

ευχαριστώ. ναι βάσει της ημ. εκπροσώπησης πηγαίνω. Ισχύει ακόμα το excel που έπαιζε παλιά για τα προγράμματα; Με τόσα που έχουν ποια, θα βαλω κανένα gpt να κάνει forecasting βασει της κατανάλωσης, γιατι είναι τρικυ με τις συνεπειες κτλ.

το excel του @juanjk υπαρχει στην υπογραφη του.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Προσοχή: Όσοι ενδιαφέρονται για μεταφορά παραπάνω από μια παροχής στην ELPEDISON για τα 100 ευρώ Σκλαβενίτη, η προσφορά αφορά ανά ΑΦΜ και όχι ανά παροχή.  Mε κάλεσαν τυχαία για να μεταφέρω γραμμή στην ELPEDISON και η συνομιλήτριά μου-μάλλον από CQS, δεν το ρώτησα- διευκρίνισε σε ερώτησή μου ότι η προσφορά της δωροεπιταγής αφορά ΑΦΜ και όχι ανά παροχή (δηλ. μια παροχή 100 ευρώ, τρεις παροχές πάλι μόνο 100 ευρώ). Διαβάζοντας τους ειδικούς όρους του PROMO αναγράφεται: "Η προωθητική ενέργεια “EXTRA PROMO ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 100€” αφορά σε νέους Πελάτες Ηλεκτρικού Ρεύματος που θα συνάψουν τουλάχιστον μία νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος (στο εξής η «Σύμβαση») με την ELPEDISON"( η υπογράμμιση δική μου). Αυτό το "τουλάχιστον", μάλλον την επιβεβαιώνει. Βέβαια παρακάτω στο PROMO αναφέρεται: "Ο Πελάτης κερδίζει το Δώρο για κάθε σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος που θα συνάπτει με τον Προμηθευτή υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στον κατωτέρω Ειδικό Όρο 3 του παρόντος"(πάλι η υπογράμμιση δική μου)

Όσοι ενδιαφέρεστε για μεταφορά παραπάνω από μια παροχής ζητήστε διευκρίνιση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Kostas1a είπε

Καλησπέρα σε όλους

Προσοχή: Όσοι ενδιαφέρονται για μεταφορά παραπάνω από μια παροχής στην ELPEDISON για τα 100 ευρώ Σκλαβενίτη, η προσφορά αφορά ανά ΑΦΜ και όχι ανά παροχή.  Mε κάλεσαν τυχαία για να μεταφέρω γραμμή στην ELPEDISON και η συνομιλήτριά μου-μάλλον από CQS, δεν το ρώτησα- διευκρίνισε σε ερώτησή μου ότι η προσφορά της δωροεπιταγής αφορά ΑΦΜ και όχι ανά παροχή (δηλ. μια παροχή 100 ευρώ, τρεις παροχές πάλι μόνο 100 ευρώ). Διαβάζοντας τους ειδικούς όρους του PROMO αναγράφεται: "Η προωθητική ενέργεια “EXTRA PROMO ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 100€” αφορά σε νέους Πελάτες Ηλεκτρικού Ρεύματος που θα συνάψουν τουλάχιστον μία νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος (στο εξής η «Σύμβαση») με την ELPEDISON"( η υπογράμμιση δική μου). Αυτό το "τουλάχιστον", μάλλον την επιβεβαιώνει. Βέβαια παρακάτω στο PROMO αναφέρεται: "Ο Πελάτης κερδίζει το Δώρο για κάθε σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος που θα συνάπτει με τον Προμηθευτή υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στον κατωτέρω Ειδικό Όρο 3 του παρόντος"(πάλι η υπογράμμιση δική μου)

Η προσφορά ισχύει ανά παροχή. Δεν γράφει το promo ότι είναι ανά ΑΦΜ. Προφανώς η συγκεκριμένη πωλήτρια δεν μπορεί να δώσει παραπάνω. Άτομα που μετέφεραν 2-3 παροχές έλαβαν 200 και 300€ αντίστοιχα. IMG_9222.jpeg.4c2c9b2efe15c2b74402c35e7843ccad.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μετέφερα 2 παροχές και ελαβα τα 200€ αλλά είναι σε διαφορετικά ΑΦΜ γιαυτό δεν έχω άποψη τι ισχύει για το ίδιο... Αλλά αν θυμάμαι καλά ο συνεργάτης πρέπει να μου είχε αναφέρει ότι θα τα είχα και για κάθε παροχή χωρίς να είμαι 100% σίγουρος 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Kostas1a είπε

Καλησπέρα σε όλους

Όπως έλεγε και ο  γκουρού του νήματος @korakios μην ακούτε τι λέει ο κάθε άσχετος πωλητής στο τηλέφωνο. 

Οι όροι του promo είναι σαφεστατοι, μια χαρά μπορείς να πας και 2 και 3 συνδέσεις και να πάρεις αντίστοιχες 100ευρες δωροεπιταγές.Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ΑΦΜ.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...